كدخبر: ۶۶۹۰۳
تاريخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۵
تعداد بازديد: ۱۷۵۱۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
اقدام عجیب شهرداری؛پارک جومونگ!+تكذيب
شهرداری منطقه هفت تهران در اقدامی عجیب و غیرقابل توجیه یکی از بوستانهای محلات خود در خیابان سهروردی را به نام "جومونگ" شخصیت افسانه ای یکی از سریالهای پربیننده تلویزیون نامگذاری کرد.

به گزارش البرز این نامگذاری غیرمتعارف در حالی انجام شده است که اسامی اسطوره ای ایرانی همچنان در گنجینه ها خاک می خورند و تنها وقتی کشورهای عربی نام این بزرگواران را به نفع خود ضبط می کنند هیاهوی کم رمقی در مجامع فرهنگی شکل می گیرید.

دراین حال دهها شخصیت حقیقی - و نه ساخته و پرداخته ذهن نویسندگان کره ای - در تاریخ ایران وجود دارند که فداکاری ها و شجاعتهای انها به تنهایی چندین برابر امثال جومونگ است.

بوستان جومونگ وجود خارجي ندارد
جايي به اسم «بوستان جومونگ» در تهران وجود خارجي ندارد.

وبلاگ فرورتيش رضوانيه نوشت: ظهر روز شنبه 11 مهرماه براي تهيه گزارش دوربين مخفي ويژه‌نامه «همشهري زندگي» كه درباره نام‌گذاري خيابان‌ها و پارك‌ها بود، براي دقايقي از مردم خواستيم نظرشان را درباره «بوستان جومونگ» بگويند و براي اين كار، تابلويي با آن اسم را ساختيم.

تابلوي «بوستان جومونگ» تنها براي 20 دقيقه در معرض ديد شهروندان بود، اما به دنبال تماس‌هاي مكرر مردم با سامانه 137 براي اعتراض به اين نامگذاري، تيمي از شهرداري منطقه 7 تهران به «بوستان مادر» در تقاطع خيابان مطهري و سهروردي كه تابلوي آن را دستكاري كرده بوديم، اعزام شدند تا ماجرا را پيگيري كنند.

كسي تصور نمي‌كرد در كمتر از نيم ساعت «بوستان جومونگ» تبديل به جنجال و جرياني عليه شهرداري تهران شود. همچنين بر خلاف آن كه گفته مي‌شود سريال كره‌اي جومونگ در ايران طرفداران زيادي دارد و بازيگر آن نقش نيز اخيرا با بودجه‌اي چند ميليارد تومان به ايران سفر كرد، اما واكنش مردم اثبات كرد كه آن‌ها از سر ناچاري و براي گذراندن وقت خود به تماشاي چنين سريال‌هاي سطح پاييني تن مي‌دهند و آن را عميقا دوست ندارند.

امروز عكس آماتوري «بوستان جومونگ» قلابي، با استقبال برخي سايت‌هاي خبري و جنجال‌سازي عليه شهرداري تهران همراه شد در حالي كه سفر با هزينه ميلياردي بازيگر نقش جومونگ به ايران، اين چنين مورد توجه قرار نگرفت.
نظرات بینندگان:
عجب! ساعت خواب داداش! مگر ما تاریخ هم داریم؟ راستی همین چند وقت پیش صحبت از فیلتر کردن کتابهای تاریخ از نام پادشاهان این مملکت نبود؟ خب می رویم نام پادشاه کره باستان را می گذاریم. خودمان که نداریم تازه اگر هم داشته باشیم یک مشت آدم خونخوار فرومایه دیکتاتور بیشتر نبوده اند که. پس شما خون خودت را کثیف نکن و ناراحت نباش عزیز دل.
بوستان حافظ
بوستان سعدي
بوستان مولوي
بوستان فردوسي
بوستان اميركبير
بوستان كوروش بزرگ
بوستان ايران
بوستان گلستان
و ...
خودباختگي فرهنگي يعني همين!!!
واقعاً از اين روشنگری ها، قدردانی می کنم.اميدوارم که چشم و گوش های بسته ی اوليای امور را باز کند.
چندی قبل در شبکه آریانا(تلويزیون افغانستان) یکی از انديشمندان ادبی افغان آرزوی قرن 13 را کرد که هرات و زابلستانی داشتند.از رستم گفت و از وصيف سگزی اولين شاعر پارسی گو حرف زد. مثل مولانا، بوعلی سینا، وصیف سگزی را هم خودمان با فراموشی تاريخی برایشان مدعی غیرایرانی تراشیدیم و در نامگذاری روز شعر فارسی این اولين سراینده ی شعر فارسی و در واقع پدر شعر فارسی را عمداً قربانی منافع شخصی کردیم حالا علاوه بر وی، مدعی رستم، پهلوان نامی ایران هم غیر ایرانی شد!!!!! به این آقایان از جمله این شهردار محترم باید با پس گردنی پاداش داد.از این همه خیانت شان به چه کسی می توان در قانون پناه برد.چرا نمایندگان فرهیخته در مجلس کاری نمی کنند؟؟؟!!
وقتي نام اسطوره هاي ما از كتابهاي درسي حذف شده ديگه چه انتظاري داريد؟
نهایت بی شرمی است. هنوز یک پارک رستم و سهراب در کل پشور و جود ندارد بعد این افسانه چینی ....
چه کرده ایم ما ایرانیها که از رستم و سهراب و آرش اساطیری به جومونگ کره ای رسیده ایم؟ وقتی که به ملیت و اساطیر مان بی اعتناییم، وقتی که اسامی پادشاهانمان را از کتب درسی حذف میکنیم نتیجه اش توجه مردم به افسانه های دیگر کشورها جلب میشود . فرهنگ خودمان را تبلیغ نمی کنیم و تبلیغ دیگر کشورها را می گوییم تهاجم فرهنگی !!!
آخه ما که خودمون تاریخ نداریم شخصیت واقعی که هیچ افسانه ای هم نداریم برا همین مجبور شدیم از شخصیتهای افسانه ای دیگران استفاده کنیم .
چطور وقتي اسم خيابونها رو به اسم عماد مغنيه ميزدند تعجب نكرده بوديد؟
پیاده نظام بی جیره و مواجب فرهنگ وارداتی باید هر جا که هست خودش را نشان دهد. شاید شهردار این منطقه بعد از بازنشیتگی قصد دارد بعد از بازنشستگی به کار در یکی از شهرداری های کره مشغول بشود!
منکه باو.رشم نمیشه کاش عکس داشتین
این روز روشن بود که از اساتیر ایران حرفی زده نمیشد ...... کجائی شب تارش رو ببینی ( وقتی که تاریخ ایران از کتابهای درسی حذف بشه )
وا حیرتا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه مثلی هست که میگه .. از ماست که بر ماست ...
البته نقش استکبار جهانی و شبکه bbc رو هم نباید فراموش کرد ...
فرهنگ اين مملكت الان 30 سالست. وگذشته اصلا مهم نيست. ببينيد كه چقدر عقب افتاده شده ايم كه اسطوره هايمان را مثل آرش كمانگير.رستم وسهراب.جمشيد.كوروش كبير. داريوش بزرگ.بابك خرم دين و........ما كم نداريم را مردم ما وجوانان ما نميشناسندو اون موقع گرايش پيدا ميكنند به جومونگ.واي به حال ما
چشمم روشن. مبارکه
افتخاری دیگر برای اهالی فرهنگ- این است بی احترامی به تاریخ و تمدن و اسطوره های ایران زمین
ایرج میرزا کیه، پادشاها کین، عتیقه هایی که چپ و راست خارج میشن مهم نیس جومونگو بچسب !!!
مردم آن منطقه باید از نصب تابلو یا هر نشان دیگری به این نام جلوگیری کنند .شهردار هم قبل از آن که شهردار شود یک فرد عادی بوده اگر در خانواده وطن پرستی را به او یاد میدانند اکنون این کار را نمی کرد .وطن توسط خود مردم ، عزیز می شود. در محله ها و خیابانهای اطراف خود بگردید چند مغازه با نام خلیج می بینید .
افراط و تفریط و دیگر هیچ
اگر واقعیت داشته باشد باید گفت که خاک بر سر ما!!!!!!!!!!!
ننگ بر شهرداری!
با سلام
ای کاش این پارک به نام شاد روان دکتر محمد مصدق نام گزاری می شد

دریغ است ایـران که ویـران شــود

کنام پلنگان و شیران شــود

چـو ایـران نباشد تن من مـبـاد

در این بوم و بر زنده یک تن مباد
کوروش (ذوالقرنین)
و بابک خرمدین
سورنا
آرش
ابومسلم خراسانی (روزبه)
رستم فرخزاد
سهراب
سیاوش
سام و زال و..............
این همه نام بزرگ
شرمنده ایم نیاکان
واقعا متاسفم ... چقدر ما ایرانی ها کم ظرفیتیم...
سلام
بعد از جفا هایی که در این دولت به فرهنگ وتمدن ایران شد بدتر از این هم را انتظار داریم بعد از نواخته نشدن نقاره سال تحویل کم توجهی به عید باستانی ایران در صدا وسیما وپخش نشدن ربنای جاودانه استاد شجریان تخریب وسرقت از تخت جمشید تخریب پل تاریخی 33پل اصفهان عدم بزرگداشت روز مولانا در صداوسیما(شاید به علت اینکه او شیعه نبوده است )وصدها جفای دیگر به ایران وایرانی خبر از برنامه ریزی دقیقی برای از بین بردن تمدن ایران وجایگزینی ان با فرهنگی بیگانه است تا با این کار افکار و عقاید دلخواه خودشان را بر مردو دیکته کنند و نامگذاری یک پارک نکته قابل توجهی نیست ...!!!
شرق زدگی
هر كسي اين كار را كرده باشه بايد عقلش بكلي را از دست داده باشه
واقعا جای تامل داره.این رستم کره ای نمیخواد دست از سرمون برداره. از در میره بیرون از پنجره میاد تو
انواع و اقسام شخصيت ها را داريم چرا استفاده نمي شود؟
مثل شهيد حسين فهميده رستم و...
واقعا دم کره ای ها گرم که از هیچ چنان فرهنگی برای خودشان درست کردند که تو مهد مدعی فرهنگ پارکها را با اسامی خیالی آنها نامگذاری می کنند.
ای ایران عزیز بابک خرمدین و یعقوب لیث تو را با نام غریبه هایی چون جومونگ نمی توانند از یاد ما ایرانی ها پاک نمایند.
ظاهرا شطنت رسانه به اصطلاح ملی باعث بدنامی شهرداری شده.
اگر چنانچه شهر داری قصدی داشته باشد خود اقدام به نسب تابلو می کند.
به این نتیجه گیری انتقاد جدی وارد است جواب این سوال که این همه آدم برای استقبال از بازیگر نقش جومونگ به فرودگاه و جلوی در هتل اشتقلال رفته بودند آیا اینها از سر ناچاری آنجا بودند ؟
نگوييد تكذيب، بگوييد عقب‌نشيني و حذف اسم. منصف باشيد.
سفر با هزينه ميلياردي توسط يك شركت كاملا خصوصي بوده ولي شهرداري يك سازماني است كه متعلق به همه مردم شهر است واز بودجه بيت المال استفاده ميكند.
درود بر وطن پرستان...
اصلا هم سریال سطح پایین نبود
لطفا حرف دهن مردم نذارید خیلی مردید یه سریال درباره کورش بسازید ببینیم شما وارد ترید یا کره ای ها
منم مثل دیگر شهروندان تهرانی آخه چرا اینقدر دچار ضعف فرهنگی هستیم بیاییم جومونگ و سوسانو را جهت توره چند روزه دعوت کنیم و هرینه میلیاردی رو دوش مردم بذاریم که چی بشه شهرداری اگه راست میگوید نام بوستان را به نام یکی از نخبگان کشور که مدال جهانی دارد نامگذاری کند مگه گناه میشه وای بر حال ما
امیدوارم دوباره هزینه میلیاردی برای اومدن بازیگرای کره ای به ایران صورت نگیره. این یعنی دور ریختن پول ملت. یعنی اصراف!
نشريه زرد شديد. آخه اين خبرا چيه مي زنيد ....!؟
لطفا از اين به بعد هر خبر را با تكذيب آن يك‌جا چاپ كنيد تا در صفحات و وقت خوانندگان صرفه‌جويي شود و مي‌دانيد كه هر صفحه وب به ميزاني اندك باعث افزايش گرماي زمين مي‌شود.
چه اشكالي دارد وقتي درمملكت خودمان جومونگ نداريم. ازجومونگ خارجي استفاده شود.
راست مي گوييد اسطور هاي همچون كوراوغلي ، دده قورقورت و ... اونوقت مي خواهند اسم هاي چون جومونگ بگذارند !!
اگر چنين چيزي واقعيت داشته باشد، جاي تاسف است و با عرض شرمندگي نشان دهنده حماقت ما ايراني هاست.
چراكه جومونگ بر كوروش ، داريوش و ساير شاهان پاك سرشت اين مملكت و نيز دانشمندان ايراني كه عربها مدعي اند كه عرب هستند ، ارجحيت داده شده است .
قرار نيست خلاف خود را با خلاف ديگران بپوشانيد. اگر اينكار شده باشد كه قرائن ان را ثابت ميكند حكايت از ...شهرداري و مسولين فرهنگي ان دارد كه چقدر از فرهنگ كشور دورند و به صرف استقبال از سريال همه عزت را نديدند
آره فرورتیش تو راست میگی تا سریالهای قشنگی مثل شمس العماره
داریم چرا مردم جومونگ رو نگا کنن
واقعا تاسف داره اصلا شهرداری برای 5 دقیقه هم حق نداشت به فرهنگ ما ایرانیا توهین کنه .یکی نیست بگه اصلا با چه فکری تابلو درست کردی که نظر مردم بدونی ؟
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: