كدخبر: ۴۱۵۹۵
تاريخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۳
تعداد بازديد: ۷۶۴۸
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
توقف انتشار روزنامه "خورشید"
مدیر عامل جدید سازمان تامین اجتماعى اعلام کرد : در راستای رعایت صرفه و صلاح سازمان تامین اجتماعی و با تصویب هیات مدیره این سازمان تا اطلاع ثانوی روزنامه "خورشید" منتشر نخواهد شد .

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن ذبیحی مدیرعامل جدید سازمان تامین اجتماعی که از 21 اسفند ماه در این سمت آغاز به کار کرده است ، با اعلام این خبر گفت : در خصوص نحوه و ادامه انتشار روزنامه خورشید بحث های زیادی صورت گرفت و بر این اساس تصمیم گرفته شد تا انجام اقدامات کارشناسی دقیق تر و لحاظ کردن صرفه و صلاح سازمان و مخاطبان آن ( بیمه شدگان و مستمری بگیران و....) روزنامه مذکور تا اطلاع ثانوی منتشر نشود .

وی با اشاره به پیام نوروزی رهبری که سال 88 را سال اصلاح الگوی مصرف اعلام کرده اند، گفت : ما در تامین اجتماعی تلاش خواهیم کرد تا در راستای تحقق این پیام که نیاز واقعی جامعه امروز ما نیز می باشد اقدامات لازم را بعمل آوریم.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: