به‌روز شده در: ۱۹:۵۴ - ۱۱ شهريور ۱۳۸۹
كدخبر: ۶۰۷۵۶
تاريخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۰
تعداد بازديد: ۱۱۹۰۲
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
از هر 843 ایرانی یک نفر ایدز دارد!
با توجه به سرعت شیوع این بیماری به ویژه در میان جوانان آینده‌ای تاریک و بسیار غم انگیز در انتظار ایرانیان است و البته مسئولان نیز همچنان به دعواهای خود مشغولند که چرا فلانی رای نیاورد و فلانی را چرا دستگیر نمی‌کنید و بیایید فلان روز علیه فلانی تجمع کنیم و ... و در این میان گسترش ایدز، تنها یکی از مصائبی است که با خونسردی و البته بی‌رحمی بر پیکره ملت ایران افتاده است و کک کسی هم نمی‌گزد!
عصرایران - در حالی که مسئولان کشور درگیر جنجال‌ها و دعواهای پرهزینه سیاسی و جناحی هستند، ویروس ایدز، آرام، بی سروصدا و بی‌ترحم همچنان به پیش می‌تازد و تاکنون بخش قابل توجهی از مردم ایران را آلوده کرده است.

اخیرا رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت خبر داده است که تعداد مبتلایان ایدز در ایران حدود 83 هزار نفر است که تاکنون تنها 19 هزار نفر از آنها شناسایی شده اند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند ایدز مانند کوه یخی در درون یک اقیانوس است که آمارهای موجود، تنها ناظر به قله آن است که از دل آبها بیرون زده است و لذا به تلخی باید گفت که آمار ایدزی ها در ایران، به احتمال فراوان از آنچه گفته می‌شود بیشتر است.

با این حال اگر همان تخمین 83 هزار نفر را نیز مقرون به صحت بدانیم و آن را با نسبت کل جمعیت کشور بسنجیم، درخواهیم یافت که از هر 843 ایرانی یک نفر مبتلا به ایدز هستند و این آمار بسیار وحشتناکی است.

این آمار متاسفانه در حال افزایش است زیرا طبق بررسی‌های به عمل آمده، میانگین سن ابتلا به ایدز در ایران 25 تا 34 سال است یعنی دوران جوانی و فصلی که در آن بیشترین روابط جنسی وجود دارد.

متاسفانه به دلیل برخی ملاحظات «من درآوردی» طرح مسائل جنسی در جامعه و به ویژه در تریبون‌های رسمی و آموزشی جزو ممنوعات شده است و این امر نیز به نوبه خود باعث ناآگاهی مضاعف جوانان و عواقب نابهنجار آن مانند تشدید شیوع بیماری‌های مرتبط با مسائل جنسی و از جمله ایدز شده است.

مخلص کلام آنکه این یک واقعیت دردناک است که از هر 843 ایرانی یک نفر ایدزی است و با توجه به سرعت شیوع این بیماری به ویژه در میان جوانان آینده‌ای تاریک و بسیار غم انگیز در انتظار ایرانیان است و البته مسئولان نیز همچنان به دعواهای خود مشغولند که چرا فلانی رای نیاورد و فلانی را چرا دستگیر نمی‌کنید و بیایید فلان روز علیه فلانی تجمع کنیم و ... و در این میان گسترش ایدز، تنها یکی از مصائبی است که با خونسردی و البته بی‌رحمی بر پیکره ملت ایران افتاده است و کک کسی هم نمی‌گزد!
نظرات بینندگان:
خداروشکر ازعالم حپروت کم کم در اومدین وبه مشکلات اساسی فارغ از نگاه سیاسی نگاه مسئولانه دارید که انشائ الله پیگیرانه باشد"کیشو"
تا چند وقت پیش که می گفتید ما ایرانی ها پاک ترین خون رو داریم . یه باره چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
آنچه در اين مملكت فعلا مهم است حفظ قدرت و آن هم به هرقيمتي است ،به سر مردم و جوانان ما چه مي ايد مهم نيست.
واقعاً نامردي است
اين تحليل آخرت رو نفهميدم . مگه تمام اين جدل های سياسی برای از بين بردن فضای امنيتی "من درآوردی" نيست ،تا بشه تو مملکت به راحتی از خطراتی مثه ايدز و ... حرف زد ؟
مگر قرار بود کک کسی هم بگزد؟؟!! فردا هم میگن : می خواستن نگیرن.
واقعا خدا شما دلسوزان حقيقي كه اصلا به سياست كاري ندارين و فقط دنبال منافع مردمين را از ما نگيره...!
ایدز و ولش کنید بچسبید به نابودی اسرائیل.
خب اينكه ايدز دارد به سرعت پيشرفت ميكند و تعداد زيادي را در آينده گرفتار خواهد كرد و نياز به توجه جدي دارد شكي در آن نيست ولي اينكه حالا چون ايدز داره به سرعت انتشار پيدا ميكند بيخيال انتخابات و اتفاقات بعد از اون هم بيشيم ديگه از اون حرفاست!
با سلام
لطفا" مسئولين مرتبط به اين نكته واقف شوند كه طرح مسائل جنسي در جامعه و ارائه راه كارهاي عملي جزو خطوط قرمز نيست و بايستي بدون پرده و ملاحظه كاري به آن پرداخت
اين درست نيست، اين يعني ما حداقل بايد در ماه با توجه به تعداد مراجعه كنندگان به آزمايشگاهمان 3 تا 4 مورد مثبت داشته باشيم كه نداريم
تا وقتى به جاى فرهنگ صحيح اسلامى در جامعه كمونيسم جنسى وجود دارد چه انتظارى داريد؟
آنوقت عده اى با پز روشنفكرى به جامعه خيانت مى كنند.
در ضمن انتقال ايدز فقط از راه جنسى نيست و خيلى از مسائلى كه ما به آن محل نميگذاريم هم عامل انتقال است.
كه يكى از آن ها استفاده از وسائل شخصى از قبيل مسواك ، حوله ، كيف سلمانى ، سرنگ (براى معتادين) و ...
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: