در سال جاري با تدابيري که انديشيده شده، ميزان نشتي غيرمجاز اين سد کنترل و هماکنون بند انحرافي شبانکاره بدون نگراني در حال بهره برداري است. با تأمين اعتباري که صورت خواهد گرفت، به زودي شاهد بازسازي کلي اين سد و رفع نگرانيها در خصوص آن خواهيم بود.
در پي انتشار خبري در «تابناک» درباره سد سعدآباد بوشهر، رئيس هيأت مديره و مدير عامل اين سد در توضيحاتي نوشته است:
مدير محترم سايت تابناک
سلام عليکم
پيرو خبري که در تاريخ 27 ارديبهشت ماه سال جاري در آن سايت وزين درج گرديد و با احترام به حساسيت و عنايت نگارنده به اين موضوع، جوابيه مربوط به مطلب نگاشته شده را ارسال تا نسبت به درج آن در سايت و تنوير افکار عمومي اقدام گردد.
بند انحرافي شبانکاره يکي از قديميترين بندهاي انحرافي يا سدهاي انحرافي قرن حاضر است که نقش بسزايي در توسعه و عمران منطقه داشته و عمر آن به بيش از هفتاد سال ميرسد. اين سد که اکنون به عنوان ميراثي فرهنگي ـ مهندسي به حساب ميآيد، نيازمند مراقبتهاي ويژه بوده که خوشبختانه تاکنون چنين مراقبتهايي از آن صورت گرفته است.
همچنين مطالعه طرح ترميم کلي اين سد نيز در سال گذشته توسط شرکت آب منطقهاي بوشهر انجام شده که اين نشاني بر اهميت موضوع و توجه مسئولان به اين بناي تاريخي فرهنگي است.
در سال جاري نيز با تدابيري که انديشيده شده، ميزان نشتي غيرمجاز اين سد کنترل و هماکنون بند انحرافي شبانکاره بدون نگراني در حال بهره برداري است.
گفتني است، با تأمين اعتباري که صورت خواهد گرفت، به زودي شاهد بازسازي کلي اين سد و رفع نگرانيها در خصوص آن خواهيم بود.
جعفر زيرراهي
رئيس هيأت مديره و مديرعامل