كدخبر: ۷۳۳۳۰
تاريخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۸
تعداد بازديد: ۳۴۲۸۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
سپاه: اظهارات اخیر مشایی را به هيچ عنوان نمي توان توجيه كرد
سردار يدالله جواني رئیس اداره سیاسی سپاه در سرمقاله آخرین شماره هفته نامه صبح صادق با انتقاد از سخنان اخیر مشایی نوشت:

ديدگاه ها، مواضع و اقدامات اسفنديار رحيم مشايي هر از چندي فضاي جامعه را تحت تأثير قرار داده و اين ديدگاه ها و مواضع، با واكنش هاي انتقادي نيروهاي اصولگرا و طرفدار دولت احمدي نژاد روبه رو مي گردد. از آغاز فعاليت دولت نهم و در ادامه آن در دولت دهم، مشايي يكي از مسئله سازترين افراد دولتي براي احمدي نژاد بوده و در اين مدت بيشترين انتقادات به رئيس جمهور محترم در مورد مشايي، از سوي حاميان دلسوز دولت (نه از سوي منتقدين دولت) انجام گرفته است. آخرين واكنش برخي از نيروهاي اصولگرا به سخنان مشايي در مورد درك و فهم انسان ها از خدا و اينكه خداوند نمي تواند محور وحدت ميان انسان ها باشد! بسيار قابل تأمل است.

هر چند مشايي گفته، سخنانش به درستي منعكس نشده و برداشت هاي ناصواب، به خاطر انعكاس ناصحيح صحبت هايش بوده، لكن CD سخنراني ايشان گوياي اين واقعيت است كه به اظهارات مشايي اشكالات اساسي و مبنايي وارد است و به هيچ عنوان نمي توان آن را توجيه كرد. البته اين نوشتار كوتاه به دنبال نقد اظهارات اخير مشايي نيست و اين اقدام مجال ديگري را طلب مي كند. آنچه در اين يادداشت مدنظر مي باشد، توجه دادن رئيس جمهور محترم به يك مطلب مهم و اساسي در مورد جناب آقاي مشايي است. بسياري از نيروهاي ارزشي و دلسوز انقلاب و نظام اسلامي، انتظار داشتند با توجه به مجموعه مسائلي كه در خصوص ايشان در دولت نهم مطرح گرديد، رئيس جمهور در تداوم همكاري وي با دولت دهم تجديدنظر كرده و ايشان را كنار بگذارد. هر چند دعوت به همكاري و انتخاب افراد براي واگذاري مسئوليت ها در چارچوب قانون از اختيارات رئيس جمهور است ولكن، دردسرسازي هاي مشايي براي اصولگرايان در دولت نهم، چنين توقع و انتظاري را ميان آنان شكل داده بود. در چنين فضايي بود كه برخلاف انتظار، رحيم مشايي از سوي احمدي‌نژاد به عنوان معاون اولي رئيس جمهور منصوب گرديد و اين انتصاب، معادله را پيچيده تر ساخت. ملتهب شدن فضاي سياسي جامعه و به ويژه در ميان نيروهاي ارزشي و اصولگرا به واسطه اين انتصاب و كم لطفي رئيس جمهور نسبت به تمامي درخواست ها، توصيه ها و تذكرات خيرخواهان دلسوز مبني بر كنار نهادن رحيم مشايي از دولت، موجب گرديد تا رهبر معظم انقلاب اسلامي با ارسال نامه اي براي رئيس جمهور، به اين موضوع خاتمه دهند. هر چند تأخير رئيس جمهور براي اجراي امر رهبري در كنار نهادن مشايي از پست معاون اولي، مشكلاتي را به دنبال داشت، لكن به نظر مي رسد احمدي نژاد روح پيام مقام معظم رهبري را آنگونه كه شايسته بود دريافت نكرد. اگر اين پيام به خوبي دريافت مي گرديد، در واگذاري مسئوليت هاي كليدي به مشايي در دولت دهم پايان داده مي شد و اكنون شاهد واكنش هاي تند و انتقادي اصولگرايان به مشايي و احمدي نژاد نبوديم.

رهبر معظم انقلاب اسلامي، با توجه به مجموعه مسائلي كه در خصوص آقاي مشايي در جامعه و به ويژه در ميان مراجع، علما، نخبگان و نيروهاي اصولگرا و ارزشي مطرح مي باشد، انتصاب ايشان به عنوان معاون اولي را بر خلاف مصلحت دانسته و به رئيس جمهور تذكر براي ملغي كردن حكم دادند. روح كلي پيام بسيار روشن است. معظم له در نامه خود خطاب به رئيس جمهور مي نويسند، انتصاب آقاي مشايي در پست معاون اولي، برخلاف مصلحت جنابعالي و دولت بوده و موجب اختلاف و سرخوردگي علاقه مندان شما مي گردد. اساساً مقام معظم رهبري در اين موضوع، مصلحت شخص رئيس جمهور، دولت ايشان و طرفداران و علاقه مندانش را در كانون توجه قرار دادند. رئيس جمهور محترم به هر دليلي نسبت به مشايي علاقه و اعتماد دارد، لكن وقتي در جامعه و در ميان خواص و نخبگان و طرفداران رئيس جمهور نگاهي متفاوت از نگاه رئيس جمهور نسبت به مشايي وجود دارد، مصلحت در چيست؟ آيا مصلحت در به كارگيري و پست و مسئوليت هاي بالا دادن و حساسيت جامعه و طرفداران را بالا بردن است و يا در كنار نهادن از مسئوليت هاي بالا و رسمي دولتي؟ به نظر مي رسد اگر به روح اين پيام توجه بيشتري مي شد، پس از لغو حكم انتصاب معاون اولي، حكم رئيس دفتر رياست جمهوري براي مشايي صادر نمي گرديد. صدور حكم رئيس دفتر رياست جمهوري نيز بازتاب ها و واكنش هاي خود را به دنبال داشت و اكنون با افزايش اختيارات دفتر، مسئوليت مناطق آزاد نيز به مشايي واگذار شده و گويا مقام سخنگويي دولت نيز فقط از عهده مشايي برمي آيد! اين روند، يعني بي توجهي به مصلحت دولت و رئيس دولت بيش از ديگران بايد مصلحت خود و دولتش را مورد توجه قرار دهد. آينده در مورد اين دورانديشي قضاوت خواهد كرد.
نظرات بینندگان:
، لكن CD سخنراني ايشان گوياي اين واقعيت است كه به اظهارات مشايي اشكالات اساسي و مبنايي وارد است و به هيچ عنوان نمي توان آن را توجيه كرد.

مثل اینکه این یکی رو دیگه نمیشه توجیه کرد
فعلا ایران شده توجیه کردن اعمال ناصواب
بابا بازم به این بنده خدا ، از هیشکی که صدایی درنمیاد!!
البته همه میدانند که نیروهای نظامی مطابق قانون در کارهای سیاسی دخالت نمی کنند
آقای مشایی انسانی معتقد و بزرگ است و جز سرمایه های دولت خدمتگزار محسوب می شود، جناب آقای دکتر احمدی نژاد با درایت و تیزهوشی همیشگی ایشان را به درستی درک کرده است، این همه فشار به رییس جمهوری با آرایی بی سابقه چه معنایی می تواند داشته باشد، ان الله مع الصابرین
هزینه تا کی؟؟
قربون آدم چیز فهم.
نمیدونم تریبون باید از کی گرفت و به کی داد.
بابا بی خیال. کجای کارید شماها. این آقا اگه تو دولت خاتمی این حرفا رو می زد آقایان همه کفن پوش می اومدن تو خیابون. ولی الان چی؟ در باره خدا هر حرف .... میزنه هیچ کس نمی تونه حرف بزنه. خدایا ما رو به راه راست هدایت کن. راه خدایی نه راه دکان داری خدا.
سخنان احمدي نژاد قابل توجيه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگر چه منتقد آقای احمدی نژاد هستم ولی از سوی دیگر شدیداً با این گفته امام خمینی موافقم که نظامیان نباید در سیاست دخالت کنند.
درود بر احمدی نژاد
درود بر مشایی
اقای احمدی نژاد باید بدونن که ارتباط قلبی ما با ایشون به خاطر مشایی داره کمرنگو کمرنگ تر میشه
دهان کجی احمدی نژاد به توصیه ی رهبری با ادعای اصولگرایی او سازگار نیست . . مشایی آدمی است که در مسایلی که در تخصص او نیست با اعتماد به نفس اظهارنظر می کند . واقعا جای تاسف است .
به سپاه چه مر بوطه؟
ایشون نظرات خودشون رو مطرح کرده اند .البته تا حد زیادی درسته ولی موضع رسمی سپاه نیست.لطفا تیترتون رو اصلاح کنید
چه عجب يكي از خوديها به خوديها گير داد
انتصاب مجدد مشایی نشانه دیکتاتوری و خود رایی دولت محترم است
مشایی دوستت داریم تو حقیقت احمدی نژادی و بس
اگر احمدی نژاد به کسی یاحرف کسی توجه می کرد این وضعمان نبود باید سوخت وساخت
سخنان بسیار متین ودرستی است
استفاده و علاقه رئیس جمهور فقط میتونه یه دلیل داشته باشه اون هم اینکه هم نظر و هم عقیده باشند و گرنه آدم با کسی که باهاش مشکل ایدئولوژیکی داره رفیق شفیق نمی شوند.
بازهم نظر من رو نگذاریدها!!!!!!!!!!!
تا الان بدترين اعمال ضد ولايت را احمدي نژاد مرتكب شدند ايشان تظاهر به ولائي بودن مي كنند وگرنه مشائي چه ارزشي دارد كه اينقدر سنگ ايشان را به سينه مي زنند احمدي نژاد آدم لجبازي است كه همين لجبازي را با مقام معظم رهبري هم مرتكب مي شوند . امر مي فرمايند انتصاب او در مقام پست معاون اولي به مصلحت نمي باشد آيا او با اكراه و با گذشت زمان اي كار را نكرد ؟ ديگر بدتر از اين مي شد ؟ يك پست تقريبا" موازي همان پست به مشائي محول نشد ؟ ادغام سازمان حج با سازمان گردشگري از مصاديق نافرماني نيست ؟ اتهام و افترا و نسبت دروغهاي ناروا به اشخاص و افراد دلسوز نظام
با ميل رهبري است ؟ با اينگونه اقدامات نسنجيده و نازيبا چقدر نظام لطمه ديده است ؟ چقدر نيروهاي ارزشي و طرفداران فابريك نظام از دست رفته اند ؟ بنده شخصا" جبهه اي هستم . خود و همسرم از خانواده روحاني و سپاهي ميباشيم . به رهبري هم علاقه بسيار زيادي داريم ولي با وضعيت پيش آمده آنقدر دلسرد شديم آنقدر بي اعتماد شده ايم كه در سيماي ايران غير از قرائت قرآن و اذان به هيچ چيز باور نداريم .
چه فایده کو گوش شنوا ؟ من فکر کنم روزی بیاید که آقای مشایی به رهبر عزیز هم توهین کند.
خوب شود سردار گفتی حالا دیگه احمدی نژاد هم تکلیف خودش رو فهمید !!!!!!
خدا پدرتو بیامرزه لااقل یکی از ارگان های رسمی مملکتی از این آقا انتقاد کرد!
جالبه که هنوز فکر می کنید آقای احمدی نژاد روح پیام رهبری را دریافت نکرده. به نظر من اون خیلی زودتر از شما این رو فهمیده و باهوش تر از این حرفهاست. کاش شما هم کمی از بهره هوشی اون رو داشتید و از عواقب حمایت از اون آگاه می شدید.
ok
از متفكر احمدي چه انتظاري داريد
سردار برگوار علیرغم اظهارات تامل برانگیز رحیم مشایی ومحرز بودن تفکرات انحرافی وی چرا؟جنابعالی پیشوند (جناب اقای)را بیان میکنید ولی جناب مستطاب حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی را که نورچشم امام وبرادر یار و همسنگر مقام عظمای ولایت وهمچنین سردار سرافراز اسلام جناب دکتر محسن رضایی راکه هر دو فرمانده جنابعالی ودیگر برادران سپاهی در هشت سال دفاع مقدس مورد فحاشی وتهمت وتخریب بعضی از برادران سپاهی قرار می گیرند؟(تابنای محترم چرا مطالب من را درج نمیکنید؟)
نزنید این حرفو . رییس جمهور آیندهست ناسلامتی . آقای جوانی مگه حواست نیست این رحیم جونه !
مشایی اینجا ! مشایی آنجا ! مشایی همجا !!!!
سپاه به قدرت احمدي نژاد حسادت مي كند .تا كور شود هر .....
اگر احمدی نژاد عمدی در کارش نیست چرا اصرار به استفاده از او دارد .
جناب سردار مثل اينكه فراموش كرده اند چون لغو حكمي دركار نبود بلكه مشايي خود انصراف داد!!!
همانطور که آقای احمدی نژاد در انتخاب آقاي مشایی اشتباه کرده، به نظر می رسد سپاه هم در حمایت از احمدی نژاد اشتباه کرده باشد. آیا این دهن کجی ها و لجبازی ها ارزش آن حمایت گرم و آتشین را داشت؟
هرچه بگندد نمكش مي زنند واي به روزي....
احمدي نژاد هر هزينه اي رو بابت مشايي ميده .خدا بخير كنه .
به اميد روزي كه سپاه بفهمه كه مردم نظام رو دوست دارن اما نه به قيمت از دست دادن كرامتشون و ....
سردار محترم بايد عميق تر به موضوع عدم درك رئيس جمهور از پيام رهبري توجه نمايند. واينكه چرا برخلاف سابق حتي در دولت نهم ر ئيس دفتر را در كنار خود در جلسه هيئت دولت مي نشانند! اين امر مي تواند بيانگر ايجاد يك خط انحرافي در موضوع حكومت و ولايت پذيري باشد كه بسياري از دوستان و دلسوزان انقلاب امروز چشم خود را به خاطر مسائل پوچ جناحي برآن بسته اند. چند صباح ديگر كه شايد دير باشد مفهوم اين اقدامات رئيس جمهور بر همگان پديدار خواهد شد.
خلایق هر چه لایق ،زیاد جوش نزن آقا. تازه اولشه .باز خوبه این مشایی عقیدش رو بیان می کنه . از عقیده های بیان نشده دیگر دوستان ایشان باید ترسید.
در تمام مقاله فوق كه نسبتاً مطول نيز مي‌باشد اثري از پاسخ علمي و وارد نمودن اشكالي كه خواننده را بتواند به علت غلط بودن سخن آقاي مشايي رهنمون گردد، نمي‌باشد. من هنگامي كه سخن آقايمشايي را شنيدم آنرا صحيح يافتم چرا كه خداوند خود مي‌فرمايد :... كُلُ حزب بما لديهم فرحون... كه نشاني است از برداشتهاي مختلف انسان از خداوند. در هرحال بنظر مي رسد مدتهاست پاسخهاي علمي جاي خود را به برخوردهاي سياسي داده است و اين به بلا اثر شدن هرچه بيشتر تفكرات ديني در جامعه خواهد انجاميد.
با پروژه هایی مثل مشایی دیگه من سر کار نمی رم
پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد امام راحل (ره)
من از حالا اون روزی را میبینم که همین سپاه پشت احمدی نژاد هم خالی کند
هر كسي از اين حرفهايي كه مشايي ميزند تو اين مملكت زده بود الان 7 تا كفن پوسونده بود نمونه اش آقاي آعاجاري بود كه به اعدام محكوم شد.

آقاي جواني از ماست كه بر ماست.
عجب! من تا حالا فکر می کردم سپاه صد در صد با اقدامات احمدی نژاد و اطرافیانش موافق است. آقای احمدی نژاد باید بداند که خودرایی و بی توجهی به خواست دلسوزان نظام و مراجع هزینه های سنگینی را متوجه نظام می کند.
عجب!
بابعضی از کارهای اشتباه رییس جمهور محترم قند تو دل دشمنان اب میشود
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: