كدخبر: ۵۵۴۳۸
تاريخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۷
تعداد بازديد: ۲۱۹۰۷
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
آقای رسایی! کدام انقلاب؟ انقلاب در برابر چی؟
یکی از کاربران «تابناک» در پیامی آورده است:

جناب آقای رسایی
با سلام و احترام

شاید آن شعر معروف را شنیده باشید که می‌گوید: عجب صبری خدا دارد... که آن صبر را من بنده حقیرش نداشته و تاب نیاوردم مطالبی که اگر بازگو نکنم در کنج دلم خواهد خشکید را به محضر جناب عالی تقدیم ندارم.

جناب آقای رسایی که در وب سایت شخصی‌تان خود را نماینده مردم شریف تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر می‌دانید، هیچ تحقیق کرده‌اید که در کجای دنیا شخصی با میزان آرای شما را نماینده مردم می‌دانند؟ هیچ نشسته‌اید و محاسبه‌ای ساده انجام داده‌اید که حدود 247 هزار رأی متعلق به چند درصد واجدین شرایط رأی دادن در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است؟

چگونه به خود جرأت می‌دهید با کمتر از 5 درصد رأی واجدین شرایط، اینگونه در مجلس به همه چیز و همه کس بتازید و از وارد نمودن هرگونه اتهام به غیر ابایی نداشته باشید؟ به پشتوانه کدام رأی و کدام مشروعیت؟

نکند شما هم همانند همفکرانتان احساس کرده‌اید که خدا شما را قیم ملتی گمارده و اگر کوتاهی کنید عقوبتی در انتظارتان است؟ یا نکند گمان کرده‌اید تکلیف دارید ملتی را نجات دهید و در این راه هدف وسیله را توجیه می‌کند؟

اما نه... من احساس دیگری دارم، شما چنان مست قدرت و شیفته نام و نشان جاه و جلال شده‌اید که دیگر نه حرمت دین و قانون را پاسدارید و نه کوچکترین رحم و مروت و مهربانی انسانی در وجودتان نشانه دارد.

اگر شما مصونیت دارید به همه انگ بزنید و همه را ضد دین و ضد ولایت و ضد انقلاب بخوانید و کسی حتی خم به ابرو نیاورد، پس وا اسفا به این دین و ولایت و انقلاب.

شما و دوستانتان کی و کجا برای این دیار و این دین و این انقلاب هزینه داده‌اید که اینچنین خود را صاحب اختیار آن می‌دانید؟ شاید هم به آن 247 هزار رأیتان می‌بالید و به آن پشت گرم کرده‌اید؟!

این که کسی آن هم در مسند نماینده ملت، به دفاع از کیان حق بشتابد، بس نیک و پسندیده است؛ اما شما اول باید ثابت کنید با کدام توجیه نماینده ملتید و دوم بیان دارید این حق گویی را از که آموخته اید؟

مطالب پر از نقض و کین و عداوت شما را در وب سایت شخصی‌تان را خواندم، از آن حملاتتان به محمدرضا باهنر گرفته تا آن جملات قصارتان در باب فراکسیون اقلیت و تا آن دفاع جانانه از دکتر احمدی‌نژاد.

شما با کدام دلیل و برهان باهنر و لاریجانی را که همه به سوپر راست سنتی بودنشان واقفیم، اتهام تلاش زیرمینی برای حمایت از مهندس میر حسین موسوی می‌زنید؟

با استناد به کدام بند قانون نوشته و نانوشته فراکسیون اقلیت را همسو با ضد انقلاب خوانده‌اید؟ و یا با چه مجوزی دکتر احمدی‌نژاد را انقلابی یا مجاز به انقلاب دانسته‌اید؟

کدام انقلاب؟ انقلاب در برابر چی؟

آیا این انقلابی که شما از آن سخن می‌رانید، به غیر از انقلاب بهمن 57 است؟ اینطور به نظر می‌رسد از انقلاب جدیدی حرف می‌زنید و شاید انقلابی برای خنثی کردن انقلاب مردم ایران به رهبری خمینی کبیر...

آقای رسایی اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید، مردم ایران را باور کنید، کمی به حضور و شعور آنها احترام بگذارید. این ملت قدردانی خود را نسبت به خادمینش بارها نشان داده است، کمی برای خودتان از آنها طلب مشروعیت کنید.

نگذارید بیشتر از این دیر شود، ای کاش کمی از مولای شیعیان علی (ع) می‌آموختید و افسار خلافت را تنها با اصرار و پافشاری اکثریت مردم به دست می‌گرفتید، نه از سر جاه و جلال طلبی و با کمترین میزان رأی ممکن.

امیدوارم مقداری به آنچه اتفاق می‌افتد و آنچه می‌اندیشید و آنچه حقیقت ماجراست، عمیق‌تر بنگرید تا شاید مطالبی بنگارید که کمک کند تعداد بازدیدکنندگان از سایت شخصیتان حداقل به تعداد آرایتان برسد. من ترسم از آن است که شایعات پیشنهاد شما برای تصدی وزارت فرهنگ این مملکت، به واقعیت منجر شده و فاتحه فرهنگ را همان دم اول بخوانید.
نظرات بینندگان:
ای خدا کی میشه این گروه که به نظر نمیاد تعدادشون زیاد باشه از خود بزرگ بینی برگردن و یه کمی هم که شده به اصول برگردن!
آي قربون دهنت برم من ! دمت گرم . دهنتو مي بوسم دست و پاتو مي بوسم كه اينقدر قشنگ درد دل همه رو گفتي به خدا اگه كانديد مجلس يا رياست جمهوري بشي هم بت رأي ميدم و هم برات تبليغ مي كنم چون ارزششو داري
احسنت به اين برادر به خاطر اين متن وزين ودلسوزانه كه حرف دل بسياري است!
ماشاالله ، تبارک الله برادر ، حرف دل ما را گفتی . آقای رسایی و چند تن دیگر و محدود در مجلس فقظ تخریب و انگ زدن به مخالفانشان را بلدند.
زنده باد
از درج این نامه متشکرم
آقاي رسايي به حرف اينگونه افراد معلوم الحال گوش نكنيد . اينها هنوز نمي فهمند كه مردم با راي ندادن به خود آنان و دارو دسته شان نمي خواهند كه در مراكز تصميم گيري باشند و كساني را انتخاب كرده اند كه حرف دلشان را بزنند. حال كه مردم عزيز دست رد به سينه آنان زده اند باز هم ادعاي واهي منم كه رستم بود پهلوان را دارند. آقاي رسايي شجاع باشيد و استوار و با توكل به خداوند متعال.انشاءالله
ما برای وخامت اوضاع و احوال آقای رسایی نگرانیم
بابا اينا واقعا امر بهشون مشتبه شده...
اميدوارم تا دير نشده به مردم رو كنند وگرنه بار اين اتيشي كه زير خاكستره...
جناب تابناك
با سلام
انصاف ، تقوي و اخلاق را رعايت كني بهتر نيست؟
البته من نظرات آقای رسایی را قبول ندارم ولی شما هم خیلی تندروی کردهاید. با حساب شما باید اکثر نمایندگان مجلس لال شوند و از جانب مردم حرفی نزنند.
حتما فضا و دلگرمی خاصی به او داده اند که چنین بی محابا بر اصول و ادب می تازد و می گذرد
این آقای رسایی و همفکرانشان باعث تکرار تاریخ میشوند .تاریخی که علی (ع) را اصرار به توبه (برگناه نکرده) میکنند .بلی منظورم همان گروه خوارج .......
دستت درد نکنه ، خدا خیرت بده که حرف دل ما را زدی
مطالب کاملا درستی بود البت آقا یرسائی با این سرعتی که دارند از اتوبان انقلاب اسلامی می روند به مقصد نخواهند رسید
247 هزار راي آنهم در شرايطي كه كانديداهاي رقيب از فيلتر تنگ نظارت عبور نكردند و بي رقيب بوده، يك درصد هم ارزش ندارد. چاپلوسي و خوش خدمتي ايشان براي بدست آوردن ميز است.
دوست عزيزم مطلب بر آمده از دل سوخته شما به حق است و بجا ! و من هم چند تا عرض دارم كه بر آن بيافزايم ! 1- حتي همين مقدار راي هم اگر ايشان به صورت تك نفره و مستقل وارد ميدان انتخاباتي ميشدند حاصل نمي شد ! 2- مگر از فرهنگ و هنر چيزي باقي مانده كه نگران باشيم با وزير شدن اين آقا بايد فاتحه تتمه آن را بخوانيم 3- به نظر ميرسد انقلاب 57 چون رنگ بوي مردمي داشته خيلي ها را را مي آزارد لذا انقلاب 57 بدون در نظر گرفتن نقش مردمي آن عشق است !!؟ 4- هيچي ... چي بگم ...فقط مي توان گفت : عجب صبري خدا دارد !
سلام/خدا را شاهدم همان لحظه ای که واکنشهای عجیب و غریب آقایانی چون رسایی را دیدم دقیقا حدس زدم که قدرت چه به سرمان میآورد ،عالم غیر عالم نمی شناسد.برای بدست آوردن آن اگر لازم باشد خداوند را هم پشت سر خواهیم گذاشت،وای به حال ما.
بسیار زیبا بود
کارهای آقای رسایی منو یاد این جمله در مورد داستان منصور حلاج میندازه:
"سیم داده بودند تا سنگ بیاندازند"
شگ نکنید که این آقای رسایی هم به امید رسیدن به پست و یا مقامی این حرفا رو میزنه و الا یک آدم با انصاف هرگز به خودش اجازه اینطور تهمت زدن رو نمیده
واقعا عالی بود...ولی حیف که ایشان متوجه اعمالش نمیشه و دربهای قلب ایشان بسته و مهر خورده است
تابناکیان عزیز من همانقدر که به مشارکتم در جبهه جنگ افتخار می کنم به همان اندازه و بلکه بیشتر به حمایتم از مهندس میر حسین موسوی افتخار می کنم
اگر در نظر شما این اتهام است متاسفم
احسنت بر نگارنده
به نظر می رسد آقای رسایی و دوستان ایشان به مصیبتی بالاتر از این گرفتارند و آن اینکه خود تشتۀ قدرت و مقام نیستند، بلکه برای به مقام رساندن یا در مقام نگه داشتن دیگران مرتکب اعمال خلاف شرع و قانون می شوند و بر اساس جهل مرکب، تصور می کنند در حال جهاد فی سبیل الله هستند. آقایان با اینکه ظاهرا متدین و ساده زیست هستند و از فساد گریزانند، دین خویش را به دنیای دیگران فروخته اند و این بالاترین مصیبت است. ای کاش برای خود کاری می کردند تا لا اقل لذت گناه خود را می بردند ولی اکنون «خسرالدنیا و الاخره» شده اند.
بارها خواستم در رابطه با آقاي رسايي چيزي بنويسم ولي ايشان را در حدو اندازهايي نديدم كه اينكار را بكنم و به ياد پيامكي افتادم كه از قول چرچيل پخش شده بود، ولي از اين دوست عزيزكه مطالب فوق را نوشتند تشكر مي كنم و اميدوارم آقاي رسايي كمي هم فكر كنند و بر اساس احساسات صحبت نكنند و تصميم نگيرند.
درود بر شرفت
كاربر عزيز تابناكي
سلام بر شما
- من به عنوان يك متدين ودلسوز وعلاقمند به سرنوشت كشور ودل نگران از توطئه هاي دشمن از اظهارات وبرخوردهاي آقاي رسائي در مجلس وغير آن با مردم وانقلاب وكشور به شدت رنج مي برم
ايشان بر مبناي قانون وبا همان تعداد راي نماينده قانوني مجلس اند
واقعاً آفرین خیلی ممنونم حرف دل من و خیلی از دوستانم رو زدید البته به غیر از آقای رسایی من این صحبتها رو به تمام اون نماینده هایی می گم که به اسم نماینده مردم هر حرفی رو به نفع خودشون و منافع خانوادگی خود می زنند.
به نظر من با آنکه حرف های آقای رسایی مقداری تند است اما مطلب شما نیز توهین به رای دهندگان است ... بدیهی است که وظیفه یک نماینده دفاع از حقوق حقه موکلان خود است...اگر نامزدهای مورد نظر شما در انتخابات مجلس رای لازم را نیاورده اند، چرا به انتخاب دیگران هجمه می کنید؟ البته انتقاد همیشه خوب است اما تخریب ...
درود بر این تفکر وقلم توانا من هم موافقم
وقتی سخنان رسایی را درمجلس می خوانم تنم می لرزد . خدانکند چنین کسی نماینده مردم تهران باشد.
به این نامه چند انتقاد کوچک دارم
اولا اینکه نماینه مجلس چه 5000 رای داشته باشد و چه 200000 و چه 1 میلیون رای نماینده مردم است و چون در زمان انتخابات اکثریت ارا را داشته پس نماینده عموم وان اقلیت هم هست
پس با این استدلال که شما چند رای داشته اید خودکامگی نویسنده را می رساند نه محق بودن او را پس به همان مجوزی که شما به خود اجازه می دهید که خود را اکثریت بدانید می توان به دیگران هم حق داد که خود را اکثریت بدانند
و اما دفاع از آقای لاریجانی و با هنر نه حق شما به همان مجوزی که خود ساخته اید نیست و شما نه وکیل ایشان هستید ونه نماینده ایشان و به همان بندی که خود گفته اید صلاحیت هم ندارید که دفاع کنید
بنا بر این انچه خود را محق میدانید چرا از دیگران صلب می کنید در حالی که ایشان با توجه به رای اکثریت که دارند می توانند خود را نماینده مردم و حتی اقلیت هم بدانند و لی شما هیچگونه نمایندگی بجز از خودتان ندارید و می توانید از جانب خود و در دفاع از خود اظهار فضل بفرمائید
سایت تابناک به هر که بخواهد توهین کند مینویسدیکی از کاربران «تابناک» در پیامی آورده است:
اين قدرت زر و زور و تزوير است ! براي شيفتگان و تشنگان آن از اوجب واجبات است كه هر چه بيشتر به كانون آن نزديك شوند.
باسلام خدمت این جناب کاربر تابناک و تابناکیان
اولا : اینکه یک نماینده با چه تعداد رای به مجلس راه پیدا می کند را قانون تعیین می کند نه جنابعالی و بعد از اینکه انتخاب شده ، وظیفه وحق رای او طبق قانون با نماینده ای که حد اکثر رای را دارد فرقی نمی کند
ثانیا: شما که نامبرده را مورد بی احترامی قرار داده و متهم کرده اید باید مدارک و دلایل خود را اغلام نمائید چون می گویند اصل بر برائت است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود نظر شما و تابناک چیست؟
كمال تشكر و سپاسگذاري را از شخصي كه اين نوشته را فرستاده دارم ولي برادر عزيزم اينها خواب نيستند كه بيدار شوند بلكه خودشان را به خواب زده اند و به اين راحتي از خواب بيدار نميشوند
اصلا خودشو ناراحت نکن. این آقای رسایی در یک چیزی نارسایی دارد و آن شنیدن کلام حق است.اتفاقا هم مشخصات وزیر فرهنگ احمدی نژاد را دارا میباشند.
ولی چوب خدا صدا نداره اگه بزنه دوا نداره.
آقا شما چه انتظاری دارید؟ از قدیم گفتند از کوزه همان برون تراود که در اوست.
به دليل عدم شرگت گسترده مردم در انتخابات قبل بعضي از نمايندگان هستند كه با 16 هزار راي آن هم از طريق كمك به خانواده هاي تحت پوشش كميته امداد راي آورده اند و همين ادعا را دارند. خدا پدر ايشان را بيامرزد 200 هزار راي آورده.
هر دم از این باغ بری می رسد قبل از این انتقاد پذیز نبودند حالا که دیگه خدا می دونه اما روزی خواهد رسید که ...
احسنت - آقای رسایی جه پستی به شما پیشنهاد شده ؟ گذر زمان گویای همه چیز است!!!!!!!!!!
یک خس و خاشاک تائید می کند
مسئولین محترم تابناک کمی بیشتر به وجدان خود مراجعه فرمایند ونظرات مخالف این کاربر بی نام منعکس نماید.
اکنون خطابم به این کاربر می گویم عزیزم :تعداد ارای یک نماینده مجلس ربطی به تعهدات وانجام وظیفه وی ندارد وهرفرد طبق قانون واردمجلس شورای اسلامی شد در حیطه وظایف واختیارات اختیار ووظایفی را باید انجام دهد . وبنده دوست دارم به شما بعنوان دوست هدیه ای بدهم که انشاء الله مورد پذیرش واقع شود اگر فرض کنیم این انقلاب اسلامی به رهبری امام (ره) شروع وتاکنون به رهبری اقای خامنه ای وریاست جمهوری فعلی بر خط امام حرکت درست وبر رضایت امام عصر روحی فداه در نیتها ومقاصد نه در رفتار ، قدم برمی دارند ،(هرچند در رفتارها وعملکردها اشکالاتی دیده می شود که باید اصلاح شود).باید پشتیبان انها بود وخدا وامام عصر پشتیبانی لازم را خواهند نمود. اما اگر فرض بر این باشد که نظام یا نیات مسئولین مخصوصا رهبر محترم ورئیس جمهور گرامی پس وظیفه ما فرق خواهد کرد ونباید در این نظام کاندید شد یا مشارکتی در ادامه نظام از سوی مدعیان نجات ملت وخیر خواهان سیاسی مردم صورت بگیرد وبا استدلالهای منطقی مانند امام خمینی در مقابل حکومت شاه افشاگری یا ملت را همراه خود کنند. وگر استدلال درست است مردم فهیم وحق شناس ما حتما همراهی خواهد کرد .به امید تفکر صحیح واز خدا کمک بخواهیم که انتخاب در ست داشته باشیم که هوای نفس وشیطان مارا به راههای بی نتیجه ومهلک مارا رهنمون نشوند. اگر دوست داشتید به ایمیلم مستقیم مکاتبه فرماییدباتشکر وسپاس پرورش پور email:zainalaabedinp@yahoo.com
باید باور کنیم که اسکندر به شهر ما(کشور ما) آمده و رفته است. اگر چه ظاهرا با خاک یکسان نشده.
احسنت
بسیار جالب بود. افراد جاه طلبی مثل رسایی آنقدر تشنه قدرتند که هر کار و هر حرفی میززند
اینان چند صباحی هستند و بعد بکلی از صفحه روزگار محو میگردند
يكي از نتايج اين انتخابات براي بنده اين بود كه براي باقي ماندن و رسيدن به قدرت هر كاري مجاز ميباشد .
اين حرفا واقعاً درد دل بيش از نيمي از مردم ايرانه اگه واقعاً فضاي باز براي ارائه نظر براي همه باشه
اگر رسایی وزیر فرهنگ شود همه مخالفان را به جرم خوارج بودن مدهورالدم می داند.
آقايان كاري كرده اند كه تنها با يك جمله اظهار نظرشان مابقي حرفهايشان غير قابل شنيدن است واساسا ذكر اسامي شان براي شنيدن يا نشنيدن حرفهايشان كافيست!
قابل توجه آقاياني كه فكر مي كنند با بازداشت كردن روزنامه نگاران و نخبگان سياسي كشور درب توليد فكر ، نقد و تحليل از فرقه ايشان از مملكت برچيده مي شود حض برديم از اين نقد دست مريزاد
اگر این جمعیتی که در تهران در اعتراض به وقایع اخیر به راه افتاد در انتخابات هشتم مجلس هم فعال حضور داشت، افرادی مثل ایشون به مجلس راه پیدا نمی کرد تا جایگزین اصولگرایان واقعی نظیر خوش چهره شود.
آن وقت مجلس قوی تری داشتیم که در مقابل زیاده خواهیها و گزافه گوییها محکمتر می ایستاد.
س.ع.م
چه نظر بی منطقی. اخه ادم می خواد تخریب کنه یه خورده استدلالم بیاره بد نیست.
خیلی مرسی .مطلب جالبی بود .و در ضمن این افراد دیگه نماینده ملت نیستند اینها واسه پست و مقام کار می کنند و جایگاه خود را فراموش کردند . من شنیده بودم مجلس جای وکلای مردم است نه جای وکیل الدوله ها
یارب ، ای مهربان و ای دانا بر تمامی امور عاجزانه میخواهم فرج مولای ما را برسان که سخت درمانده ایم و محتاج،
محتاج اسلام ناب محمدی(ص) که سرچشمه از رافت و مهربانی دارد، اسلامی که عدالت عدل علی زینت بخش اوست یارب دوره سخت آخرزمان که ایمانها بر کف دستها می باشد وبا اندک درنگی از دست می رود ما را یاری کن تا بتوانیم بنده نفس خویش نباشیم یارب ما را یاری کن در زمانه ایی که مرزی بین راست و دروغ نمی باشد یارب ما را یاری کن در زمانه ایی که شیعیان علی (ع) بر هم دروغ می بندند ، تهمت میزنند و غیبت را نقل مجلسشان کرده اند، یارب ما را یاری کن در زمانه ایی که برادران دینی دشمن قسم خورده یکدیگر شده اند و همدیگر را با القاب منافق و خوارج می خوانند ....مولای من مهدی جان با دلی سوخته از شما می خواهم برای ظهور خویش دست دعا بردارید که به یقیین دعای بندگان گنهکاری چون من به اجابت نخواهد رسید
اونجا كه گفته "با کمتر از 5 درصد رأی واجدین شرایط" خيلي باحاله
از گفتن این حرف ها خوشحالم. چرا کسی که نمی داند چه می گوید خود رانماینده مردم می داند. بیچاره از این مردم
رسايي‌ها زيادند! متأسفانه به وضعيتي رسيديم كه هر طرف نگاه كنيم پر است از تشنه هاي قدرتي كه براي رسيدن به آن وانمود مي‌كنند شيفته خدمت هستند
با سلام
منم حرف دوستان رو تأييد مي كنم كه فرقي نمي كند كه به چه مقدار رأي وبرد مجلس شده باشند مهم اينه كه ايشون نماينده مردم تهران لقب گرفته است پس حرف نويسنده اين متن عليه آقاي رسايي پربي ربط است
مرسی از این نامه واقعإ بعضیا خیلی پررو هستند به خدا
فکر کن
آیرانی آزاد آباد آرام
آزاد آزاد آزاد
یا حسین ...
البته اگه واقعا این مقدار هم رای آورده باشند
ضمن تشکر از بیانات این کار بر محترم تا این طرز فکر در جامعه میباشد روزگار ما همین و بدتر از این خواهد بود. راستی ان نماینده ای که گفته بود پول نمایندگی اقلیت مجلس حرام است . این شامل اقای رسایی هم میشود.و از سایت تابناک میخواهم ارای نمایندگان اظهار نظر کننده را بیان کنند تا میزان نمایندگی این اشخاص مشخص شود
لطفا" بفرمایید اگر مردم انتخاباتی را تحریم کنند و شرکت کنندگان در آن انتخابات به شدت پایین بیاید مانند انتخابات مجلس هفتم و هشتم در شهرهای بزرگ .آیا منتخبین با حداقل آراء باز هم نماینده مردمند؟!! باید قانونی تصویب شود که منتخبین مردم در انتخابات های مختلف در صد قابل قبولی از واجدین شرایط رای بیاورند که آثار تحریم و نارضایتی و عدم شرکت مردم مشهود شود . این است معنای دموکراسی واقعی و الا تاقیامت بگوییم قانون و مردمسالاری دینی مشکل حل نمیشود . حلوا حلوا دهان شیرین نمی شود. البته مهندسی انتخابات تمام مشکلات دنیوی و اخروی را حل میکند!!! و یک راست میروی بهشت طبقه بالا
ماهرچه داریم از شیفتگان خدمت داریم نه تشنگان قدرت
قابل توجه دوستانی که به بحث تعداد آرا گیر دادند ، شما همیشه با بزرگ کردن حاشیه باعث فراموش شدن متن میشوید ، اگر قسمت هایی که در مورد تعداد آرا بحث کرده رو حذف کنیم دیگه چی میگید ؟
شما مطالبی که به نفع تابناک باشد را تیتر میکنید مطالب بالا هم یکی از تابناکیان نوشته . اگه مردی .......
من نمیدونم چطوریه که همیشه اینجور آدمای {..} بعنوان نماینده "تهران" میرن مجلس، در حالی که تفکر حتی 10 نفر از اونها رو هم نمایندگی نمی کنن!!!
بسم الله النور....اولا کاملا مشخص است این نوشته توسط عوامل خود تابناک نوشته شده...چرا که نویسنده نام خود را پنهان کرده ...از ترس آشکار شدن نام نویسنده معلوم است بسیار؟ آدم ترسو و {...} است. به نویسنده عرض میکنم شما که به آقای رسایی انگ بی دینی میزنید و درخواست میکنید که حداقل آزاد مرد باشند من به شما عرض میکنم شما حداقل اگر دین ندارید و آزاد مرد هم نیستید حداقل مرد باشید و نترسید و اسمتان را بیان میکردید یا سایتتان را ذکر میکردید که ببینیم که شما دیگران را نقد میکنید خودتان چند مرده حلاجید. ضمنا نکته بعد اینکه شما آرای کم آقای رسایی را دلیی بر نامشروعیت ایشان میدانید و میگویید ایشان نباید از طرف مردم تهران سخن بگویند. اولا خودتان میدانید این حرف کاملا غیر منطقی و غیر قانونی است ثانیا چطور میشود امثال شما ها در برابر زیاده گوییهای برخی آقایان که کاندیدای ریاست جمهوری سراسر ایران بودند و از بین کلواجدین شرایط حتی از آرای باطله هم کمتر رای آوردند و از طرف ملتی سخن میرانند .در مطبوعات خود چنان حرف میزنند که گویی اینها صاحبان مردم و نظامند.پس چطور تا به حال به این آقایان اعتراض نکرده اید که بابا شما که حتی از آقای رسایی هم کمتر رای آورده اید چنین سخن نگویید و خود را مدعی العموم فرض نکنید. به هر حال من به سهم خود از سخنان آقای رسایی تشکر میکنم .و معتقدم اینان با به خطر انداختن شخصیت خود در خط حمله جبهه حق در مقابل باطل در حال جهاد هستند.
یا علی مدد.
راستی این اقای رسایی کی هستند ... برای آشنایی با ایشون و افکارش گاهی اوقات که مطالبی پر از هیجان و هیاهو بیان می کنه به سایتش سر می زنم .... واقعا این شخص و افکارش نماینده فکری و خواست های مردم ایران است... اگر واقعا هست من چی می تونم بگم؟ خدا عاقبت همه ما را ختم بخیر گرداند. آیا یک رروز فکر می کردیم چه کسانی صاحب انقلاب و این نظام خواهند شد...هرچه از منطق و عدل و انصاف و گذشت و نیکی و نرمی به دور باشیم به این حلقه نزدیکتر خواهیم بود.
فراموش نکنيد که در بعضی از کشورها مانند ايتاليا انتخاباتی که منجر به پيروزی چنين افرادی با رای پايين شود را باطل اعلام می کنند. بنابراين ايشان نماينده ملت تهران هستند يا نه را مردم تهران تعيين می کنند.
بدا بر حال ما و بدتر به نسلهای اینده ما اگر عنان تولیت فرهنگش را به دست رسائی ها بسپارند. خدایا خودت به داد ما برس که جز تو پناهی برای ما نیست ......
سلام : آقای رسایی مصداق بارز این جمله قصار به یادگار مانده است !
او تشنه قدرت است نه شیفته خدمت .
این پست زیبنده قد و قامت رسای رسایی است .
احسنت حرف دلم بود داشتم منفجر می شدم خوب شد شما گفتید
شما هنوز فضای تخریب انتخابات را تمام نکردید!!!!
این نوشته متعلق به یکی از کاربران تابناک است که احتمالا مسئولیتی هم در این سایت دارند!!!!
من همسر شهید و خواهر شهیدم از آقای رسایی و دوستانشان می پرسم در دوران هشت سال دفاع مقدس کجا بودید؟ زمانی که برای حفظ اسلام و برای پاسداری از هر وجب خاک ایران هزاران هزار عزیز به شهادت رسیدند چطور به خود اجازه میدهید به برادران دینی خود انگ خوارج و منافق بزنیدو مابین این ملت شریف که طی سی سال با (داشتن هر نگرش و داشتن اختلاف نظر ) با حفظ اتحاد و همدلی از نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کردند و مدبرانه اجازه ندادند تا دشمنان خارجی در امور آنها دخالت کنند تفرقه بیاندازید ازخدا بترسید در قیامت باید پاسخگوی خون شهیدان باشید......
این را بدانید با سخنان و اعمال نسنجیده نه تنها از ولایت فقیه و رهبری عزیز حمایت نمیکنید بلکه به اسلام ضربه خواهید زد و این خواست دشمنان اسلام است.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: