كدخبر: ۷۳۴۴۸
تاريخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۴
تعداد بازديد: ۹۹۵۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
نماينده شوراي‌شهر هشدار داد:
ناهنجاري‌جنيني به دليل نيترات آب‌تهران
توصيه به مردم براي استفاده از آب‌هاي معدني نشانه سالم نبودن آب است/نمي‌توان با پارامترهاي دو يا سه دهه قبل،سلامت آب را تضمين‌كرد/در حال حاضر مشكلات بي‌شماري از جهت وجود نيترات در آب و برداشت از آب‌هاي زيرزميني وجود دارد.
رئيس كميته محيط‌زيست شوراي شهر تهران گفت: وقتي معاون وزير نيرو به مردم پينشهاد مي‌دهد كه از آب‌هاي معدني استفاده كنند، نشان‌دهنده اين است كه آب شرب تهران بهداشتي نيست.

به گزارش خبرنگار ايلنا، معصومه ابتكار در دويست و سي‌وهفتمين جلسه علني شوراي اسلامي شهر تهران در جريان ارايه گزارش در مورد وضعيت شبكه آب‌رساني تهران تاكيد كرد: در حال حاضر مشكلات بي‌شماري از جهت وجود نيترات در آب و برداشت از آب‌هاي زيرزميني وجود دارد.

او ادامه داد: ‌اخيرا معاون وزير نيرو از مردم خواسته تا از آب معدني در روز استفاده كنند؛ اين اظهارنظر معاون وزير مبهم است چرا كه اگر آب شرب تهران سالم است، چرا بايد چنين توصيه‌اي به شهروندان شود؟
رئيس كميته محيط‌زيست شوراي شهر تهران با اشاره به بازديد از آزمايشگاه‌هاي شركت فاضلاب يادآور شد: در اين بازديد، وعده دادند كه آزمايشگاه‌ها را به دستگاه و پارامترهاي جديد و استاندارد مجهز كنند چرا كه خيلي‌ از نگراني‌هاي فعلي با تجهيز آزمايشگاه‌ها برطرف مي‌شود.

او ادامه داد: اگر قرار است كه برداشت از آب‌هاي زيرزميني استمرار داشته باشد، بايد براي آن فكري شود؛ چرا كه بقاياي نيترات در آب، تا زماني كه شبكه فاضلاب تهران و كشور تكميل نشده ادامه دارد.

به گفته ابتكار نمي‌توان با پارامترهايي كه متعلق به دو يا سه دهه قبل بوده، سلامت آب را تضمين كرد.

به گزارش خبرنگار ايلنا معصومه‌ آباد عضو كميسيون اجتماعي ـ فرهنگي شوراي شهر نيز تاكيد كرد: در حال حاضر ناهنجاري‌هاي جنيني به دليل وجود نيترات در آب يكي از عوامل اثبات شده در مادران باردار است.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: