
پلیس استان اصفهان با اشاره به برگزاری مانور دو روزه اقتدار و امنیت در این استان، اعلام كرد كه در بخشهایی بسیج و دیگر ارگانها همكاری كردهاند.
به گزارش ایلنا، سرهنگ علینقی علوی، معاون اجتماعی فرماندهی استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، گفت: مانور اقتدار و امنیت در هفته كاهش بلایای طبیعی و طبق جدول زمانبندی ابلاغ شده از سوی ناجا به استانها اجرا شد.
وی افزود: این رزمایش دو روزه برای مقابله با جرایم خشن، حوادث طبیعی، حملههای احتمالی دشمن و تجمعات و اغتشاشات، به اجرا درآمد. در استان اصفهان بحث سایت هستهای و مقابله با تهدیدهای احتمالی در این رابطه را هم داشتیم.
علوی در رابطه با تصاویری كه حاكی از برخورد با مردم و افرادی با لباس سبز بود و همچنین حضور ماموران بسیج در این مانور، گفت: یگان ویژه برای تجمعات و اغتششات، مانور را برگزار كرد و پلیس در بخشهایی تعامل و همكاری با بسیج ودیگر ارگانها دارد.
معاون اجتماعی پلیس استان اصفهان با اشاره به استفاده پنج هزار نیروی پلیس در رزمایش اقتدار و امنیت، گفت: مانور در اصفهان و لنجان برگزار شد و شهرستانهای مباركه و خمینیشهر و چند شهر اطراف اصفهان نیز آمادهباش بودند.
او تصریح كرد: با هماهنگی سازمانهای مختلف و تعامل یگانهای پلیس، مانور را بهمنظور آمادگی كاركنان برای مقابله با جرایم و حوادث مختلف به اجرا درآوریم و سناریوهای مختلفی تعریف شد كه با موفقیت به پایان رسید.