كدخبر: ۳۹۵۱۲
تاريخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۷:۳۱
تعداد بازديد: ۲۰۰۹۶
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
در حاشيه سفر هاشمي و رضايي به عراق؛
استقبال چشمگير همه گروه‌هاي عراقي از هيأت بلندپايه ايراني + فيلم
استقبال اقوام و گروه‌هاي گوناگون از هيأت ايراني كه به رياست هاشمي رفسنجاني، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به عراق سفرکرده، به قدري چشمگير بود كه همه ناظران و رسانه‌هاي بين‌المللي را به شگفتي واداشت. مردم عراق كمتر هيأتي را به ياد دارند كه اين همه مورد اقبال گروه‌هاي گوناگون اين كشور قرار گرفته باشد.

در چند سال گذشته، مردم عراق، كمتر هيأتي را به ياد دارند كه اين همه مورد اقبال گروه‌هاي متفاوت عراقي قرار گرفته باشد.

به گزارش خبرنگار «تابناك» از بغداد، استقبال اقوام و گروه‌هاي گوناگون از هيأت ايراني كه به رياست‌ هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به عراق سفر کرده، به قدري چشمگير بود كه همه ناظران و رسانه‌هاي بين‌المللي را به شگفتي واداشت.

بنا به اين گزارش، علاوه بر همه گروه‌هاي شيعي، كردها، علماي اهل تسنن، نمايندگان جريان ائتلاف يكپارچه عراق كه اكثريت پارلمان اين كشور را در اختيار دارند  ـ شامل نمايندگان شيعه، كرد و سني ـ همگي در نشست‌هاي متعدد هيأت، بسيار فعال بوده و نگاه همه آنها به ايران به عنوان نزديكترين و مؤثرترين دوست مردم عراق براي خبرگزاري‌هاي گوناگون و رسانه‌هاي بين‌المللي جالب توجه بوده است.

آيت‌الله ‌هاشمي رفسنجاني و هيأت همراه، در حالي ديروز سومين روز از سفر پنج روزه خود به عراق را پشت سر گذاشت كه تا كنون هيچ مقام دولتي خارجي اين مدت اقامت در عراق را تجربه نكرده است.

اين گزارش مي‌افزايد: در حالي كه نيروهاي آمريكايي و انگليسي حضورشان را در شهرها و بين مردم عراق بسيار كم نموده و عملا تنها در پادگان‌ها و مراكز حفاظت شده حضور دارند، اين روزها امنيت كامل شهرهاي عراق تنها به وسيله نيروهاي امنيتي و نظامي بومي عراقي برقرار شده است.
امنيت حاكم بر عراق به گفته مسئولان عراقي امروز از همدلي و اتحاد گروه‌هاي گوناگون عراقي و عملكرد مثبت دولت منتخب مردم اين كشور ناشي شده است.
 
هاشمي رفسنجاني كه از دوران طلبگي و جواني خود در شهر نجف اشرف و در كنار امام خميني (ره) خاطرات بسیاري دارد، بين مردم عراق از معروفيت بسياري به خاطر هدايت جنگ برخوردار است و محسن رضايي، عضو ديگر هيأت نيز به عنوان فرمانده اصلي جنگ هشت ساله براي مردم عراق چهره‌اي شناخته شده است، بارها در جنگ ايران و عراق صدام، ادعاي كشته شدن او را کرده بود و اين روزها مردم عراق رضايي را از نزديك و در اخبار راديو و تلويزيون خود مي‌بينند. بر خلاف انتظار رسانه‌هاي غربي اين دو شخصيت از سوي همه گروه‌هاي عراقي مورد احترام فراوان قرار گرفته‌اند.

همزماني سفر هيأت عالي‌رتبه ايران با اعلام تصميم قطعي آمريكا براي خروج نيروهايش در سال آينده (2010) ميلادي، موقعيت مناسبي پديد آورده تا ميزان نفوذ معنوي ايران در بين مردم عراق و اشتراكات فراوان مردم هر دو كشور آشکارا نشان داده شود.

بنا بر اين گزارش، هيچ كشوري مانند ايران به صورت يكپارچه مورد حمايت گروه‌هاي عراقي قرار نگرفته است؛ تركيه مخالفين شديد كرد عراقي را همواره در برابر حضور خود ديده، عربستان اكثريت مردم شيعه عراق را در برابر دارد، آمريكا و انگليس، خانواده‌ها و مردمي كه از روحيه تجاوزگري آنها و نگاه‌هاي تحقيرآميزشان خسته شده‌اند، ولي مردم ايران در نگاه عراقي‌ها بر خلاف تبليغ طرفداران اندك صدام و غربي‌ها به عنوان مطمئن‌ترين دوستان مردم عراق شمرده مي‌شوند.

سياست روشن جمهوري اسلامي ايران در دفاع از عراق مستقل، يكپارچه و قوي، در حالي است كه هيچ يك از ديگر كشورهاي منطقه صادقانه اين سياست را دنبال نکرده‌اند.

ديدار هيأت ايراني با علماي شيعه و سني، نمايندگان گروه‌هاي گوناگون عراقي، نمايندگان مجلس، نخست وزير و رئيس جمهور اين كشور كه همگي از دوستان قديمي‌ هاشمي و رضايي هستند و تقاضاهاي پيگيرانه آنها براي توسعه روابط در همه زمينه‌هاي اقتصادي و سياسي با توجه به عمق نفوذ فرهنگي و اجتماعي ايران در اين كشور، موقعيت ويژه‌اي از نقش مؤثر ايران در ايجاد ثبات منطقه اي، را به نمايش گذاشته است.

گسترش همه‌جانبه روابط ايران و عراق كه براي نخسين بار در تاريخ هر دو كشور مهم منطقه خاورميانه اتفاق مي‌افتد به يقين، تأثيرات عميقي بر شكل و ساختار قدرت در منطقه گذارده و بسياري از معادلات پيشين را تغيير خواهد داد.

 
نظرات بینندگان:
خواندن این خبر باعث افتخار و غرور هر ایرانی است، مطمئنم ایشان و تعدادی دیگر از بزرگان کشور در هرجای دنیا چنین قرب و منزلتی دارند؛ به امید روزی که همه دولتمردان کشور در همه جای دنیا این چنین مورد استقبال قرار بگیرند.
البته به کوری چشم دشمنان و بد خواهان هاشمی هاشمی است و مایه عزت اسلام وایران وانقلاب است
افسوس كه صدا وسيما اخبار را به صورت گزينشي و ناقص منتقل ميكند و خبرهايي را كه خودشان مي پسندند برخي سفرها را بسيار بزرگتر از واقعيت جلوه داده و اينچنين خبرها را خيلي كمرنگ منعكس مي نمايند.
به نظر می رسد مردم عراق قدر هاشمی و رضایی را بیشتر دانسته اند تا برخي بدخواهان داخلي
عدو شود سبب خير گر خدا خواهد خداوند بوش رو سبب خير براي ما قرار داد اللهم اشغل الضالمين بالضالمين
این عزت واحترام از تحقق وعده های الهی وا ز ثمرات خون شهداست پس شهدا را از یاد نبریم.
وقتی جناب هاشمی جایی می روند من احساس ارامش می کنم چون سیاستمداری کارکشته هستند
پس اینکه می گویند بعضی بر علیه انها تظاهرات کرده اند در رمادی درست هست یا نه ؟
ولی دیروز BBC فارسی می گفت که در شهر رمادی در مخالفت این سفر راهپیمایی شد و مردم بر ضد آقای رفسنجانی شعار می دادند... ولی شما برعکسشو میگین... معلوم نیست آدم حرف کی رو باید باور کنه...
باعث افتخار ما هستند
به کوری چشم بدخواهان
الان کجاست ان مرد سیه روز كه می گفت تا 3 روز تهران هست اما الان ما کل عراق را داریم ان هم نه از زور که از دوستی
لطفا در انتخاب عنوان بهتر بود می نوشتید استقبال چشمگیر برخی از گروههای عراقی........ چون همانگونه که مستحضر هستید گیرنده امواج ماهواره در اکثر منازل هموطنان وجود دارد و اخبار سایر خبرگزاری ها هم در دسترس می باشد...........اگر می خواهید بیننده داشته باشید دقت بیشتری کنید. یا حق
واقعا عالی است امید که عاقبت همه چیز به خیر شود و روز به روز بهتر.
من در عجبم چرا تظاهرات دیگر نقاط عراق را که بر ضد هاشمی صورت گرفته نمی نویسید ....
ولی دیروز BBC فارسی می گفت...معلوم نیست آدم حرف کی رو باید باور کنه...!!? دوست عزیز جواب شما در شبهه تان نهفته است.شما بهتر است حرف دوست را قبول کنید!!؟اگر دوست شما روباه پیر انگلیس است پس بهتر است به همان دم روباه اکتفا کنید
خدارا شكر . آرزوی صدام كه مي خواست نان گندم ايران را در تهران بخورد با خود بگور برد و خرماي بغداد را از دست داد
گذشت زمان بزرگی هاشمی را بیش از پیش نشان خواهد داد.
آقاي هاشمي وقتي به كشوري سفر مي كند احساس عزت و افتخار و غرور مي كنم.
آقاي هاشمي مرد بزرگ و خدمتگزار دلسوزيست. حيف كه قدرشان آنطور كه بايد دانسته نمي شود
من خودم توي ماهواره ديدم.راهپيمايي هاي صورت پذيرفته توسط بيشتر بعثيوني بود كه دل خوني از هاشمي و مسولين كشور ما دارند و اتفاقا حضور آن ها مهر تاييد هاشمي است.
ازاينكه اين سفردرصداوسيماي خودمان بازتاب شايسته اي نداشت براي تصميم گيران انهابسيارمتاسفم وبه آنهاميگويم بيائيدعزت مملكت رافداي منافع گروهي نكنيد ! اسم اينكارها مطمئنآ خدمت نيست !به خودبيائيد
این همان هاشمی است که وقتی از سفر خارجی ( ژاپن ) می آمد حضرت امام برای سلامتی ایشان قربانی می کردند . حالا هر کس از راه می رسه به ایشان بد می گوید راستی چه اتفاقی در این چند ساله افتاده . نحوه استقبال از ایشان در سرزمینی که تا چند سال پیش صدام حکومت می کرد نشانه قدرت ایران است .
افرادي در دولت نهم همسو با بي بي سي و سي ان ان اعتراض چهل پنجاه نفر از وهابي ها را در الرمادي علم كردند. هاشمي دوستت داريم.
بي بي سي از ديروز خودش را كشت تا طي چند خط خبر بدون تصوير به همه ثابت كنه كه صدها تن از مردم عراق عليه حضور هيات ايراني در اين كشور تظاهرات كردند. جالبه كه اين خبر كه در تمامي بخشهاي خبري تلويزيون بي بي سي تكرار شد هيچ تصويري نداشت. واقعا اگه بي بي سي مستندي داشت باور كردني است كه آن را رو نكند؟
خدمت دوستانی که گفته اند بی بی سی گفته بر علیه هاشمی تظاهرات شده لطفا با دقت خبر بی بی سی را بخوانند. بی بی سی با زیرکی گفته در شهر رمادی یک صد نفر تظاهرات کردند. خب این که نشد مخالفت. صد نفر ان هم تنها در یک شهر. پس دوستان بهتر است مرافب نحوه خبر هم باشند.
دست شما را باید بوسید ای سیاستمدار با تجربه.کاش که قدر این عناصر و این یاران عزیز امام (ره) را بیششتر می دانستیم.
احتمالا از نظر خانم رجبی همه کسانی که از آقای هاشمی استقبال کردند جیره خوار اسرائیل وآمریکا هستند
این عزت از خون شهداست نه برخی سیاسیون
من كاري به ساست بازي گروها ندارم ؛ فقط در بعضي فيلمهاي زمان اول انقلاب كه چهره هاشمي را با الان مقايسه مي كنم پي ميبرم كه چه فشار كاري وروحي را تا كنون متحمل شده خداوند توفيق وسلامتي به ايشان وهمه دلسوزان اين كشور وانقلاب عنايت كند .
جناب آقای هاشمی بحق سردار سازندگی هستند .چه در دوران ریاست جمهوری و چه اکنون . وجود ایشان همیشه موجب سازندگی بوده است.
چهره و شخصیت منطقی و فرهیخته جناب آقای هاشمی رفسنجانی بر کسی پوشیده نیست.بی مهریهای کنونی نسبت به ایشان توسط کسانی که خود را از ایشان هم انقالابی تر و معتقد تر میدانند!!! نه تنها به چهر این یار امام و رهبری ضربه ای نزده است بلکه متانت و صبر و تحملش مهر تاییدی است بر این که شیخنا الجلیل اهل صبر و تحمل و بردباری به خاطر منافع کلان انقلاب و نظام است .
در بهار آزادی جای شهدا خالی
وقتی این خبر و خوندم کلی منقلب شدم و یاد شهدامون افتادنم
این عزت را مرهون خون شهدامون هستیم
شهدا متشکریم
دوستان ایشون به عنوان نماینده ایران در عراق حضور پیدا کردند نه به عنوان شخص و حضور ایشان یعنی اقتدار ایران اسلامی نه اقتدار شخصی پس لطفا" کمی مغرضانه نظر ندهید.
با سلام.ای کاش عزت ما در سفرهائی غیر از کشورهای جنگ زده و عقب افتاده و چند کشور امریکای لاتین هم حفظ می شد.این احترام از سر کمکهای زیاد ایران به دولت و ملت عراقه.ایا ایران انقدر قدرتمند هست که اگر این کمکها نبود چنین استقبالی از یک مسول غیر رسمی ما میشد؟
هاشمی زنده است چون نهضت زنده است
خداوند بر عمر رهبر انقلاب ویار باوفایش آقای هاشمی واقا محسن عزیز بیفزاید
با آرزوی سربلندی اسلام و مسلمین، به اطلاع دوست گرامی با عرض کنم که براساس سایت بی بی سی، تعداد شرکت کنندگان در تظاهرات مذکور حدود 100 نفر بوده است که در مقابل استقبال پرشور از هیات ایرانی محلی از اعراب ندارد.
با تشکر از هلند
به ریاست محترم صدا وسیماورسانه های مخالف حضرت ایت ا... هاشمی رفسنجانی بفرماییدعدم انعکاس اخبار این سفر مهم درتاریخ ثبت خواهد شد وایندگان ومردم متدین ومومن در مورد شما قضاوت خواهند کرد که چه جفایی به انقلاب می کنید،ایشان برای مردم همان نور چشم امام(رض)وبرادر ویار وهمسنگر رهبر فرازانه انقلاب خواهند بود وتا ابد درقلب مردم عزیز جا خواهد داشت
از متن نظرات کاربران معلومه که طرفدار کی هستین !!! حالا فهمیدم چرا نظرات من هیچ وقت انعکاس داده نشد.
ای کاش جناب هاشمی یکبار دیگر وارد عرصه انتخابات می شد مردم جبران می کردند حیف است ایشان با این همه تجربه حاشیه نشین شوند
می خواهم بدون احساسات نظرم را بگویم : سفر فرمانده جنگ ایران ( در برابر عراق ) به عراق را میتوان فتح معنوي عراق تلقی کرد . البته امیدوارم این فتح به فتح قلوب عراقی ها نیز منجر شود تا مقدمه ی راه اندازی کشوری بزرگ بنام (( اتحاد جماهیر اسلامی )) ، همان چیزی که آقای هاشمی در سال 72 در مصاحبه با امریکایی ها عنوان نمودند باشد ... انشالله
اینجانب آقای هاشمی را قبل از انقلاب می شناسم و در محضر شهید بزرگوار متقی حجت الاسلام شاه آبادی در پاریس از حسن و زیرکی باهوشی و ....آقای هاشمی بسیار از ایشان شنیدم و با بررسی زندگی آقای هاشمی و موضوع گیریهای ایشان در مقاطع مختلف هر روز ایمانم به این مرد بیشتر شد و در زمان جنگ نیز در محضر آقا محسن هاشمی پسر با تقوای ایشان نیز بودم و هیچ نسبت فامیلی هم با ایشان ندارم و هیچ کمک هم دریافت نکرده ام و هیچ تهمتی را بر ایشان و خانواده گرامی اشان قبول ندارم برای اینکه آقای حتی پول تلفن منزل خود را نیز که برای نظام مصرف می شد خودش پرداخت می کرد بله هاشمی پول دارد ولی پول حلال. ثانیا این سفر چند مطلب مهم را برای ما و مسئولیت آینده مان دارد :
1- باید علما و دانشگاهیان ما در یک سازماندهی منسجم و منطقی کلیه مسلمانان را اعم شیعه و سنی با نشر کتاب و نشریات ( برای کلیه رده های سنی ) و پخش در کشورهای مختلف آگاه بکنند
2- مسائل مالی آنها را با این ورود زائرین ایرانی بدون اینکه کمک ارسال شود حل کنند تا ما یک شیعه فقیر و کرد فقیر در عراق نداشته باشیم
3- با کردهای عراق و کردهای خودمان تعامل فرهنگی، هنری، سینمائی و.. بطور مستمر داشته باشیم
4- با کردهای عراق و ایران خودمان یک رابطه اقتصادی، کشاورزی ، دامپروری با این همه استعداد داشته باشیم
در پایان یادآوری می شود از همین الان باید شروع کرد ببنید در افغانستان کتابهای فارسی در انواع آن چه آگاهی عظیمی در این کشور داشته است ( اعتراف بی بی سی در چند شب پیش ای کاش می دیدید ) کتاب ، نشریه و باسواد کردن افغانها در ایران به صورت مجانی از هزاران سرباز امریکایی ، انگلیسی برای ایران سودش بیشتر است فرهنگ فارسی زبان فارسی نعمتی است برای تمام فارسی زبانان تاجیک ، افغان ،ترکمنستان، کرد ، پاکستان ما برای جلوی از نفوذ دشمن باید آگاهی را در منطقه در استراتژی 5 ساله ، 10 ساله و 50 پیاده کنیم مطمئن باشید پیروزیم
حتما چون آقای رضایی هم باهاشونه!!!
خجالت بکشید اهالی سایت تابناك
شرمتان باد
کاش سیاسیون ما قدر کسانی مثل آیت الله هاشمی رفسنجانی را بیشتر می دانستند . کاش مردم به برخی از مدعیان امروز انقلاب اجازه نمی دادند با وقاحت تمام به باقی ماندگان محدود یاران امام راحل بتازند .
اگر آقای رضایی نرفته بود این همه پوشش خبری می دادید انصافا خیال کردید همه احمقند و صد البته نظرات خوانندگان هم به شدت فیلتر شده
اگرچه نسبت به آقای هاشمی انتقاد زیاد دارم ولی این استقبال کم نظیر از یک سیاستمدار جمهوری اسلامی بویژه که ایشان در دوران دفاع مقدس نقش فرمانده بزرگی را داشتند پس از آن همه جنایات بعثیون و سقوط سردار قادسیه افتخار آور است و جای دارد درود و سلام خود را نثار شهدا و امام عزیز کنیم که همه عزت کشور و دولتمردان و مردم از آن جان برکفان بوده و هست .
ba salam ..midunam ke chap nemikonid..amma faghat dar in hokomate irani bood ke irani baghoror va azemat dar hame ja mige ..man iraniam...irani ghodartmand...va ma namayandegane in ghome kabir hastim. DENMARK
ای کاش صدا و سیمای جمهوری اسلامی قدری انصاف میداشت.
بايد منتظر بود ببينيم فاطمه رجبي در اين مورد چي مي نويسه. ولي بايد مقاله ايشون رو براي جلوگيري از ترويج خشونت براي افراد زير 18 سال ممنوع بکنن.
اینقدر پولی که هاشمی به شما داده به من هم می داد صد تا نظر به نفعش منعکس می کردم! ((=
خسته نباشید. به اونایی هم که حرف مفت میزنن کاری نداشته باشید آقای رضایی هم نمی رفت شما اخبارو کاملا پخش میکردید.
براي صدمين بار مي نويسم و براي صدمين بار منعكس نكنيد حضرات پر ادعاي بازتابي.
كاش ضرغامي هم از مرام طالباني درس بگيرد و خبرهاي اين شخصيت اصيل انقلابي و اسلامي را بعد از خبر اب و هوا اعلام نكند يا قبل از خبر جشنواره انيميشن تهران
روزي قدر اين مرد را خواهند دانست كه دير شده افسوس افسوس
اي كاش روزنامه متعلق به ملت "ايران"كه در انحصار دولت قرار دارد نيز به اين سفر بپردازد
▪ آقاي هاشمي وقتي به كشوري سفر مي كند احساس عزت و افتخار و غرور مي كنم.
ايشان در دنيا و منطقه از جايگاه ويژه اي برخوردارند و به تنهايي نقش يك ليدر بزرگ را ايفا ميكنند
1: آن خواننده اي كه منتظر كسب عزت!!!!! از سفر مقامات ايران به كشورهاي اروپايست و نه كشورهاي پا برهنه كه باعث كثر شان او شده است، بگويد چه متاعي دارد تا با كشورهاي اروپايي معاوضه كند تا آنها او را بپسندند؟ تمام آنچيزي كه به غلط به سياست تنش زدايي دولت اصلاخات تعبير شده، حاصل قدرت شهدا و سياست مرداني مثل هاشمي بود كه آن دولت فرصت سفر فرنگ پيدا نمود. كه البته سوغات درخوري هم براي ايران نداشت. بعلاوه مگر قدر قدرت قوي شوكت جرج بوش بزرگ پس از ميلياردها دلار هزينه در عراق كه به نفرت تاريخي از آمريكا در جهان انجاميد چه سوغاتي غير از لنگه كفش براي امريكايي ها به ارمغان برد؟ ايا انتظار دارد كه اين سفر كه در جهت حفظ منافع بلندمدت ايران در عراق مي باشد، نتيجه اي سطحي مثل چند قرارداد اقتصادي داشته باشد؟ آيا نمي داني كه عربستان 25 برابر ايران در عراق هزينه كرده ولي كمترين پايگاهي در عراق بدست نياورده به غير از تنفر شيعه و سني در عراق؟
2: خبرگزاري فارس در اقدامي بسيار كودكانه و ناپسند به سفر هاشمي همراه با خانواده بگير داده بود!!! اينقدر بلاهت در خبررساني كه اهميت اين سفر تاريخي هاشمي را كه باعث خشم ارتجاع عرب شده با بحث هزينه اقامت خانواده او در عراق، آلوده كنيم؟ شما دنبال صرفه جويي هستيد اول به بريز و بپاش هاي ميلياردي كه در بسياري از دستگاه ها بويژه در برنامه سازي هاي صدا و سيما ادامه دارد، بپردازيد نه به هزينه سفر خانواده هاشمي كه 30 سال شب و روز در خط اول خدمت براي اين نظام بوده و تنها روزي كه بميرد يا كشته شود قدر او را خواهيد دانست.
3: در ضمن آقايي كه منتظر است پول بگيره تا از هاشمي تعريف كنه، بهتره بره و "مجاني!" از ديگران! تعريف كنه.
در یک کلام هاشمی مرد تاریخ ساز ایران است او یار امام وانقلاب بود اگر چه او همانند همه مسئلین شتباهاتی را مرتکب شد اما او هر گز صداقت و ایمانش را برای عظمت ایران از ذست نداده است متاسفانه به او بی مهری شد از همه جا و حتی کسانی که او انتظارش را نداشت هاشمی هاشمی یک دهه گذشته نیست او امروز به یک فرد کار ازموده و بسیار زیرک تبدیل شده است ای کاش می توانست پا به عرصه انتخابات بگذارد من با وجود که کسی نیستم با جان و دل برایش کار می کردم ای کاش که می توانستند قدر او را بدانند
به این میگن یار امام که هر جا بره همه اون رو قبول دارند.
دوردبرخامنه اي سلام برهاشمی لطفابه صداوسیمابگوییددل منافقین راشادنکنیدازعدم ارائه خوب تصاویرسفریارامام ورهبرخانواده شهداراناراحت و نگران نکنید
من هم با نظر اکثریت کاران محترم که هاشمی عزیز را افتخارایران اسلامی و یارو یاور انقلاب قلمداد کردند مواغقم و معتقدم که در حق ایشان آگاهانه یا ناآگاهانه اجحاف و بی انصافی کرده و می کنند . به امید اینکه جریانات سیاسی فقط حق را در نظر بگیرند و موجب نشوند شخصیت های سیاسی ارزشمند نظیر آقای هاشمب منزوی شوند. اسفبارتر اینکه گفته می شودبه مسئولان سیاست خارجی دستور داده اند هیچ ملاقاتی برای آقای هاشمی با مقامات سفر کننده به ایران ترتیب داده نشود.
دورد بر هاشمی چه عظمتی داره این شخص برای کشور مایه سر بلندی و افتخاراست هر جا که باشد .حیف که قدرش را ندانستیم و موقعی خواهیم فهمید که دیگر دیر شده است.هاشمی هاشمی است هر کجا که باشد. متاسفم برای مدیران صدا وسیما
سلام
وقتی توفیق زیارت عتبات مخصوصا حرمین عسکرین را در شب شهادت امام حسن عسگری دیدم به ایشان حسادت کردم که چه توفیق با عظمتی داشته اند که البته این عزت به برکت قرآن و اهل بیت و اشکهای خالصانه هاشمی است . خدا نگهدارشان باشد
آقای هاشمی برای مردم ایران یک نعمت بزرگ هستند.از همه مردم ایران میخواهم برای سلامتی و طول عمر ایشان دعا کنند.
وقتی آقای رفسنجانی به سفر میرود ویا ملاقاتی می کند خیال انسان راحت است که گاف نمی دهذ وعاقلانه حرف می زند ومریخی صحبت نمی کند الته شخص ایشان از ذخایر انقلاب است
بارها و بارها نظر دادم مقاله دادم چاپ نكرديد.اميدوارم به آينده.
دوستان قطعا سفر گذشته جناب هاشمي به عربستان رو خاطرشون هست كه چقدر با شكوه و عظمت انجام شد.به نظر بنده شخص ايشون با درايت و هوشمندي كه داره مي تونه اميركبير زمان ما باشه.خدا حفظش كنه.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: