كدخبر: ۶۸۱۵۱
تاريخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۹
تعداد بازديد: ۴۱۱۰۹
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
پیام شهروند کویتی به مادرش خبرساز شد؛
«ایران ما را صید کرد، تکانی بخورید»
پس از این حادثه، سفیر کویت در ایران، از منوچهر متکی درخواست ملاقات کرده و در مقابل، علی جنتی سفیر ایران در کویت نیز به وزارت امور خارجه آن کشور احضار شده تا در این زمینه توضیح دهد...
v
سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ «انا صايديني بايران تحركوا»؛ این عین پیام کوتاهی است که یکی از شهروندان کویتی که هنگام دستگیری در آب‌های ایران برای مادر خود فرستاده که معنای فارسی آن می‌شود: «ایران ما را صید کرد، تکانی بخورید».

روزنامه «السیاسه» در گزارشی با نمایش تصویر پیام ارسال شده نوشته است: سه تن از شهروندان کویت به نام‌های «الفيلكاوي»، «حسن غضنفر» و «فهد الصواغ العازمي» که عصر جمعه گذشته در حال ماهیگیری در آب‌های ساحلی کویت بودند، بر اثر جریان آب، وارد آب‌های اقلیمی ایران شده و توسط گارد دریایی این کشور دستگیر شده‌اند.



این گزارش می‌افزاید: پس از این رخداد، سفیر کویت در ایران، از منوچهر متکی درخواست ملاقات کرده و در مقابل، علی جنتی سفیر ایران در کویت نیز به وزارت امور خارجه آن کشور احضار شده تا در این زمینه توضیح دهد.

«السیاسه» همچنین مدعی شده است که خانواده دستگیر شدگان، از امیر کویت خواسته‌اند برای آزادی فرزندانشان کاری کند.

نکته جالب، حساسیت کویتی‌ها نسبت به وضعیت سه ماهیگیر این کشور است؛ موضوعی که به نوعی، میزان ارزش شهروندان کویتی برای مسئولان آن کشور را نشان می‌دهد.
هم‌اکنون رسانه‌های کویتی با جدیت پیگیر وضعیت این سه ماهیگیر بوده و به نوعی، دولت کویت را تحت فشار گذارده‌اند، به گونه‌ای که وزارت خارجه این شیخ‌نشین عربی حاشیه خلیج‌فارس گفته است، از همه توانش برای رفع این موضوع استفاده خواهد کرد.
نظرات بینندگان:
از عزّت ایران در منطقه خلیج فارس، همینقدر باقی مانده. چیزی که باید « تکانی بخورد »، خانواده ماهیگیران کویتی نیستند، l...ما هستیم
بیخود کردن آمدن تو آبهای ایران اگر الان سه تا ایرانی میرفتن تو آبهای کویت اونها به راحتی آزادشون میکردن ؟
چرا اخبار را اینگونه مطرح میکنید
ما که اگه کوسه هم بخوردمون قرار نیست کاری بکنند
ممنون از خبر رسانیتون.
فقط یه نکته. "انا" ترجمه به "من" میشه، نه "ما"
این که چیزی نیست.مارو تو مملکت عربی اگه نابود هم بکنن کسی حرف نمیزنه!!!!!!!!!!!!!
این حساسیت کویتی ها نسبت به ایران(ترس) رو نشون می ده نه نسبت به شهروندانشون
سلام
خبر فوق نشان دهنده آن است كه اولين اولويت مسئولين كشور كويت مردم آن كشور هستند نه چيز ديگر
در حالي كه ميشد بعنوان امنيت ملي از پيگيري اين بازداشت خودداري كنند
این عربها چقدر از ایران می ترسند
كل كويت 200 يا 300 هزار نفر جمعيت دارد و تازه زماني خاك اين كشور جزو كشور ايران بوده است اين بسيار جالب است كه به اين سرعت دست به چنين اقدامي زده اند البته اقدام آنها بسيار شايسته براي مردم كشورشان مي باشد و قابل تامل براي مقامات وزارت امور خارجه كشور ايران در برخورد با مسائل مشابه.
ما دیروز سوار مترو شدیم، تابلوی قطار که مقصد را نشان میدهد خاموش بود و راننده قطار نیز مقصد قطار که حقانی یا فلهک است را نیز اعلام ننمود و حتی با فشردن دکمه "مکالمه با راننده قطار" نیز نتوانستیم مقصد قطار را بدانیم و نهایتا قطار در ایستگاه حقانی و در لاین مخالف ایستاد و گفت پیاده شوید. برخوردی درست مثل گوسفند که این برخورد کاملا شبیه برخورد دولت کویت با شهروندانش است
نمیدونم چراهمه اشتباهی به سرزمین ایران میان.. یکی اشتباهی کوهنوردی میکنه یک یاشتباهی ماهیگیری میکنه یک اشتباهی گشت میزنه... ایا در کشور خودشان هم چنین اشتباهاتی رخ میدهد. اصلا ولشون نکنید. بذارید حسابی ...
اون وقت وضعیت ایرانیهای خارج از کشور رو ببینید..
قابل توجه مسئولین محترم وزارت امور خارجه
اولين چيزي كه توجه منو تو اين خبر جلب كرد اينه كه پيام كوتاه اينا به مقصد مي رسه اگر ماهيگيران ما بودند كه عمرا كسي از دستگيري اونا باخبر ميشد.........
با سه تا ماهیگیر به ایران حمله کردن؟

بابا اینا خیلی خطرناکن
غلط کردند وارد شدند
اتفاقاتی که توی عربستان افتاد رو که یادتون هس؟ چی شد؟ هیچی...
دم وزارت خارجه وسفرا ایران گرم خجالتشون ندین
دوست داشتم بدونم اگه قضيه بالعكس بود و سه نفر ايراني را كويتي ها گرفته بودند دولت ما چي كار ميكرد
همه اینا به کنار!!موبایلای کویتی وسط دریا هم آنتن میده. در ناف تهران موبایل ما تهرانی ها آنتن نمیده!!!!نکته دقیقی بود نه؟؟؟؟!!!
خیلی جالبه که موبال اونها تو آب ایران کار میکنه ولی ما موبایلامون تو ایران کار نمی کنه
ايرانيهاهم اشتباهي کوهنوردی میکند و اشتباهی ماهیگیری میکنند منتها وقتي ميگيرن كسي پيگيرش نمي شه 5 سال بعد صداش در مياد
"فقط یه نکته. "انا" ترجمه به "من" میشه، نه "ما"" عزیز دل برادر اون که میبینی انا نیست بلکه انّا یعنی همانا می بشاد.ضمیر من رو از ی در صایدینی گرفتن.
اگه چهار تا از اینهایی رو که بدون اجازه وارد آب و خاک سرزمین ایران می شن اعدام کنن حساب کار دست بقیه میاد و دیگه عمدا یا سهدا مرتکب چنین کارهایی نمی شوند. البته یک نکته جالب هم وجود داره . این همه کالا و اجناس مجاز و غیر مجاز از مرزهای این سرزمین به طور قاچاق وارد می شود و در تمام ایران هم پخش می شود هیچ کس دستگیر نمی شود. اونوقت سه ماهیگیر کویتی یا سه توریست آمریکایی بلافاصله دستگیر می شوند. چه جالب !! بهتر مامورین مرزی غری و شرق کشور را با هم عوض کنند.
از متن نوشته شده بر مي آيد كه اين عمل از قبل برنامه ريزي شده است زيرا كويت وايران تازه كه بهم نرسيده اند سالها است كه مردمان دوكشور باهم همسايه ودوست بوده اند واين امر تازگي نداشته است كه در امر ماهيگري وارد آبهاي يكديگر شوند ولي تحركو معناي خاصي دارد
man salha dar kuwait zendegi kardam mardome in keshvar b iraniha mesle heyvoon barkhord mikonan eshkali nadare hala 3ta az mahi girashon inja ye modat ab khonak bokhoran.ghalat kardan ke ba jaryanre bad omadan to abe iran mage shahre herteeeeeec age ye irani in karo mikard pedaresho dar miavordan
جو گیر نشین این نوع دستگیریها در مرز همه کشورها رخ میده و معمولا" بعد از انجام تشریفات آزاد میشن.ماهیگیرها و چوپانان گاهی به اشتباه وارد خاک همسایه میشن.فقط این وسط دولت کویت بازار گرمی میکند فعلا" موضوع را گنده میکنه بعد که آزاد شدن به مردمش میگه ببینید چه اقتداری داریم
قابل توجه نژادپرستي كه ميگه چرا اخبارو اينجوري مطرح ميكنيد: شما برو كويت ببين اخبار رو عليه ما چطور مطرح كردند عقل كل.
خوب جمعیت انها در مقابل جمعیت ما
چون حداقلی می باشد بخاطر همین دیگه
خوب اونها رسانه مردمی دارن نه مثل ما رسانه دولتی
اگر يه ايراني به صورت اشتباهي وارد كويت بشه اينها به هيچ كس پاسخگو نيستند الان حدود 400 زنداني ايراني در كويت هستند كه در شرايط نامناسب نگهداري مي شن چند روز پيش يه خانم ايراني كه در بازداشت كويتيها بود از شدت بدرفتاري خودش رو در بازداشت دار زد و خودكشي كرد حالا به خاطر ورود غير قانوني چند تبعه كويتي به آبهاي ايران و به دليل اعمال قانون كشورمان ببين چه سرو صدايي امروز تو روزنامه هاشون راه انداختند. وقاحت رو به حدي رسوندن كه در برابر اقدام غير قانوني اتبعاع خودشون سفير ايران در كويت رو احضار كردند از اون طرف هم سفيرشون درخواست ملاقات با وزير امور خارجه داده. شانسمون گفته كويت همسايمونه اگه يه دولت بزرگتر جاي كويت بود چكار مي كرديم!!!.
يك شهروند ايراني ساكن كويت
اين روزهابرخي اشتباهي مي آيند مرزهاي ايران ، نيروهاي مسئول بايد كاملا آنها را تخليه اطلاعاتي كنند .فردا خداي نكرده ممكن است هواپيماهايشان اشتباهي بيايند ويا ارتشهايشان .
حالا شما چرا اینقدر به موضوع اهمیت داده اید.
به کوري چشم منافقين دولت دهم با اقتدار پيش ميرود .
راستی جریان دزدیدن سفیر ایران در پاکستان به کجا رسید؟
چندتا سرباز بی نام یا بانام بفرستن بره اونجا آزادش کنن دیگه!
چه جالب!!!وسط دريا هم سيستم SMS شون كار ميكنه .قابل توجه و رو كم كني مسؤلين مخابرات.
نبايد زود تحويلشان بدهند بايد بفرستند دادگاه
عجب اقتداری ، زورمون به ماهیگیرها میرسه ، دمتون گرم !
تفو بر تو ای چرخ گردون .... تفو
"شهروند ايراني ساكن كويت" ، عزيز دل برادر، صحبت بر سر بي عرضگي ايران در تعامل با كشوري مثل كويت است كه به فرمايش شما 400 تا زنداني در زندانهايش با شرايط بسيار بد نگهداري مي شوند. . .
نکته جالب اینجاست که به جای اینکه ما سفیر کویت را احضار کنیم و به خاطر این تجاوز توضیح بخواهیم آنها اینکار را کردن . واقعا این عربها راجع به ما چی فکر می کنن !!!!!
همه نظرات درست و بجا بود ولی من فقط موندم تو اون لحظه بحرانی این sms چقدر سریع send شده اگر شبکه مخابرات ایران بود که جون آدمو در میاورد آخرشم send نمیشد
-اگر به مسافرین ابرانی در فرودگاههای کشورهای عربی و جدیدا هم ترکیه بدترین اهانتها هم بشود که کمتر از دستگیری واسارت نمی باشد،مسولین ما نه سفیری احضار می کنند و نه حتی تلاش دیپلماتیکی در رفع این گونه برخوردها. این هم نتیجه دیپلماسی قوی ،پویا و عمومی کشورمان.
شما هم طبق معمول اینگونه نظرات را چاپ نکنید.
چرا آب نبردتشون اون وری طرف داداش عربستان . آب آورده . حرف مفت می زنن جزیره بوبیان رو که اون موقع دادن دست صدام و امریکا حالا هم کل خاکشون دست امریکاست باید بازجویی بشن
این همه نظر برای یه اتفاق جزیی؟؟!!!
از انتشار خبر منظوری دارد وگر نه دنیا پر از خبره بند کردین به این 3 ماهیگیر که اگر وارد ابهای ایران شده باشند باید امیر کویت پاسخگو باشد نه ما
ما با دست های خودمون مردممون رو صید میکنیم.
خوب دوستان عزيز كويت جمعيتش كم است مي تواند هواشونو داشته باشه و از حقشون دفاع كند. ولي ايران كه ماشالاه ( ماشاالله) جمعيت 70 ميلوني دارد كه نمي شود از همشون دفاع كرد...!!! البته در ايران هم به تعداد قليلي از آقازاده ها اين امكانات بعضا داده مي شود و ازشون دفاع مي شود...!!!
احتمالا"به دنبال كت و شلوار مفت و يك بدرقه رسمي به اينجا آمده اند.
اين روش عملكرد ايران و همسايگانش نشان از عدم اعتماد بين انهاست.من جنوب هستم اين كارها واقعا"مسخره است تو اروپا به اين كارها مي خندند.امواج اب آنقدر گاهي عظيم است كه قايقها را بشدت جابجا مي كند،حالا اين كارها يعني چه:يعني دولتهاي جهان سوم!
ديگه همين مونده بود كه تابناك سنگ عربها رو به سينه بزنه. خاك تو سرتون.
شاید اینا ایادی استکبارن و برای انقلاب مخملی می خواستن به تمامیت ارضی ما نفوذ کنن!
آیا می دانید دولت های امارات و کویت و قطر چند بار صیادان ایرانی را بازداشت کرده اند و چقدر آنها را جریمه می کنند دولت ما برای آزادی آنها چه کرده است ؟ 3 ماه پیش یک لنج صیادی متعلق به بندر صیادی حسینه (بندرلنگه)توسط قطریها توقیف شد که حداقل 9 نفر صیاد ایرانی بر روی آن کار می کردند پس از 1 ماه بازداشت و کلی رفت و آمد مالک و خوانواده های ملوانان و پرداخت حدود 20 میلیون تومان موفق به پس گرفتن لنج خود شدند در حالی که به علت خرابی موتور لنج و با جریان های آبی وارد آبهای قطر شده بود این در حالی بود که نه رسانه های ایران چیزی گفتند و نه دولتمردانش
يه سوال براي من پيش اومده، از كجا كشف شده كه اين آقاي كويتي واسه مامانش چه اس ام اسي فرستاده؟! منبع انتشار اين قضيه ايران بوده يا كويت؟ حالا اگه واسه مامانش نمي فرستاده نمي شده؟!
تحرکو!!!!!!!!!!!!!! نه، تحرکوا
چقدر بدبخت شدن ملت ایران- پیام های گذاشته شده رو بخونید ببینید چقدر از خودمون بدمون میاد
مسولان تابناک شما هم مقصرید. هر روز خبرای بد میزارید. حتی خبرهای خوب رو هم بد می گید. خب چیکارشون می کردند نمی گرفتندشون هم می گفتید بیا عرضه گرفتن 3 نفر رو هم نداریم- ما همون ملت ملانصرالدین هستیم
رسانه هاي كويتي بيخود زور نزنند.تا كت و شلوارشون حاضر بشه متهم به جاسوسي و تجاوز به خاك يران هستند.
همه توانش رو خيلي باحال اومده
اين طرز عملكرد دولت كويت نشان از يك هماهنگي عميق با رژيم صهيونيستي امپرياليسم جهانخوار ميدهدكه با شلوغ بازي وهوچيگري ميخواهند كشور ايران را زورگو وستمگر معرفي نمايد .
به نظرم باید مستقیم ببرندشان کهریزک تا درس عبرتی باشه برای دیگر متجاوزین!!!!!!!!!!!!!
اخرسر يه دست كت شلوار به هر كدومشون ميدن با سلام و صلوات وكلي سوغاتي ميفرستنشون كويت.اين وسط رسانه هاي خارجي ابروي ايران رو ميبرن.
اگر به مسافرین ابرانی در فرودگاههای کشورهای عربی و جدیدا هم ترکیه بدترین اهانتها هم بشود که کمتر از دستگیری واسارت نمی باشد،مسولین ما نه سفیری احضار می کنند و نه حتی تلاش دیپلماتیکی در رفع این گونه برخوردها. این هم نتیجه دیپلماسی قوی ،پویا و عمومی کشورمان.
باید با هر کسی که سهوا یا عمدا به آبها و خاکهای ایران ورود میکند برخود شود.
ای بیچاره عجول
بذار کت و شلواراتون آماده بشه. معرقها هم از اصفهان برسه بعد برمیگردی داداش جان.
انا معني ما هم مي دهد.( انا= اننا)
ترجمه غلط است معني "انا صايدني بايران تحركو1" نميشود :"ايران ما را صيد كرد......."

اگر درست توجه كنيد معني آن ميشود:
"مرا در ايران صيد كردند ....." و اين ترجمه درست نشانگر اين است كه حق با ايران است و اين فرد خودش اقرار كرده است مرا را در ايران دستگير كردند يعني به آبهاي ايران وارد شده است!
موفق باشيد
رحمن
عموی من الان نزدیک شش ماه است که در امارات بوده و به او اجازه خروج نمیدهند.هز چند او از همه تهمتهای واهی که به او زدند رفع اتهام شده ولی دولت امارات همواره سدی رو جلوی ایشان قرار میده. از او شنیدم که چند نفر دیگه ایرانی نیز به همین مشکل گرفتارند. اگرچه حتی با سفیر ایران نیز تماس گرفته شده ولی ظاهرا ایشون برش و توانی برای جل اینگونه مسایل ندارند. گذشته از صدمات روحی صدمات مالی این کار نیز برای یک کارمند بسیار سنگین است
نام فرستنده داوود باشا ثبت شده در گوشی؟

من خیلی از سایت شما خوشم می اومد. ولی تمامی مطالب شما در جهت تضعیف کشور است. این چه طرز بیان کردن یک مطلب است. واقعا برای مسئولین سایت خجالت اور است.
از ماهيگيران ايراني كه توسط تركمنستان دستگيرشده اند و چندين ماه زنداني هستند چه خبر ؟ چرا كاري براي آزادي آنها نمي كنند ؟‌
قبابل توجه وززارت محترم امور خارجه در باب بی احترامیهای مکرر و دستگیریهای چندین باره ایرانیان در خارج از کشور !!!!!!!
من نمیدونم شما ما رو مسخره کردید یا خودتونو!
چند باری هم کامنت هامو نذاشتید!
چرا! ، نمیدونم؟
هوشمند و با بصیرت کسی است که حتی از مثبت های دشمنانش درس بیاموزد. متاسفانه در یکی از خبر ها بود که یک فرد ایرانی که بازرگان هم بوده در یکی از زندان های کشور رومانی در اثر اعتصاب غذا جان می دهد. صرف نظر از اینکه این فرد کی بود و چکار کرده است و دارای دو تابعیت بوده باید از حقوق او به عنوان یمک ایرانی دفاع و حمایت می شد. متاسفانه سفارت نظام خیلی پاسیو هستند و نه فعالیتی برای جذب ایرانیان در خارج دارند و نه نسبت به حقوق آنها حساس می باشند.
پخش اینگونه خبر ها بخاطره کمبود خبر جنجالی برای به صدا در آوردن مردم انجام می شه که صد البته به تابناک خیلی برازنده است!!!!!!!!
عربها دانشمندان ما را می برند و به جایش ماهیگیر تحویل می دهند!!!!
آخه کشوری که سه چارم خاکش بنا به گفته مقامات رسمی خودشون تحت اشغال نیرو های بیگانه است و اسم تنها شهر و پایتخت و کشورش یکیه ، بعدشم برجهای دوقلو را که زدن 300 تن طلاشون رو امریکا کشید بالا جیک نتونستند بزنند

بازم بگم

خوب بابا عقده کردند
بزارید راحت باشند
اینکه اینا صبح تا شب پیله کردن به ما بده ولی اگر ما راه ابراز وجود بی هرینه اینجوری بهشون ندیم اگه دستشون برسه مثل زمان جنگ رحم سرشون نمیشه ها !!!

مطمئن باشید که این کارا برای فاطی تمبون نشد برای اینا هم نخواهد شد



یاحق
ایران در نظر عرب ها دو روی سکه است.یک رو شیرینی و روی دیگه شمشیر." سلطان جنگ قادسیه " خیلی خوب روی شمشیرشو درک کرد.اگه به خاطر فشار غربی ها برای انرِژی هسته ای نبود الان با خیال راحت تر می تونستیم از اقتدار ملیمون دفاع کنیم.والا هنوز زوده بره عربا که واسه ما کری بخونن برادرا...
قابل توجه اینکه هم اکنون دو فروند قایق صیادی از منطقه جفره بوشهر هر کدام به اتفاق دو سرنشین به ناخدایی امید اصلانی و مهدی تنگستانی و همچنین یک فروند موتور لنج صیادی به اتفاق هشت نفر ملوان از بندر صیادی صلح آباد بوشهر و نیز یک فروند موتور لنج صیادی از بندر گناوه به ناخدایی محمد حسن مظفری به اتفاق چهار ملوان در بنادر خفجه و جبیل عربستان سعودی به جرم ورود به آبهای اقلیمی این کشور در حبس یک الی دو ماه به سر می برند در حالیکه هیچ فریادرسی از وزارت خارجه ندارند لازم به توضیح است که موارد مذکور به سفارت ایران در ریاض منعکس شده است ولی تاکنون نتیجه ای که موجب رفع نگرانی خانواده صیادان شود حاصل نگردیده است لذا انتظار می رود که اخبار توقیف و حبس ماهیگیران ایرانی در رسانه ها انعکاس یابد. 
وزارت خارجه حمايت از شهروند را ياد بگيرد.
ببین کارمون به کجا کشیده که کویت هم برامون ... در آورده. بدیهی که باید بمب اتم داشته باشیم تا این طور کشورها از ترس ساکت بشن. تنها راهش همینه نه؟!!!!!!
اي مسئولين وزارت خارجه ايران شما هم در مورد دستگيري‌ها و بي‌احترامي‌هاي انجام شده به ايرانيان محض رضاي خدا تحركو!
سایت تابناک با نمایش همین نظراته که اسم درکرده و حالا هم کم کم چهره خائنانه و حسودانه خودش رو از برخی جریانات اتفاق افتاده داره نشون میده. آخه دماغ سوزی هم خیلی رسوایی داره!
اگر سایت تابناک نبود شما مرفهین بی درد اراجیف ومضخرفات خود را کجا مینوشتید ولی همینقدر بدانید ای اراجیف را اثال خودتان میخوانند ولذت میبرند من هم گذرا بچشمم خورد؟؟؟؟
بابا کجای کارید. دوستم رفته بود که ویزای اقامتش را برای تحصیل در ترکیه تمدید کنه وقتی گفته بود فعلا توریست است جواب گرفته بود که ایرانی که توریست نمیشه و بیرونش کرده بودند. وقتی که به سفارت ایران مراجعه کرد جواب گرفته بود که برگرد ایران از ما کاری ساخته نیست خلاصه با دردسر ویزایش را تمدید کرد.
حداقل درست معناي جملات عربي را بنويسيد
معناي اين جمله يعني مرا كرفتند در ايران نه ايران مارا صيد كرد
متشكرم حسن از بحرين
ماهیاشون چی شد‏!‏؟
چه مطلب مهمی و چقدر نظر!
بنام خدا اولا كه يادتان نرود جنگه هشت ساله را كه همه در مقابل ما با پول و اسلحه و سلاح شيميايي ايستادند در ثاني بدانيد كه اينها به قول امام مثل سك هستند وقتي نمي ترسند پارس مي كنند حمله مي كنند دنبالشون كنيد فرار مي كنند لذا اصلا بي خيالشون بقيه بماند براي چند سال ديگه....
این شیخ‌نشین عربی حاشیه خلیج‌فارس ??!! با این تعابیر کویت را دچار مشکل هویتی کرده اید..هواس تان باشد
دزدان دريايي تونس مي آيند از خليج فارس
كشتي مي دزدند ، هيچ خبري نمي شود حا لا دوتا ماهيگير كه معلوم نيست ماهي گير هستند و يا . . . دستگير ميشوند اينقدر سرو صدا دارد .
شما با اين ژورناليسم زردي كه راه انداخته ايد،‌ گرچه مخاطب زيادي را هم جذب كردهايد و خواهيد كرد اما به شما اطمينان مي دهم تاثير فرهنگي عميقي در بلندمدت نخواهيد داشت دليل آن هم اين است كه ار رسانه همچون غربي ها استفاده مي كنيد در جهت راهي كه در آن نور نيست- نمي گويم راه شيطاني چون كار شما بسيار متفاوت است- اگر در هر خبري كه درج مي كنيد بيش از اين كه منافع افرادي خاص را و غرض نورزيدن با افراد خاص ديگري را در نظر نداشته باشيد يقين بدانيد همچون مرتضي آويني جاودانه خواهيد شد-
«ما در ايران گرفتار شده ايم يه كاري برايمان بكنيد»
شما خبر را چپ میکنید که خودتون چپ نشید
خیلی بی تقوایید.از هر موضوعی برای کوبیدن دولت استفاده میکنید.البته میدونم اینو نمایش نمیدید تا حالا هیچکدام از پیامهای منو نمایش ندادید چون به ضرر شماست.به هر حال کارتون مشمئز کننده است
"مطمئن باشید که این کارا برای ..... تمبون نشد"دوست عزیز که عبارت فوق رابکار بردی حواسمون باشه نام مبارک معصومین را اولا به سبکی ثانیا در عبارات سبک بکار نبریم این عبارات موهن است دقت کنید کوچه علی .... وامثال آن که هر اسم بدی را بعد نام مبارک علی بکار می برند از همین قماشند.
حق مسلم ماست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
از شهرام امیری که در عربستان دستگیر شده چه خبر؟ اون که مسافر حج بوده نه بازرگان نه پناهنده سیاسی نه صیاد

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تحرکوا
اگر ما اشتباهی واردکویت شده بودیم آیا وزارت خارجه به داد ما میرسید؟؟؟
باید آنجا می پوسیدیم
اولاً به عربي اين جمله معني صيد نمي دهد كه اين نشان دهنده اين است كه سايت تابناك باز هم تيترها را به حاشيه مي برد در ثاني اين اتفاق در اكثر كشورها رخ مي دهد و بعد از مدتي آزاد مي شوند و در عمل اين بازار گرمي كويتي هاست
دلم شوخت و چشمانم پر از اشک شد.
خداوندا دلمان برای غربت فاتح خرمشهر و سردار دلاور ایران زمین حاج احمد متوسلیان می گیرد
سه ماهیگیر و اینهمه حساسیت!
سه ایرانی - یک سردار خط شکن و...
حالم بهم خورد از اين نظرياتي كه بعضي از دوستان خودفروخته ميدن. اولا كه مگه عربها چشونه كه بعضي ها مسخره ميكنند. انقدر نژاد پرست نباشيد. نزد خدا تقوي مهمه نه عرب و عجم. بعدشم كه يه اتفاق ساده افتاده چند نفر وارد حريم ما شدند و ماموران هم اونها رو دستگيرد كردند. اگه قرار باشه هركي وارد حريم ما بشه و بگه با جريان آب و باد و زلزله اينجا اومدم كه سنگ روي سنگ بند نميشه. كار كشور كويت هم در پيگيري اين مسئله كاملا طبيعيه. همانطور كه ايران پيگير كار هموطنانمونه. اما عده اي كه مزخرفات سرهم ميكنند مثل اون كسي كه گفته تو تركيه دوستش رو انداختند بيرون. مسلما همه ميدونن كه اين حرفها دروغه. اينجور آدما تو عمرشون رنگ كشور ديگه اي رو نديدن و فقط توهمات دارند. الان تو اكثراي كشورهاي خارجي ايرانيها حضور دارند، و اتفاقا حضور موفقي هم دارند. خيلي ها هم رفت و آمد ميكنند براي كار يا گردش. مشكل شماها اينه كه بخاطر لجاجت با يه نفر حاضريد كشورتونو، خونتونو، خودتونو، غيرتتونو و همه چيزتونو به مسخره بگيريد و در مقابل بيگانگان به حراج بزارين. اف بر شما.
مشكلي وجود ندارد . آنها جمعيت كشورشان از يك شهر كوچك ما هم كمتر است ، لذا نگران مي شوند . ما كه ماشاا.. از منابع غني هستيم به وي‍ژه نيروي انساني لذا اين مسائل برامون مهم نيست .
اون عزيزي كه گفته بود ما بدبختيم لطفا از طرف خودش فقط حرف بزنه چون من اين موضوع رو ناشي از فدرت نفوذ ايران ميدونم
با این خبر می خواهید بگید که اونا برای شهرونداشون ارزش قائلن و ایران نیست اینو می خواید تو مخ ما فرو کنید!
نگران نباشید فهمیدیم شما چی می خوای بگید!!!
کت شلوار نو ، نه ، دشداشه نو
به فرهنگها هم باید احترام گذاشت
ارزشمندی جان شهروندان در هر کشوری ، هر چند کوچک ، اصل مهمی است ، البته در این رابطه ایران ، استثناست !!!!!!!!!!!!
آیا این‌ها ماهی‌گیر هستند؟
آیا آن‌ها که در کوه‌های باختری ایران گم شده بودند کوه‌نورد بودند؟
آیا آن‌هایی را که ترکمنستان دستگیر کرده ماهی‌گیرهستند؟
مامورین اطلاعاتی ما و آنها در همه سطح کار می‌کنند.
این هنگام کویت باید ماموران ما را از ترکمنستان برای ما پس بگیرد تا ما هم ماموران کویتی را با آنها مبادله کنیم. یک مبادله ساده سه جانبه ولی به خرج کویت که انقدر شهروندانش را دوست دارد.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: