ته چین؛

طرز تهیه استیک در ماهیتابه

کد خبر: ۶۶۵۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸ 07 February 2017
تعداد بازدید : 12171
بازدید 22135
استیک یکی از لذیذترین غذاهایی است که ریشه در عصر وایکینگ ها دارد. گوشت استیک که معمولاً گوشت بیات گوساله است، نباید کمتر از نصف بند انگشت باشد، چرا که در غیر این صورت به آن «بیفتک» می گویند. استیک در ظرف های چدنی یا تفلون که فقط کف آنها اندکی چرب شده پخته می شود و به صورت سنتی با کلم بروکلی، نخودفرنگی، هویج و پوره سیب زمینی سرو می شود. ویدیوی طرز تهیه یک استیک فوق العاده را در «تابناک» می بینید
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط