كدخبر: ۲۶۱۵۲
تاريخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۳
تعداد بازديد: ۲۶۵۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
كراك، بالاترين كشفيات موادمخدر ناجا
معاون مبارزه با مواد مخدر درباره كشفيات مواد مخدر گفت: 80 درصد مواد كشف شده در كشور مربوط به كراك است.

به گزارش فارس ،سردار حميد‌رضا حسين‌آبادي در ادامه افزود: هم‌اكنون در تهران، اجلاس كميسيون فرعي سازمان ملل در ارتباط با مبارزه با مواد مخدر به مدت پنج روز در حال برگزاري بوده و قرار است مصوبات اين اجلاس به عنوان يك برنامه ده ساله به سازمان ملل داده شود.

وي درباره موضوعات مورد بررسي در اجلاس تهران به وضعيت كشت و توليد در افغانستان، افزايش كشت و برخورد با قاچاقچيان اشاره كرد و با بيان موضوعات مورد پيشنهاد جمهوري اسلامي ايران گفت: در زمينه تعامل بين پليس‌‌هاي منطقه، راه‌اندازي مركز تبادل اطلاعات پيشنهاد‌هايي داده شد و در اجلاس مورد تأكيد قرار گرفت.

حسين‌‌آبادي با تأكيد بر اين كه بحث در اختيار گذاشتن ابزار مناسب براي كنترل بارهاي ترانزيتي مانند ايكس پي و بادي اكسنر، از پيشنهادهاي ايران بود، گفت: كنترل از مبدأ كشورهاي توليد‌كننده هروئين و مورفين از ديگر موضوعات مطرح شده در اجلاس است.
نظرات بینندگان:
بنظرم اگر مواد مخدر را در مبادی ورودی تحویل بگیرم و در مبادی خروجی کشور به قاچاقچیان بین المللی تحویل و مبلغی از آنها بابت ترانزیت بگریم و خرج جا های دیگر نماییم از نشت مواد مخدر به کشور جلوگیری کرده و فرزندان این مرزو بوم هم شهید نمی گردند .
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: