كدخبر: ۷۴۸۱۸
تاريخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۶
تعداد بازديد: ۹۷۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
ابتلای دو فوتبالیست تیم ایران به آنفلوآنزا
این دو بازیكن به هیچ عنوان به هپاتیت دچار نیستند و طبق گفته پزشكان، این افراد مشكلی ندارند، ولی فكر نمی كنم برای حضور در رقابت ها انتخابی قهرمانی آسیا آماده شوند.
سرپرست تیم فوتبال جوانان ایران گفت: دو بازیكن این تیم به علت ابتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان بستری شده اند و فكر نمی كنم به رقابت های انتخابی جام ملت های آسیا برسند.

رسول جوزی در گفتگو با شبكه خبر گفت: دو بازیكن تیم ملی، به نام های مهرگان گلبرگ و افشین اسماعیل زاده، به آنفلوآنزا مبتلا شده اند، ولی این دو مشكل خاصی ندارند و پزشكان از حال آنها ابراز رضایت كردند.

سرپرست تیم فوتبال جوانان ایران تاكید كرد: این دو بازیكن به هیچ عنوان به هپاتیت دچار نیستند و طبق گفته پزشكان، این افراد مشكلی ندارند، ولی فكر نمی كنم برای حضور در رقابت ها انتخابی قهرمانی آسیا آماده شوند.

جوزی گفت: از فردا آخرین اردوی تیم ملی جوانان ایران برای حضور در رقابت های انتخابی قهرمانی آغاز می شود و تیم ملی ایران وضع خوبی برای حضور در این رقابت ها دارد.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: