كدخبر: ۷۲۶۱۱
تاريخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۹
تعداد بازديد: ۱۷۳۹
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
ضرغامي: فردوسي‌پور خطوط قرمز را به خوبي رعايت مي‌كند
از نظر من در بسياري موارد، اين پيامك‌ها وجاهت و سنديت ندارند و نظرسنجي و تأثيرسنجي را شامل نمي‌شوند. مركز تحقيقات به نظرسنجي ساده بسنده نمي‌كند. اما براي شادابي و جذابيت، مي‌توان پيامك را مورد استفاده قرار داد و البته مخابرات هم سود مي‌برد.
رييس سازمان صدا‌وسيما از برنامه‌ي 90 حمايت كرد.

به گزارش ايسنا، سيد عزت‌الله ضرغامي در آستانه آغاز دور دوم رياستش بر سازمان صدا و سيما امروز در جمع خبرنگاران، در بخشي از اظهارات خود از برنامه «نود» به عنوان برنامه‌اي خوب ياد كرد و افزود: مجري اين برنامه خطوط قرمز را به خوبي رعايت مي‌كند؛ البته خيلي موافق نيستم به صورت پيامكي عملكرد يك مدير نظرسنجي شود.

رئيس سازمان صدا و سيما در ادامه رفراندم پيامكي را خالي از آسيب ندانست و گفت: از نظر من در بسياري موارد، اين پيامك‌ها وجاهت و سنديت ندارند و نظرسنجي و تأثيرسنجي را شامل نمي‌شوند. مركز تحقيقات به نظرسنجي ساده بسنده نمي‌كند. اما براي شادابي و جذابيت، مي‌توان پيامك را مورد استفاده قرار داد و البته مخابرات هم سود مي‌برد.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: