كدخبر: ۷۴۸۷۵
تاريخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۹
تعداد بازديد: ۱۸۲۲
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
عيدقربان روز به مسلخ بردن بداخلاقي ها
محمد یزدی زاده
آنگاه كه نداي آسماني براي به مسلخ بردن اسماعيل، به ابراهيم رسيد، حتي يك آني هم ابراهيم بداخلاقي و نافرمانی نكرد و نپرسيد چرا و براي چه!

متن فرمان الهي را با فرزند دلبندش آن جگرپاره اش در ميان گذاشت؛ اينجا بود كه اسماعيل كاري بس خطيرتر و عظيم تر از پدر كرد؛ به تصور اينكه ممكن است پدر دلسوزي كند و از فرمان الهي سرپيچي نمايد؛ ندا داد پدرجان براي اجراي بي چون چراي امرالهي درنگ مكن! و من آماده و مهياي قرباني شدن در راه دوست هستم.

يعني اسماعيل حتی پا را فراتر از قرباني كردن نفس اماره و شيطاني گذاشت؛ و در واقع بشريت را به تماشاي زيباترين و عاشقانه ترين و مسحوركننده ترين نمايش اخلاق آسماني و الهي دعوت كرد.

و قرآن کریم اینچنین می فرماید:

فَلَمَّا بَلَغَ مَعَهُ السَّعْيَ قَالَ يَا بُنَيَّ إِنِّي أَرَى فِي الْمَنَامِ أَنِّي أَذْبَحُكَ فَانظُرْ مَاذَا تَرَى قَالَ يَا أَبَتِ افْعَلْ مَا تُؤْمَرُ سَتَجِدُنِي إِن شَاء اللَّهُ مِنَ الصَّابِرِينَ ﴿صافات-102﴾

اين روزها در همه جا شاهد تهمت و افترا و تهديد و تخريب و شایعه سازی و در يك كلمه بداخلاقي هاي زيادي هستيم و گويي كه قبح و معصیت اينگونه رفتارها در حال از بين رفتن است؛ و كمتر كساني نگران آينده نوجواناني هستند كه شاهد اين همه تنش و بداخلاقي مي باشند؛ و حتي اين نوع بحثها و شایعه سازی ها به داخل خانواده ها كشيده شده و بعضا منجر به جدایی ها و اختلافات شدید خانوادگی شده است.

داشتم این مطالب را می نوشتم که با شنیدن رهنمودهای رهبری در جمع بسیجیان، حجت بر من و همگان تمام شد و فهمیدم که معضل بداخلاقی های جامعه بزرگتر و مهمتر از آن است که بنده حقیر فکر می کردم؛ و بایستی همه آحاد ملت با روحیه و انگیزه ای بسیجی در جهت اصلاح وضع موجود بسیج شوند.

رهبر انقلاب در بیانات حکیمانه و عالمانه خویش همه را از اتهام و افترا و شایعه پراکنی به ویژه نسبت به همه مسئولین و سران کشور بر حذر داشته و همگان را به نشانه گرفتن نوک پیکان حملات به سمت تعداد انگشت شمار براندازان و دشمنان داخلی نظام و دشمنان خارجی توصیه کردند؛ و تاکید کردند که در شناخت دشمن اصلی و واقعی نباید اشتباهی مرتکب شد و اینکه نباید با اینگونه رفتارها باعث سردرگمی و بدبینی مردم نسبت به نظام و مسئولین شد.

بنابراین، عید قربان را بایستی برای قربانی کردن هوای نفسانی و نفس اماره و در یک کلمه همه بداخلاقی ها و کج روی ها و بی تقوایی ها جشن گرفت و نباید فراموش کرد که خداوند متعال با صدور فرمان به مسلخ بردن اسماعیل، از ابراهیم خلیل الله می خواهد که با قربانی کردن عزیزترین و باارزش ترین دارایی اش، نفس شیطانی و نفس اماره اش و همه بداخلاقی ها و بدسرشتی ها را به مسلخ برد.

والسلام
نظرات بینندگان:
... اما مسوولین شهرما ( قم) در این رو ز(عید قربان) صدها اصله درخت کاج را به تیغ اره های برقی سپردند تا قربان شان حسابی مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیرد . هیچ کس هم حتی نگفت آخ.. . قبول باشد.
نشانه گرفتن نوک پیکان حملات به سمت تعداد انگشت شمار براندازان و دشمنان داخلی نظام و دشمنان خارجی توصیه کردند؟ مفهوم نیست.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: