كدخبر: ۹۷۳۰
تاريخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۳
تعداد بازديد: ۵۰۰۹۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
مشاجره متکي و سعود الفيصل در حاشيه نشست کويت
از سوي ديگر، خبرهاي رسيده از شکست تلاش‌هاي رايان کروکر، سفير آمريکا در عراق در تشويق سعودي‌ها به بازگشايي سفارت خود در عراق حکايت دارد.
منوچهر متکي، ‌وزير امور خارجه ايران و سعود الفيصل، وزير خارجه عربستان سعودي، در حاشيه نشست وزراي خارجه کشورهاي همسايه عراق در کويت مشاجره کوتاهي داشته‌اند.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناک» به نقل از سايت عراقي «الجوار»، وزير خارجه عربستان از متکي پرسيده، دخالت شما در بصره چه بوده است، که متکي در پاسخ وي گفته است، به اندازه دخالت شما در عراق نيست.

اين مشاجره دقايقي بيشتر به طول نينجاميده، اما توجه مقامات ديگر کشورهاي حاضر را به خود جلب کرده است.
نشست کويت با حضور وزراي خارجه 25 کشور از جمله آمريکا و انگليس و ديگر اعضاي دائمي شوراي امنيت، همسايگان عراق و دبيران کل سازمان ملل متحد، اتحاديه عرب و سازمان کنفرانس اسلامي برگزار شد.

با وجود آن که علت آغاز درگيري در بصره چندان مشخص نشد، رسانه‌ها از نقش اساسي ايران در پايان يافتن اين درگيري‌ها ياد کردند.
از سوي ديگر، خبرهاي رسيده از شکست تلاش‌هاي رايان کروکر، سفير آمريکا در عراق در تشويق سعودي‌ها به بازگشايي سفارت خود در عراق حکايت دارد.

رايان کروکر چندي پيش به عربستان سفر کرده بود و به سران عربستان گوشزد کرده بود، اگر مي‌خواهيد از نفوذ ايران بکاهيد، راهي جز بازگشايي سفارتخانه خود در عراق نداريد. اين خواسته در سفر کاندوليزا رايس به عربستان نيز تکرار شد، اما اطلاعات رسيده از پاسخ منفي عربستان سعودي به دولت‌هاي آمريکا و عراق در اين زمينه حکايت دارد.

بنا بر اين اطلاعات، عربستان شرط بازگشايي سفارتخانه در عراق را برچيده شدن دولت مردمي اين کشور اعلام کرده و تأ‌کيد کرده که از اين شرط کوتاه نخواهد آمد.
نظرات بینندگان:
متكي بايد يه مشت ميزد تو دماغش
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: