كدخبر: ۶۹۹۰۶
تاريخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۴
تعداد بازديد: ۵۴۱۶
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
نامه سرگشاده مايکل مور به باراک اوباما
"مور" خطاب به "اوباما" افزود «جهانيان صرف‌نظر از دليل اعطاي جايزه صلح نوبل به شما ، منتظرند تا ثابت کنيد که استحقاق آن را داريد ؛ پس نااميدشان نکنيد!
"مايکل مور" کارگردان سرشناس آمريکايي در نامه‌اي سرگشاده به "باراک اوباما" رئيس جمهوري اين کشور ، ضمن اظهار تعجب درباره تعلق جايزه صلح نوبل، از او درخواست کرد استحقاق آن را به دست آورد.

به گزارش خبرگزاري آريا، "مايکل مور" که پس از حوادث تروريستي 11 سپتامبر سال 2001 در آمريکا، با ساخت فيلم مستند جنجال برانگيز "فارنهايت 9ـ11" آگاهي دستگاه حاکمه آمريکا را از جوانب قبل و اجراي اين حوادث برملا کرد ، در نامه‌اش خطاب به "باراک اوباما" نوشت «آقاي رئيس جمهور ، اگر به شعار "تغيير" عمل و گذشته آمريکا را ترميم نکنيد ، انصافا" گزينه ديگري نخواهيد داشت مگر بازگرداندن جايزه صلح به اسلو (محل اعطاي آن) !

"مايکل مور" خطاب به "باراک اوباما" افزود «اظهارات شما پس از انتخاب شدن به رياست جمهوري آمريکا درمورد بستن زندان گوانتانامو ، بازگرداندن نظاميان آمريكا از عراق ، حمايت از جهان بدون سلاح هسته‌اي و همچنين اذعان به دست داشتن آمريكا در براندازي نخست وزير منتخب مردم ايران در سال 1953،براي جبران خسارت‌هاي ناشي از ديدگاههاي رؤساي جمهور گذشته آمريکا تحسين برانگيز و نيز براي ترميم وجهه اين کشور نزد جهانيان مؤثر بوده است.»

اين کارگردان سرشناس آمريکايي در نامه‌اش به "باراک اوباما" افزود «آنچه بر شما به عنوان "مرد صلح" لازم است ، کنار گذاشتن اصطلاح بي محتواي "جنگ با ترور" است ؛ خاتمه دادن به جنگ‌هايي است که "جرج بوش" رئيس جمهور قبلي به راه انداخت ؛ خروج از کشورهايي است که مردمانش ما (آمريکا) را اشغالگر مي‌دانند ؛ دخالت نکردن در امور داخلي ديگر کشورها است.»

"مايکل مور" نوشت «آقاي رئيس جمهور اوباما ، من و ميليونها آمريکايي معتقديم "آزادي" را نمي‌توان با بمب افکن و تانک و سوار بر خودروهاي جنگي به ديگران تحويل داد.»

"مور" خطاب به "اوباما" افزود «جهانيان صرف‌نظر از دليل اعطاي جايزه صلح نوبل به شما ، منتظرند تا ثابت کنيد که استحقاق آن را داريد ؛ پس نااميدشان نکنيد!
نظرات بینندگان:
جهانیان! به نظر من پس از موفقیتش در مهار بحران اقتصادی و پیروزی در عراق و بیتن گوانتانامو و بهبود خدمات درمانی آمریکا و قطعنامه منع گسترش سلاح های هسته ای و به میز مذاکره کشیدن ایران و .... ده تا جایزه نوبل هم کمشه.
مگه اونایی که قبلا نوبل گرفتند چه کاری بیشتر از پرزیدنت اوباما انجام داده اند؟
آفرین به مایکل مور.صدآفرین به آزادی.هزار آفرین به اوباما.
خوش به حال مایکل مور که از هیچ چیزی نترسید و گفت آنچه را که دلش میخواست .
آقای مایکل مور عزیز ، خواب دیدی خیر باشه . افرادی مثل اوباما بازیچه ای بیش نیستند . سیاستهای دنیا از جای دیگه ای آب می خوره . ما تغییر در پوسته ها رو می بینیم تغییر در رنگ و لعابها رو می بینیم غافل از اینکه باطن همون باطنه با همون کثیفی و با همون اهداف پست و استعماری . تنوع در ظاهر فقط برای سرگرم کردن ماست و ایجاد امیدهای واهی . به قول معروف " این خانه از پای بست ویران است " . البته آقای مایکل مور اینها رو از همه بهتر می دونه !
اين مايكل موري كه شماها تبليغاتش را مي كنيد درست همين حرف ما را ميزند مي گويد امريكا چكار دارد به كشورهاي ديگر چرا سياست يك بام و هوا را دارد ؟
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: