كدخبر: ۷۴۶۲۴
تاريخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۲
تعداد بازديد: ۷۳۱
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
آيت الهي سرپرست فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو شد
آيت الهي در دوران رياست بانكي، رضايي بابايي و مظاهري، سمت دبيري و به مدت دو دوره نيز رياست اين فدراسيون و دبيركلي كنفدراسيون شنا آسيا را بر عهده داشته است.
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني طي حكمي اميرحسين آيت‌الهي را به عنوان سرپرست فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو منصوب كرد.

به گزارش پايگاه خبري ورزش ايران، در حكم دكتر سعيد لو به آيت اللهي آمده است:

"نظر به تعهد، تجربه و به استناد اختيارات ذيل ماده 10 اساسنامه فدراسيونهاي ورزشي جنابعالي را به موجب اين ابلاغ به عنوان سرپرست فدراسيون شنا منصوب مي نمايم. لازم است با هماهنگي معاون سازمان و رييس مركز توسعه ورزش قهرماني و حر فه اي ضمن انجام امور محوله حداكثر ظرف مدت شش ماه نسبت به فراهم نمودن مقدمات و برگزاري انتخابات فدراسيون اقدام فرماييد. توفيق روز افزون شما را از خداوند متعال خواستارم."

گفتني است ، اميرحسين آيت‌اللهي به مدت 10 سال عضو سابق تيم ملي شنا در رده‌هاي سني مختلف و عضو تيم ملي جوانان واترپلو در دهه 60 و اوايل 70 بوده است.

وي قهرماني آب‌هاي آزاد ايران به مدت 3 سال را در كارنامه ورزشي خود دارد. آيت‌الهي مهندس عمران و از مديران صنعتي است.

وحيد مرادي رئيس سابق فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو كه دوره چهار ساله رياستش در اين فدراسيون به پايان رسيده است، به مدت 20 سال در سمت‌هاي مختلف در اين فدراسيون حضور داشت.

وي در دوران رياست بانكي، رضايي بابايي و مظاهري، سمت دبيري و به مدت دو دوره نيز رياست اين فدراسيون را بر عهده داشته است. وي دبيركل كنفدراسيون شنا آسيا نيز بود كه اين سمت را در انتخابات اخير از دست داد.
مطالب مرتبط
کارگزاران ورزش سکوت نکنند، سوابق‏شان منتشر خواهد شد
نظرات بینندگان:
افر ین بر سعید لو حق شناگرا ن را از وحید مرا د ی گرفت
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: