كدخبر: ۷۰۶۴
تاريخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۰:۱۷
تعداد بازديد: ۱۶۰۵۹
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
دكتر خرم: جشن هسته‌اي به راه نيندازيد
گزارش اخير البرادعي باز هم به صراحت و براي آخرين بار «ماهيت صلح‌آميز برنامه هسته‌اي ايران » را تاييد نكرده و نبايد درباره آن سرمايه‌گذاري مثبت زياد كرد و جشن به راه انداخت.

يك تحليلگر مسائل بين‌الملل گفت: به‌رغم اذعان به پايان يافتن پرسش‌هاي شش‌گانه موضوع بسته شدن يا خاتمه پرونده هسته‌اي ايران در گزارش اخير البرادعي تصريح نشده و مناسب است مذاكره‌كنندگان كنوني مثل دوران گذشته در تحليل گزارش‌هاي البرادعي، دچار خوش‌بيني افراطي نشوند.

به نوشته جمهوري، دكتر علي خرم درباره گزارش اخير البرادعي گفت: گزارش اخير البرادعي نقاط مثبتي چون بسته شدن موارد شش‌گانه سوالات باقيمانده را دارد، اما نسبت به گزارش آبان ماه البرادعي نقاط منفي بيشتري دارد. به عبارتي، او مسئله سازي جديدي در موضوع فعاليتهاي هسته‌اي ايران انجام داده است.

وي افزود: اين نقاط منفي مي‌تواند بخش‌هاي مثبت گزارش اخير را تحت‌الشعاع قرار دهد و حتي اعضاي مردد شوراي امنيت سازمان ملل را متمايل به تن دادن به درخواست آمريكا براي پذيرش تحريم‌هاي شديد عليه ايران كند. اين كارشناس مسائل هسته‌اي ادامه داد: در گزارش اخير البرادعي به ديدار مديركل آژانس با مقامات ارشد كشورمان اشاره شده است و بررسي متن گزارش نشان مي‌دهد به گونه‌اي طراحي شده است تا اگر تحول خاصي در پرونده هسته‌اي ايران صورت گرفت، بعدا بگويند كه سخنان ايران متناقض است و از آن سوءاستفاده كنند.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر خرم اظهار داشت: گزارش اخير البرادعي باز هم به صراحت و براي آخرين بار «ماهيت صلح‌آميز برنامه هسته‌اي ايران » را تاييد نكرده و نبايد درباره آن سرمايه‌گذاري مثبت زياد كرد و جشن به راه انداخت.

وي گفت: روز پنجشنبه در واشنگتن، اعضاي «1+5» جلسه مي‌گذارند و علاوه بر نكات منفي كه البرادعي بر خلاف موازين حقوقي آژانس و حتي توافق مداليتي به بخش‌هاي پاياني گزارش قيد كرده، اين بهانه را هم به دست مي‌دهد تا مقاومت كنوني روسيه و چين در برابر صدور قطعنامه كمرنگتر شود.

نظرات بینندگان:
با سلام
نظرات آقای دکتر خرم کاملا صحیح است و متاسفانه بعضی ها فکر میکنند اگر بگویند موضوع تمام شد،کشورهای غربی هم میگویند ،باشه موضوع تموم شد.
برنامه هایی که از طرف کشورهای غربی بالاخص اروپایی برای فروپاشی ایران تنظیم شده است.در دراز مدت است و باید از هم اکنون طراحی مقابله با برنامه های آنان را برای پنج سال آینده داشته باشیم.
براه انداختن جشن هسته ای شاید مناسب نباشد . اما مسئولین و رسانه ها تا می توانند باید با برجسته سازی نکات مثبت در این جنگ رسانه ای نابرابر به مقابله بپردازند . در این راستا نقش صدا و سیما ( با شبکه های برون مرزی بخصوص ) بسیار حائز اهمیت است . شایان ذکر است چند روزی است در برخی رسانه های پر سرو صدا مثا بی بی سی و سی ان ان , زیاد خبری نیست . این هم باید مد نظر قرار گرفته و ابعادش با زیرکی دنبال شود
چرا این موفقیت بزرگ را کوچک میگیرید
به نظر من نظر اقای دکتر خرم صحیح است تا حدی
چرا که این سروصدایی که دولت و رسانه ها در ایران به راه انداخته اند تاثیری در اصل موضوع در خارج از ایران یعنی تحریم ها و قطعنامه های تحریمی شورای امنیت نخواهد داشت فقط افکار عمومی داخل ایران را دچار خودبینی و ...خواهد کرد.
پس باید واقع بین بود در عین حال که نکات مثبتی در گزارش البرادعی موجود است و رسانه های ما و طرفداران ایران در خارج باید ان نکات را برجسته کنند- نیز باید نکات منفی و خطرناک ان را مد نظر داشت و دولت و مسولین برنامه ای برای مقابله با ان نکات منفی طراحی و اجرا کنند تا بتوانیم به پیروزی واقعی در این مورد نایل شویم به یاری خدا اگر ما برحقیم که با این سعی و تلاش و یاری خدا به حقمان خواهیم رسید.
1- نقطه نظرات آقای دکتر خرم که از دیپلماتهای با سابقه است منطقی و متین است وبه اعتقاد من
باید با تفکر بیشتری نسبت به گزارش البرادعی اظهار نظر کنیم
2- گزارش البرادعی را اگر کاملا دقیق مطالعه کنید حاوی نکات منفی جدیدی است که اتفاقا بخاطر طرح این ادعاهای جدید ایران باید به البرادعی اعتراض کند یعنی بجای اینکه از اعلام حقانیت ایران توسط آزانس خوشحال شویم باید از اتهامات جدیدی که به ایران وارد می شود ناراحت باشیم و به آژانس اعتراض کنیم
3- به اعتقاد من بهتر است با بکارگیری تاکتیک های سیاسی با اتکا به فلسفه و منطق همانگونه که آقای دکتر لاریجانی دبیر سابق شورای امنیت ملی پبش گرفته بود و بدور از هیاهو و شعار موضوع هسته ای را بطور کامل حل کنیم و آنموقع خود مردم بصورت خودجوش جشن براه خواهد انداخت
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: