كدخبر: ۴۳۸۱۷
تاريخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۷
تعداد بازديد: ۱۶۳۵۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
تصاوير ديدني از ايران ما: روستاي شيوند

شيوند روستايي در دل رشته کوه زاگرس و دامنه منگشت بختياري است با باغ‌هايي از انار و سيب و ميوه‌هاي دل انگيز ديگر که نظر هر بيننده‌اي را به خود جلب مي‌کند.

 
 
 
 
 
 
اکنون تنها راه دسترسي به اين روستاي زيبا استفاده از بارج‌هايي است که مسافران را به رايگان جابجا مي‌کنند.

تصاوير از عباس عليزاده شوشتري
مطالب مرتبط
تصاوير ديدني از ايران ما: تونل برفي ازنا
نظرات بینندگان:
واقعا زیباست
با تشکر از شما دوستان گرامی، به نظر میآید که تصاویر زیباتری از روستاها، شهرها و طبیعت ایران میتوان تهیه کرد. از تابناک انتظار بیشتری وجود دارد.
دوستان مینوشتید این روستای زیبا در استان خوزستان و شهرستان ایذه هست
راستی خوزستان روستاهای دیدنی زیاد دارد
بستگی به دید آدما داره، در کل همه ایران زیباست.
مشکل ما آدم هاییم که حاضر به حفظ این زیبایی نیستیم و با ریختن آشغال، همه جا رو به زباله دونی تبدیل میکنیم.
من به عنوان یک ایرانی خواهش میکنم که : حرمت طبیعت زیبا رو نگه داریم.
شیوند روستایی است بسیار زیبا و دیدینی که در شمال شرقی استان خوزستان و حدفاصل شهرستان ایده و سد کارون 4 واقع شده است.
ای کاش تورهای مناسبی هم جهت بازدید از این مکانها اختصاص می یافت.
به راستي طبيعت چه زيباست
باتشكر ازآقاي شوشتري وشما
سلام .... خسته نباشین!
بسیار زیبا بود... هنر نقاش طبیعت هوش رو از سر انسان می پرونه... با دیدن این تصاویر راغب شدم حتماً یه سری به این روستای فوق العاده زیبا بزنم..
فتبارک الله احسن الخالقین
واقعا زیبا بود خیلی لذت بردم. ممنون که چنین عکسهایی رو برای معرفی کشور عزیزمون توی سایت میذارید.
سلام. لطفا آدرس رسيدن به اين روستاي قشنگ را هم بنويسيد. با عبور از چه شهرهايي ميتوان به اين روستا رسيد؟
زیبا بود. ولی چیزی از روستا دیده نمی شود. این تصاویر می تواند از هر جای خوش آب و هوایی باشد. بهتر بود عکسی از روستا هم گرفته می شد.
واقعا زيباست،هيچ چيزي دربرابر اين زيبائي نميتوان گفت الا اينكه واقعا پرده و نمائي از بهشت.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: