بازدید 12406
حسن روحانی؛

به محض انتخاب دولت در سال 92، قیمت دلار کاهش یافت / برای تأمین کالاهای اساسی 15 میلیارد دلار تا آخر سال هزینه خواهیم کرد / در کاخ سفید، بدترین‌ها علیه ایران جمع شده‌اند

یکی از نخست وزیران اروپایی می گفت، اگر پنج سال پیش به من می گفتند روزی اتحادیه اروپا در برابر آمریکا و پشت ایران قرار می گیرد، می گفتم این از محالات تاریخ است... ما از لحاظ سیاسی، از لحاظ نهادهای بین‌المللی، حقوقی و افکارعمومی موفق شدیم، حتی در خود آمریکا نیز برای دولت آمریکا این یک پیروزی نیست؛ اما از لحاظ روانی و اقتصادی آمریکا وارد عمل شده است.
کد خبر: ۸۴۲۶۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵ 14 October 2018

حسن روحانی روز یکشنبه در آیین آغاز رسمی سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور که در دانشگاه تهران برگزار شد، با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها گفت: این مراسم به عنوان احترام و کرنش در برابر علم، دانش، پژوهش و فناوری است و مخاطب این کرنش اساتید و دانشجویان عزیز ما هستند.

به گزارش «تابناک»؛ رئیس جمهور از دانشگاه تهران به عنوان یک دانشگاه کهن، قدیمی و برتر نام برد و با اشاره به جلسه اخیر دادگاه لاهه برای رسیدگی به شکایت ایران از آمریکا افزود: در همین دادگاه اخیر لاهه برخی چهره‌ها، از همین دانشگاه تهران بودند و یکی از افرادی که به وکالت از ایران در آن جلسه سخن می گفت، جزو همکلاسی‌های ما در دوران دانشجویی در دانشکده حقوق بود.

روحانی تصریح کرد: دانشگاه همان طور که امام(ره) فرمود، می‌تواند مبدأ تحولات و مظهر اقتدار باشد، همانگونه که مقام معظم رهبری بر آن تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به حضور و نقش آفرینی فارغ التحصیلان دانشگاهها در عمده مدیریت های جامعه، نقش دانشگاه را برای آینده جامعه و مدیریت آینده کشور بسیار مهم برشمرد و گفت: اگر امروز نقصی از مدیران گرفته و نقد واردی مطرح می‌شود، باید بپذیریم به نوعی نقد بر دانشگاه هم هست، چرا که اینها در همین مرکز تربیت شده و دانش آموخته اند.

روحانی: دانشگاه‌ها دولت را نقد کنند / به محض انتخاب دولت در سال 92، قیمت دلار کاهش یافت

حسن روحانی واژگان دانشجو و استاد را دو واژه بسیار قشنگ، زیبا و غرور آفرین در دانشگاه ذکر کرد و با تأکید بر اهمیت نقش امید در موفقیت و توسعه روزافزون کشور اظهار داشت: علت موفقیت‌هایمان در دولت یازدهم، کجا بود؟ از امید به آینده شروع شد و دیدگاه مردم نسبت به آینده بود که جامعه ما را در مسیر جدیدی قرار داد.

رئیس جمهور افزود: در سال 92 انتخاب شده بودم و 2 ماه بعد بنا بود دولت تشکیل دهیم به محض انتخاب قیمت دلار کاهش یافت، بازار آرام شد و امیدها افزایش یافت. در آن دوره ما هنوز کاری نکرده بودیم و دولت فعالیت خود را آغاز نکرده بود اما مردم به آینده بهتر، به تعامل بیشتر با جهان، آرامش بیشتر و فضای امن‌تر و نه امنیتی‌تر، امیدوار شده بودند.

وی افزود: هنرپیشه سینما، کارگردان و نویسنده کتاب همه امیدوار شده بودند و می‌دانستند که برای گرفتن مجوز خیلی معطل نمی‌شوند. دانشجو هم امیدوار شده بود چون می‌دانست از سال 92، دیگر در 16 آذر آزاد است و همه دانشگاه‌ها می‌توانند مراسم 16 آذر داشته باشند و می‌توانند حرف بزنند و نقد کنند.

روحانی خاطرنشان کرد: گاهی ممکن است از لحاظ عاطفی پذیرش انتقاد برای انسان، زیاد سخت باشد. من هم وقتی در روزنامه ها و فضای مجازی، 10 تا 15 انتقاد می‌خوانم می‌گویم امروز بس است، کنار می‌گذارم. چون هم وقت بیشتر ندارم و هم نقد بیش از حد می‌تواند مفید نباشد اما نقد به اندازه، هم مفید و هم لازم است.

رئیس جمهور گفت: یک مطلبی در بیان روایی داریم که ممکن است برای جامعه بزرگ به نوع دیگری معنا کنیم و آن اینکه « اگر کسی برادر مؤمنش را در فضای دوستانه دو نفری نصیحت‌ بکند، به او زینت داده، و مشکلش را حل کرده است اما اگر همین نقد را در یک جمع عمومی بگوید، نگران، ناراحت و شرمسارش کرده است». در زندگی جمعی، خانوادگی، اجتماعی هم اینچنین است. در زمینه دولت و حکومت هم می‌تواند تا حدودی صادق باشد.

روحانی خاطرنشان کرد: الان اساتیدی در کشور داریم که از لحاظ اقتصادی، مقاله می‌نویسند، مصاحبه و نقد می‌کنند، عده‌ای از اساتید هم داریم که اصلا ً‌ندیدم مصاحبه کنند و در روزنامه حرف بزنند ولی مرتب برای من نامه می‌نویسند. این تأثیرگذارتر است. استادی که در بحث اقتصادی نقد دارد،‌برای من مستقیم نامه می‌نویسد من هم به دقت می‌خوانم و پیام تشکر برایش می‌فرستم. می‌گویم نامه شما رسید، خواندم، متشکرم. یکی هم مصاحبه می‌کند آن را هم می‌شنوم، گاهی وقت‌ها نقد به اندازه بسیار مفید است، نقد بیش از حد مثالش همان نمک است. نمک طعام به اندازه باشد لازم است، و اگرزیاد باشد، نمی‌شود غذا را خورد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید نقاد و پرسشگر باشند و باید دولت را نقد کنند، تصریح کرد: هیچ تردیدی در این بحث وجود ندارد. البته خواهش من این است که این نقادی و پرسشگری با اطلاعات کافی باشد. فردا عده‌ای از اساتید اقتصادی را دعوت کردم رو در رو با آنها بنشینم و صحبت کنم. برخی از آنها به صورت نامه سرگشاده و بعضی‌ها به صورت نامه خصوصی برای من نامه نوشتند. حرف‌هایی دارم با آنها مستقیم مطرح می کنم.

روحانی افزود: وقتی موضوعی را نقد می‌کنیم، باید شرایط کشور را دقیقاً بدانیم . وقتی دستور ورزش به فردی می‌دهید، به سلامت و سن طرف هم نگاه می‌کنید، در چه سنی و شرایطی است. به همه نمی‌شود یک نسخه ورزش یکسانی داد. شرایط کشور، شرایط یکسانی نیست. ما باید در این شرایط ببینیم چه کار باید بکنیم و راه حل چیست؟ نه در یک شرایط ایده‌آل.

رئیس جمهور با طرح این که چه چیزی باعث شد در دولت یازدهم پیشرفت کردیم و امید مردم به آینده افزایش یافت، اظهارداشت: به نظر من کلید اصلی موفقیت دولت یازدهم امید مردم بود. مردم فضا را روشن می‌دیدند و شاهد بودند که هر روز گره‌ای گشوده می‌شود. افضل اعمال امت، انتظار الفرج است و پیامبر فرمود بهترین عمل، امید به گشایش‌هاست. معنی عام انتظار فرج یعنی بدانیم گره‌ها باز می‌شود و بن‌بست‌ها از بین می‌رود. این انتظار فرج است. یعنی ما مرتب نسبت به آینده خودمان، امیدوار باشیم. اگر انتظار یُسر باشد، خود این انتظار آسانی و یُسر را می‌آفریند و اگر انتظار عُسر باشد، خودش عُسر می‌آفریند.

روحانی خاطرنشان کرد: اگر یک پزشکی به مریض که می‌رسد به او بگوید، خیلی دیر آمدی، اوضاعت خیلی بد است و دعا کن. این مریض که کارش تمام است اما اگر دکتر به همان مریض بگوید چرا ناراحت هستی چیزی نیست، خیلی ها از این بیماری‌ داشتند و نجات پیدا کردند، کمی سخت است اما بهتر می شوی و نگران نباش،‌من در کنارت هستم. حال این مریض اصلاً قبل از نسخه، دارو و درمان 20 درصد خوب می‌شود. بعضی‌ها می‌گویند گفتار درمانی نکنید، ولی امید درمانی درست است. گفتار درمانی خیلی مؤثر نیست اما امید درمانی به طرف می‌گوید تو مشکلی نداری، تو زنده هستی و مشکلت حل می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه "امروز در جامعه‌مان نیاز به تقویت امید به فردا داریم"، اظهارداشت: نمی‌خواهم بگویم امروز مردم ما مشکل ندارند، شما ممکن است، قیمت اجناس را هر زمانی که به فروشگاه می‌روید چک کنید اما من به عنوان رئیس جمهور هر روز لیست قیمت اجناس را می‌بینم و می‌دانم وضع زندگی مردم چگونه است مخصوصاً آنهایی که حقوق ثابت دارند. اما آیا ما باید در برابر مشکلات و شرایط جدید تسلیم بشویم و یا باید به همدیگر امید بدهیم و به یکدیگر کمک کنیم.

روحانی با تأکید بر اینکه ما از این دوره عبور خواهیم کرد، گفت: اما باید از این مسیر و برای رسیدن به آینده و روزهای بهتر، امیدوارانه و از ساده ترین و کم هزینه ترین راه عبور کنیم. ناامیدی و ناامید کردن مشکلات را حل نمی کند . یک وقتی ما می‌خواهیم انکار کنیم و بگوییم مشکلی نیست، این بد است و نباید مشکل را انکار کنیم. مشکل وجود دارد اما اینکه بگوییم مشکل حل نمی‌شود، این درست نیست. می‌خواهیم بگوییم آینده بدتر می‌شود، ممکن است آینده کوتاه‌مدت بدتر شود، ولی آینده بلندمدت حتماً بهتر می‌َشود، چرا بهتر نشود. چرا نتوانیم از مشکلات عبور کنیم؟

رئیس جمهور با طرح این پرسش که دلایل امیدوار کننده برای وضعیتی بهتر در آینده چیست، گفت: در تاریخ آمریکا طی 40 سال گذشته، کینه‌توزتر از تیم فعلی دولت آمریکا نسبت به ایران، ایرانی، نظام جمهوری اسلامی شکل نگرفته بود. دشمنی ها بوده اما یک نفر بوده و بقیه در دشمنی متوسط بودند اما الان در کاخ سفید بدترین ها دور هم جمع شده اند.

روحانی با تشریح اهداف گردانندگان کاخ سفید علیه ایران اسلامی اظهار داشت: آنها کار خود را با یک جنگ روانی شروع کردند و جنگ اقتصادی به عنوان هدف میان‌مدت آنهاست. جنگ برای موضوع کارآمدی نظام، هدف سوم و مشروعیت‌زدایی از نظام هدف نهایی آنها است. آن تغییر رژیمی را که سخن می‌گویند با مشروعیت‌زدایی دنبال می کنند که این مشروعیت زدایی را با جنگ روانی، اقتصادی و موضوع کارآمدی پی می گیرند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ایران اسلامی و ملت بزرگ ایران از همه این توطئه ها با وحدت، اتحاد و یکپارچگی عبور خواهد کرد، گفت: در خیلی از جاها می‌توانیم آمریکا را شکست دهیم. یک کسی ممکن است بگوید چرا شعار می‌دهید و شما به عنوان یک کشور در حال رشد و توسعه چگونه می خواهید آمریکای ابرقدرت را با این همه نفوذ اقتصادی، سیاسی، نظامی و امنیتی در دنیا، شکست دهید؟

روحانی با طرح این پرسش که "آیا آمریکا به لحاظ سیاسی در برابر جمهوری اسلامی ایران در این چند ماه و طبق قضاوت های جهانی، شکست خورده یا پیروز بوده است؟"، افزود: هیچ‌کس در دنیا به جز چند کشور معدود نیست که بگوید تصمیم آمریکا برای خروج از برجام، درست بوده است. حتی آنهایی که خیلی احتیاط می‌کنند اظهار تأسف می‌کنند، آنهایی که صریح‌تر حرف می‌زنند می‌گویند آمریکا اشتباه کرده و آنهایی که صریح‌تر حرف می‌زنند می‌گویند کار خلاف قانون انجام داده و برخلاف مقررات حرکت‌کرده است.

رئیس جمهور افزود: جلسه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل و نطق‌ها و سخنرانی‌ها را دیدید و شنیدید. آقای ترامپ حتی برای ضربه زدن به ایران و تأیید سیاست هایش، جلسه شورای امنیت را به ریاست خود برگزار کرد؛ اما چه پاسخی دریافت کرد. همه 14 عضو دیگر در شورای امنیت سازمان ملل از برجام تعریف کردند.

رئیس جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: آقایی که به اصطلاح و به ظاهر میزبان سازمان ملل است و به همه سرانی که می‌خواهند وارد نیویورک بشوند، ویزا می‌دهد و رئیس دوره‌ای شورای امنیت هم است، اما دست خالی از شورای امنیت بیرون می‌آید و نتوانست به نتیجه برسد. چرا؟ حقانیت ما در این مسأله و تدبیر ما در این مسأله ما را پیروز کرده است.

روحانی گفت: روزی که آمریکا از برجام خارج شده بود، توقع آمریکایی‌ها این بود که یک ساعت بعد یا حداکثر فردا صبح به وقت خودمان ما هم اعلام کنیم که از برجام خارج می شویم. نتیجه چه می‌شد؟ بلافاصله پرونده به شورای امنیت برمی‌گشت. تحریم بین‌المللی علیه ما شروع می‌شد، همه قطعنامه‌ها علیه ایران سر جای اول خودش برمی‌گشت و ما در دنیا تنها می‌شدیم و همه طرفدار آمریکا می‌شدند.اما نظام جمهوری اسلامی ایران تدبیر کرد و عجله نکرد. بدون عجله و بدون دستپاچگی گفت من مهلت چند هفته‌ای می‌دهم ببینم بقیه چه می‌کنند آن چند هفته تا حالا هنوز ادامه دارد. ضرر کردیم؟ هر وقت بخواهیم از برجام خارج شویم، خارج می‌شویم. این مشکلی ندارد. خارج شدن مثل خراب کردن یک دیوار است به راحتی می‌شود خرابش کرد، ساختن سخت است. خراب کردن مشکل ندارد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: می‌گویند چرا از برجام خارج نشدید در حالی که برای خروج مشکلی وجود ندارد هر وقت می‌توان از آن خارج شد اما اینکه منفعت شما و منفعت کشور در کدام است مهم است. ماندن یا نماندن برجام مهم نیست منافع ملی، امنیت ملی و مصالح ملی مهم است.

رئیس جمهور با بیان اینکه در شرایط کنونی از لحاظ سیاسی ما پیروزیم یا آمریکا؟، اظهارداشت: از لحاظ سیاست خارجی قطعاً ایران پیروز این ماجرا و آمریکا شکست‌خورده این ماجراست و فکر نمی‌کنم هیچ کس در این مسأله تردید داشته باشد. همه می‌دانند آمریکا از لحاظ حقوقی، سیاسی و زیرپاگذاشتن تعهدات بین‌المللی، حتماً دچار شکست شده است و ما موفقیت و پیروزی به دست آوردیم.

روحانی با اشاره به اینکه از لحاظ حقوقی چه کسی در این ماجرا پیروز است؟، گفت: ما همیشه افتخار می‌کردیم که در دوران مرحوم دکتر مصدق، انگلیس از ما در لاهه شکایت کرد و تیم دکتر مصدق رفتند آنجا بگویند این دادگاه برای رسیدگی به این موضوع صلاحیت ندارد و دادگاه در نهایت در مسأله صلاحیت به نفع ایران رأی داد و گفت من صلاحیت ندارم زیرا یک طرف دولت است و یک طرف شرکت است و من نمی‌توانم وارد این موضوع شوم. البته توصیه‌های اجرایی کرد که به ضرر ما بود.

رئیس جمهور اضافه کرد: اما امروز ایران شکایت کرد و ما شاکی بودیم و ما وارد شدیم نه اینکه آمریکا شکایت کرده باشد. ما شکایت کردیم و در نهایت، هم در صلاحیت پیروز شدیم و هم در اجرای موقت،موفق شدیم. دو موفقیت بزرگ در دادگاه لاهه به دست آوریدم به دست چه کسی؟ به دست تحصیلکرده‌های همین دانشگاه تهران. به دست حقوق‌دانان و دیپلمات‌های خودمان.

روحانی خاطرنشان کرد: البته یک موفقیت دیگر هم در دادگاه عالی رم برای اموالمان به دست آوردیم. امیدواریم موفقیت‌های دیگر هم در دادگاه‌های بین‌المللی دیگر داشته باشیم. حالا ما موفقیم یا آمریکا؟ البته ما موفق هستیم اما آیا در عین حال ما مشکل نداریم؟ چرا مشکل داریم. مشکل ما از اینجا ناشی می‌شود که آمریکا بر خلاف توافق و برخلاف معاهده‌اش و برخلاف مصوبات شورای امنیت سازمان ملل از یک توافق چندجانبه، بی‌دلیل خارج شده است. در اینجا حکم کیست؟ حکم، دبیرخانه سازمان ملل است و از آن بالاتر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. این دو حکم هر دو می‌گویند حق با ایران است و آمریکا اشتباه کرده است.

رئیس جمهور تأکید کرد: پس ما از لحاظ سیاسی، از لحاظ نهادهای بین‌المللی، از لحاظ حقوقی و افکارعمومی موفق شدیم، حتی در خود آمریکا نیز برای دولت آمریکا این یک پیروزی نیست اما از لحاظ روانی و اقتصادی آمریکا وارد عمل شده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز بر اثر قوانین ظالمانه آمریکا سرنوشت شرکت‌های اروپایی این است که آنهایی که با ما کار می‌کنند اگر ادامه کار را قطع کنند، توسط دادگاه اروپا جریمه می‌شوند و اگر بر اساس توافق ادامه همکاری دهند، توسط آمریکا جریمه می‌شوند و چنین مقوله‌ای در تاریخ روابط اتحادیه اروپا و آمریکا نبوده است.

روحانی با اشاره به دیدارهای خود با اکثر رهبران اروپا در سفر نیویورک، گفت: یک نخست‌وزیر کشور مهم اروپایی به من گفت اگر 5 سال پیش به من می‌گفتند روزی پیش می‌آید که در دعوا بین ایران و آمریکا، اتحادیه اروپا به طرف ایران می آید، می‌گفتم از محالات تاریخ است چراکه ما متحد آمریکا هستیم و امنیت و اقتصاد ما با آمریکا گره خورده و امکان ندارد اگر روزی ایران و آمریکا رو در روی هم قرار بگیرند پشت سر ایران برویم.

رئیس جمهور ادامه داد: این مسأله‌ای که به ذهن غیرممکن می‌آمد، امروز ممکن شده و اتحادیه اروپا در برابر آمریکا ایستاده است و درست روز قبل اینکه ترامپ می‌خواهد علیه ایران جلسه شورای امنیت را برگزار کند، اتحادیه اروپا، چین و روسیه علیه آمریکا جلسه تشکیل می‌دهند و این حادثه، حادثه کمی نیست.

روحانی با بیان اینکه صدا و سیما و دانشگاهیان کشور باید این موفقیت ها را برای مردم توضیح دهند، اظهار داشت: حادثه بزرگی از لحاظ سیاسی در دنیا اتفاق افتاده است؛ ممکن است بگویید اروپایی‌ها نمی‌توانند شرکت‌های خودشان را راضی کنند. این ممکن است، اما دولت‌ها همه پشت سر ایران هستند. گاهی هم ما حریف شرکت‌های خودمان نمی‌شویم. نه شرکت‌های خصوصی، گاهی حریف شرکت‌های دولتی هم نمی‌شویم.

رئیس جمهور ادامه داد: در دنیای امروز آن هم در اروپا که اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌ها و بانک‌های آنان خصوصی بوده و بسیاری از آمریکایی‌ها در آن سهام دارند، اینطور نیست اگر دولت یک تصمیمی گرفت به راحتی بتوانند بروند پشت سر آمریکا؛ شرکت سود و زیان و منافع خودش را حساب می‌کند.

روحانی با بیان اینکه ما در بسیاری از قدم‌ها موفق بودیم و چرا نباید نسبت به آینده امیدوار باشیم، گفت: این اشکال روزنامه‌ها و یا فضای مجازی یا صدا و سیمای ما است که وقتی شرکتی بعد از برجام به ایران می‌آید می‌گویند اصلاً خبری نیست و کسی نیامده است. در صورتی که 9 شرکت آمده است اما حالا که دارند خارج می‌شوند هر روز می‌شمارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز مشکلاتی برای ما از لحاظ اقتصادی خواهد بود، خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه مشکلات فشار به مردم وارد می‌کند، می‌توانیم بهترین راه‌حل را برایش پیدا کنیم و این دولت نیست که بهترین راه‌حل را پیدا کند؛ این همه ما هستیم که باید بهترین راه‌حل را پیدا کنیم.

روحانی افزود: من تاکنون چندین نامه اساتید دانشگاه را خواندم. خیلی نتوانستم استفاده کنم آنچه که آنها می‌گویند و با آنچه ما داریم انجام می‌دهیم چه جور می‌شود. یک بار هم در ماه رمضان رو در رو با آنها نشستیم و با هم صحبت کردیم. ما از دانشگاه انتظار بیشتر و بالاتر داریم.

رئیس جمهور تاکید کرد: دانشگاه باید دولت را برای خودش بداند چراکه دولت برای مردم است و این مردم و دانشگاهیان به آن رأی دادند. همه ما پای صندوق رفتیم و شما دانشگاهیان در همه انتخابات‌ نقش بسیار ارزشمند و والایی داشتید. مهم نیست طرفدار کدام نامزد بودید. اصل حضور مردم و تشویق شما است. اگر دانشگاه در انتخابات نیاید اصلاً انتخابات گرم نمی‌شود. دانشجو و دانشگاهیان هستند که حضور پیدا می‌کنند و نقش خودشان را ایفا می‌کنند.

روحانی در ادامه با تشکر و قدردانی از همه دانشگاهیان برای همه انتخابات‌هایی که تا امروز برگزار شده بویژه در اردیبهشت 96 که کار بسیار مهم و بزرگی را انجام دادند، اظهارداشت: دولت برای شما است. همه باید به هم کمک کنیم. چگونه می‌توانیم راه بهتری برای حل مشکلات پیدا کنیم؟ در این راستا به عنوان دولت گفتیم تمام کالاهای اساسی مورد نیاز و ضروری مردم که یک مقدار بازتر هم در نظر گرفتیم و 25 قلم کالا را شامل شد، به حد نیاز جامعه با ارز ثابت 4200 تومانی در اختیار مردم قرار می‌دهیم. این اراده دولت است و اجرا کرده است و عمل می‌کند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: تقریباً حدود 14 تا 15 میلیارد دلار تا آخر سال احتمالاً در این زمینه هزینه خواهیم کرد. ما این را تعهد کردیم و خواهیم داد. حالا در اینکه چگونه این ارز می‌آید و چگونه تبدیل به کالا می‌شود و چگونه توزیع و دست مصرف‌کننده می‌رسد. همه باید به هم کمک کنیم، دولت به تنهایی قادر نیست در این راه همه گره‌ها را باز کند و همه باید دست به دست هم دهیم.

روحانی افزود: اگر بنا باشد با یک شایعه در فضای مجازی که بگویند فلان جنس کم شده است. جنسی که آماده کردیم تا به طور طبیعی مردم در یک ماه آنرا بخرند اگر آن جنس را در دو روز خریدند خوب 28 روز آن قفسه خالی می‌ماند. دائم دوربین عکس می‌گیرد و می‌گوید قفسه خالی است. خوب این برای یک ماه بوده که سه روزه خالی شده است که باید دوباره تولید و توزیع شود. چه کسی این کار را کرده است؟ مشکل از دولت است؟ مشکل از مردم است؟ یا مشکل از توطئه بیگانه است؟ در اینجا نمی‌خواهم بگویم چه کسانی چه درصدی در مشکلات نقش دارند. ما باید این مشکل را حل کنیم و باید دست به دست هم بدهیم و شما دانشگاهیان باید در خط مقدم باشید. دولت اعلام کرده برای نیازهای ضروری جامعه غیر از کالاهای اساسی در سامانه‌ای به نام نیما که در آن خرید و فروش و عرضه و تقاضا انجام می شود، ارز را حدود 7 هزار 500 تومان تأمین می‌کند و این کار را انجام می‌دهیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: البته نیازمندی‌های دیگری هم ممکن است به حق یا ناحق وجود داشته باشد، مانند ارز مسافر یا درمان بیمار در خارج از کشور و یا اصلا خرید آپارتمان در فلان کشور، اما تشخیص اینکه نیت طرف مقابل چیست و درخواستش چقدر به حق و بجا می باشد آسان نیست اما در شرایط کنونی کشور راه حل مشکلات کمک به همدیگر است راهش این است که در کنار هم قرار بگیریم و به هم کمک کنیم و در رأس این موضوع دانشجویان عزیز، دانشگاه ها و اساتید هستند.

روحانی رفع مشکلات اقتصادی را اولویت نخست کشور دانست و گفت: باید این مشکلات را با آرامش و امید بیشتر حل کنیم. اگر در ذهن کسی این باشد که دولت که می‌گوید کالاهای اساسی را تأمین می‌کنم از کجا معلوم که دقیق بگوید و 3 ماه تا 5 ماه بعد چیز دیگری نگوید، اگر این شبهه در ذهن من آمد و اگر دشمنان ما آمدند این شبهه را ایجاد کردند که آقا وضع خیلی بد و مشکل می‌شود و یک روز ناجوری به نام 13 آبان پیش روی ما است، حالا من بیایم بگویم که آقا روز 13 آبان هیچ تأثیری نخواهد گذاشت. آمریکا هر کاری خواسته علیه ما انجام داده است نه قبل از 13 آبان قبل از 13 مهر انجام داده و همه کارها را کرده است. چیزی به نام 13 آبانی نیست که مردم را نگران بکند و همه‌اش تبلیغات است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دولت یازدهم و دوازدهم همواره به دنبال توسعه فضای باز مجازی در راستای تقویت دانشگاه و علم بوده است، گفت: در دنیای امروز علم و پیشرفت علمی بدون آشنایی به فن دیجیتال ممکن نیست و باید زیرساخت آن توسط دولت بیشتر فراهم شده و همه سواد فناورانه‌اش را یاد بگیریم.

دکتر روحانی افزود: امروز در کشورهای اروپایی، دانشجوی رده تحصیلات تکمیلی بدون گذراندن دو آزمون نمی‌تواند در هیچ دانشگاهی وارد شود؛ اول باید مسلط به فضای مجازی باشد و بتواند از این وسیله خوب استفاده کند و دوم باید شیوه تحقیق را بداند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز در کشور برای بعضی از امتحانات باید دانشجو زبان انگلیسی و یا یک زبان خارجی دیگر را امتحان بدهد و اشکالی هم بر آن وارد نیست، اظهار داشت: اما از زبان مهم‌تر به نظر من سواد فناورانه برای فضای مجازی است و این شرط اصلی نه برای فارغ‌التحصیل شدن بلکه برای ورود به کارشناسی ارشد و دکتری است.

دکتر روحانی با اشاره به پیشرفت ها، توسعه و تقویت تسهیلات و زیرساخت‌ها در فضای مجازی و کمک به رفاه و کسب و کار و زندگی مردم، افزود: فضای مجازی شمشیر دو لبه است و امروز می بینیم که برخی از شایعات چگونه در همین فضای مجازی فربه و بزرگ می‌شود و همه را تحت تأثیر قرار می‌دهد. پس باید در این شرایط حواسمان را جمع کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: باید از امکانات‌مان به بهترین وجه استفاده کنیم. اینکه گفته شد دانشگاه کوتاه‌ترین راه و راه مستقیم است، درست است. علم و دانش، راه کوتاه و مستقیم را به ما نشان می‌دهد؛ باید از این فضا و از این امکانات استفاده کنیم و بتوانیم تحولی در مسائل اقتصادی و زندگی مردم بوجود بیاوریم.

دکتر روحانی با بیان اینکه در مسأله مشکلات اقتصادی، ما آغازگر و مقصر این جنگ نبودیم، گفت: اگر این دولت در این مقطع سر کار نبود، همین حادثه و مشکلات منتها به دست خودمان رخ می داد و به جای اینکه ما با آمریکا مواجه باشیم، با جهان مواجه می‌شدیم. یک کار سیاسی دقیق و عمیقی به خوبی انجام گرفته است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی مطرح می کنند که این مشکلات به مدیریت مربوط می‌شود یا به تحریم، ادامه داد: مگر همه اینهایی که امروز مدیر هستند، در دولت یازدهم مدیر نبودند. شهادت می‌دهم راه دولت دوازدهم همان راه دولت یازدهم است. چرا در دولت یازدهم مشکل نداشتیم و در دولت دوازدهم مشکل پیدا کردیم.

دکتر روحان افزود: شما می‌گویید مدیریت عوض شده است. به نظر من مدیرهایی که عوض کردیم اگر از مدیر قبلی قوی‌تر نبوده مثل مدیر قبلی بوده است. این را نمی‌پذیرم. نمی‌خواهم بگویم ما اشکال و نقد نداریم. حتماً مشکل و نقد داریم و حتماً ممکن است جایی اشتباه کرده باشیم اما مشکل اصلی چیست؟ مشکل اصلی یکی فشار تحریم است، دوم فشار روانی است. این دو تا وارد و تأثیرگذار شده است.

رئیس جمهور بابیان اینکه اگر همه مردم کمک می‌کردیم اینگونه نمی‌شد، خاطرنشان کرد: اگر ارز 4200 تومان برای واردات جنس به کسی دادیم تا در بازار ارزان بفروشد و تقلب نمی‌کرد ما شرایط دیگری داشتیم. یک عده سوء استفاده گر و افرادی که منافع شخصی‌شان را بر کشور، نظام و مردم و ملت ترجیح می‌دهند متأسفانه داریم.

دکتر روحانی ادامه داد: در بسیاری از طرح‌هایی که داریم ممکن است سوء استفاده و رانت بوجود بیاید و ناچاریم آن طرح را عوض کنیم و به خاطر همین است که وقتی می‌بینیم با مشکلی مواجه می‌شویم ناچاریم اصلاح کنیم و بخشنامه جدید بدهیم.

رئیس جمهور افزود: شما مسیری انتخاب کردید یک دفعه یک درنده‌ای به قافله می‌زند و ناچارید راه را کج کنید. آن درنده است که به شما فشار می‌آورد والا همان راه را شما می‌رفتید. در این شرایطی که هستیم اگر امید را در جامعه ایجاد کنیم و اگر دست به دست هم بدهیم، ما از این مشکلات عبور خواهیم کرد ضمن اینکه این شرایط می‌تواند در بعضی از جهات برای ما فرصت هم باشد.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم شرایطی بود که تولیدگر تولید می‌کرد و هیچ‌کس نمی‌خرید، همه انبارها پر از کالا بود و ناچار شده بودیم به مردم وام بدهیم تا بروند جنس بخرند چون تمام تولید ما بخاطر کاهش تقاضا مانده بود و الان در بسیاری از بخش ها وضعیت برعکس است. یعنی چیزی در انبار کارخانه نمی‌ماند و بلافاصله فروش می‌رود. پس تولید حرکت پیدا کرده و البته تولید مشکلاتی هم پیدا کرده است.

رئیس جمهور گفت: امروز شرایط در صادرات بهتر شده است به گونه‌ای که حتی بعضی از کالاهایی را می‌خواهیم نگذاریم صادر بشود، به خاطر تفاوت قیمت دلار صادر می‌شود و بسیاری از کالاهایی که نمی‌خواهیم صادر شود از مرز قاچاق خارج می‌شود. کوله‌بری معکوس شده است. کوله بر از آن طرف جنس به این طرف می‌آورد حالا کوله بر از این طرف به آن طرف می‌برد. ما مسائل و مشکلات جدیدی داریم اما در عین حال فرصت‌های جدیدی هم داریم.

دکتر روحانی با اشاره به درخواست خود از دانشگاه ها اظهار داشت: امروز در این شرایط خاص اقتصادی‌، بعضی از گره‌هایی که در اقتصاد وجود دارد را شما می‌توانید حل کنید. این ممکن است در داروسازی، در صنعت نساجی و یا در صنعت فولاد باشد در همه مواردی که برخی از مواد و برخی از قطعات را ناچاریم از خارج بیاوریم را می توان در داخل تولید کرد.لذا باید جهت بدهیم که کارشناسی‌های ارشد و دکتری دانشگاه ها به این مسیر بروند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اساسا دانشگاه ها باید در رشته‌هایی که خیلی نیاز نداریم، پا را عقب بکشند، یعنی دانشگاه در رشته‌هایی که خودکفا هستیم و به اندازه کافی فارغ التحصیل داریم نباید دانشجو بپذیرد. در بعضی از رشته‌هایی که کم داریم باید سرمایه‌گذاری کنیم. می‌گویند دانشجو چرا بیکار است این تقصیر همه ماست تقصیر دولت و دانشگاه است. همه باید دست به دست هم بدهیم.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه دانشگاه فقط علم‌آفرین نیست و دانشگاه باید کارآفرین هم باشد،اظهارداشت: دانشگاه باید هم علم‌آموز و هم مهارت‌آموز باشد. خلاقیت باید بوجود بیاورد والا این نیست که مغز دانشجو تبدیل شود، به یک حافظه کامپیوتری برای مسایلی که استاد در سر کلاس گفته و این را نگه دارد. یک زمانی هم که خسته می‌شود. اتوماتیک پاک می‌شود و از دستش می‌رود. دانشگاه برای این بوده که دانشجو خلاق شود و خلاقیت و مهارت هیچ گاه از بین نمی‌رود.

رئیس جمهور تصریح کرد: مهم این است که دانشجو را چگونه تربیت کنیم که به یک انسان فرهیخته،کاربلد با مهارت و مسئول تبدیل بشود. مغز پر علم چه خاصیتی دارد علمی خوب است که با رفتار و اخلاق و کار توأم شود.

دکتر روحانی افزود: سال آخر دانشگاه یکسری واحدهای ما آموزش در دادگاه‌ها بود. تازه آن وقت فهمیدیم این دروسی که در دانشگاه یاد گرفتیم دادگاه عالم دیگری است. یعنی این همه درس که یاد گرفتیم آنجا نمی‌شود اجرا کرد.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲۶
دولت تبخیرِ امید...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
خیر
سخنانش اگر منطقی بنگربم کاملا درست بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
تبخیر امید را امثال تو دارند در سطحی کلان تر انجام می دهند
گل آقا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
دمت گرم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
مشکل داریم اما ایرانی توانمند نا امید می شود کار را جلو می برد. در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است. مملکت داری سخت است باید به دولت هم حق قدری حق دهیم آنها تلاش می کنند . جنگ اقتصادی بنظرم سخت ترین جنگ ها می باشد. با کمک هم پیروزیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۳
وضعیت فعلی بورس عینا مشابه سال ۹۲ هست درآن سال هم بواسطه سه برابرشدن نرخ ارزبورس جهش خیره کننده ای کرد و شاخص کل تا ۹۰ هزارواحدهم پیش رفت اماازدی ماه. همان سال ریزش های سهمیگن بورس اغازشد وشاخص کل تا۶۰ هزارواحد سقوط مرد و تا۴ سال بعد دایما درحال درجازدن بود همان اتفاق الان درحال تکراراست !!!
تو هر مراسمی حتما باید یک رپرتاژ اگهی برای برجام برن..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
تا کر شود هر آنکه نتواند شنید
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
از کلمه برجام متنفر شدم مخصوصا وقتی ایشان ادا میکند .
مومن جلوی دزدیها را بگیر و گرانی ها را درست کن و حقوقها را به نسبت تورم واقعی ۱۲۰ درصدی افزایش بده و سخنرانی پیشکش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
انقدر از برجام شنیدیم و گفتند که حالت تهوع گرفتیم..
كه چي بشه؟؟؟؟؟؟؟
الان هم مطئمن باش اگر مجددا انتخابات برگزار بشه و هر کس جز شما رای بیاره، دلار بشدت افت میکنه!
پاسخ ها
شاغلام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۳
اگه ایشون براى شوراى روستاشون کاندیدابشه راى نمى آره ، مردم از خواب پریده اند و وحشت زده کابوسی هستندکه دیده اند ه
روحانی رای منو پس بده
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
شب بخیر.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
مال منم پس بده
سبوس برنج شمال
| United States of America |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
صد روز کی میشه؟





























منتظرم
سبوس برنج شمال
| United States of America |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
صد روز کی میشه؟





























منتظرم
سال ۹۲ را فراموش کنید الان اوضاع دلارچگونه است اقای روحانی؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
خیلی خوب است، الان دلار 4200 است. میگی نه؟؟ از آقای جهانگیری سوال کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
علی برکت الله !!!
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
شجاع باش و بگو چه شخصی اجازه نمی دهد تا کار
کنی و به قولهایت عمل کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
هزار سال دیگه هم اصلاح طلبان و اعتدالی ها سر کار باشن به بهانه اینکه نمیذارن کار کنیم هی واسه خودشون حقوق تعیین می کنند و هی کار نمی کنند چطور میذارن واسه خودتون حقوق تعیین کنین فقط نمیذارن کار کنین؟
چرا بعد از 5سال مردم نا امید شده اند؟
مگرشمادر مصاحبه بااقای رشیدپورقول ندادید که مردم نگران وضعیت ارزنباشند پس چه شد ؟!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
علی برکت الله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
نه نه من نگفتم؟؟؟
حسن جون وقتي هركسي كه استيضاح ميشه و اخراج ميشه دور برخودت دوباره واسش پست ميتراشي مثل سيف و ربيعي اونوقت مردم چه اميدي به عملكردت داشته باشن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
یه کلمه ای هست به نام

امــــــــــــید واهی! مردم امید واهی داشته باشند
آمدي اما بخدا دير شد
شعله شديم دود شديم سوختيم
آرزوهامونو به گور برديم
هيچ رهنمودي نياموختين
حرف خودت حرف خودت گفتين
کابينه ناکارامدتون را هي ستوديدن
در سخنوری بیست و در عمل به گفته ها .......... صفر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
به نظرت توهین به شعور مردم اسمش سخنوری است؟؟؟

از مردمی که به کلید رای دادند، هیچ توقعی نیست که فرق سخنوری خوب با بد را تشخیص دهند
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
به کلید اگر رای نمی دادیم باید به چماق رای میدادیم .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
به چماق رای می دادین لااقل به نفع محرومان یه کاری انجام می شد
جناب رییس قبلا در نشست خبری فرموده بودن هرجور حساب میکنید منتقدین به دولت کم عقل هستن. البته قبلا هم همه رو به جهنم حواله دادن
منظور ایشان از نقد توسط دانشگاه ها احتمالا سردرب دانشگاه هاست چون اگر اساتید و دانشجویان ایشان و دولتش را نقد کنند یا بی سواد هستند و یا مخالف و ضد نظام.
جان؟؟؟؟؟ نقد کنن؟؟؟؟ چی رو؟؟؟!!!!!!!!!!!!
همه چی که عالیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!
(((اما مردم به آینده بهتر، به تعامل بیشتر با جهان، آرامش بیشتر و فضای امن‌تر و نه امنیتی‌تر، امیدوار شده بودند.)))
و شما هم خیلی خوبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب و عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جواب اعتمادشون رو دادین!!!!!!!
به محض انتخاب قیمت دلار کاهش یافت......
از حالا صحبت بفرماااااااااااا بزرگوار!!!!!!!!!
خواهش میکنم صحبت از کلید نفرمایید که دلم میخواد...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام برای بهبود بایستی از سیستم استفاده کرد. امید به پروردگار بیشتر از کدخدای شما می توان انرژی گرفت
خدا بداد برسه باز این کیلیدساز قفل وا نکن حرف زد!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
بابا کلیدش همون اول گم شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
کلید چی؟...کشک چی؟... از اول هم کلیدی در کار نبود
منظور اینه وقتی سواد چیزی رو ندارید در موردش صحبت نکنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
بعععععلله فقط ایشونن که سواد دارن و فقط ایشون فنون دیپلماسی و حقوق شهروندی و مملکت داری می دونن کلیدم دست ایشونه اما گم شده
قیمت مسکن خیلی بالا رفته
قیمتش را کاهش بدین
و برای تبدیل وضعیت نیروهای وزارت کار از قراردادی به رسمی اقدام کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
داداش من سازنده هستم. شهرداری جوازی رو که دوسال پیش 700 میلیون گرفته بودم امسال سه میلیارد ازم پول گرفته.
آهن می خریدم کیلیویی 2000 تومن همین شش ماه پیش الان می خرم کیلویی 5000 تومن.
مسکن باید قیمتش دو برابر فعلی بشه تا برای سازنده سر به سر کنه
امید درمانی خیلی خوب است ولی وقتی بیمار خودش به امید اعتقادی ندارد و درحال مردن است چه سودی دارد . قران توبه در زمان مرگ را نمی پذیرد. مورچه هم اگر در پاییز توشه جمع نکند مردنش قطعی است.
حررررررررررررررررررررررررررررف....................... حرررررررررررررررررررررررف.............................حرررررف...............................حرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر.ف........................حرررررررررررررررررررررررررررررررررف........................
کاش خداوند به انسان زبان نمیداد.................. که شاید با اعمال و کارهایمان بتوانیم قصد و هدفهایمان را به دیگران نشان دهیم و بفهمانیم...........................
کدام دولت !! مگر دولتی هم هست!؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
آره دیگه پس وظیفه اخذ مالیات در قانون اساسی رو کی باید به عهده بگیره؟
جناب آقاي رئيس جمهور
با احترام خدمت شما سوالي دارم. اگر كسي مريض شود مريض نزد پزشك ميرود يا برعكس. موردي كه ميفرمائيد مراجعه پزشك به بيمار است شما و تيم اجرائي جنابعالي براي امور بايد هم در شرايط معمول و عادي و هم در مواقع بحراني فعلي از محققين دانشگاهي و غير دانشگاهي و حتي متخصصين خارجي مشاوره بگيريد تا انشالله اين بحران پايان يابد.
دوصد گفته، چون نیم کردار نیست! !!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
اگه مردم به این شعر اعتقاد داشتند که به ایشون دوباره رای نمی دادند.مگر 4 سال اول کاری کرده بود که مردم دوباره بهش رای دادن؟
مریم
| United States of America |
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
در دوره دوم مگه گریه اشو ندیدی؟



















التماسشو ندیدی؟
پس لطف میفرمایید یه وقتی به من بدید....بشینیم دوتایی با هم یه درد دلی بکنیم قربااااان!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
با اسحاق صحبت کن. من حوصله ندارم
اتفاقا" دیشب بچه 5 ساله ام سر سفره یکساعت گریه کرد و گشنه اش بود.... و چیزی نداشتیم برای خوردن.....
منم نشستم بهش اینقدر امیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد دادم که نگو......ولی نمیدونم چرا به خرجشششششششششششششششششششششش نمیرفت که نمیرفت!!!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
دغدغه بچه شما گرسنگی نیست، رفع حصره. حالا براش ربنای شجریان پخش کن آروم میشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
در اینترنت چه می کنی
لطفا حرف مفت نزنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
احتمالا امیدت کلید دار نبوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
من فکر می کنم اگر آقای موسوی رئیس جمهور می شد این مشکلات در مملکت ما پیش نمی آمد در واقع از زمان دولت قبل ما وارد یک چرخه باطل شدیم که انتهایش معلوم نیست .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
ناشناس 12 و 23 مثل اینکه اگه بخوان واسه حرف هم پول بگیرن خود جناب رییس جمهور به خزانه بیت المال کلی بدهکار میشن چون تا حالا حرف زیاد زدن
نقد بیش از حده؟؟!!! دلیلش کاملا" روشنه ، چون مشکلات و معضلات بیش از حده قربان!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
حالا یه چیزی گفت

کلا این دولت صحبت کردن با مردم رو بلد نیستند

صحبت که چه عرض کنم، احــــــــــترام
در مورد اونچنان رونق اقتصادی هم بپرسید. به محض اومدن آیا اونچنان رکود اقتصادی ایجاد شده یا رونق؟
نقد کنن!! میشه لطفا" دو تا نقاد مخالف که آزاد باشن نشونمون بدین؟!
کاملا مشخص است که دکتر روحانی میخواهد کار کند ولی عده ای نمی گذارند. اگر به دکتر روحانی اختیار کافی داده شود تا در موضوعات موشکی مانند برجام مذاکره برد برد انجام دهد، درهای اقتصادی جهان رو به ایران باز می شود و میلیاردها دلار سرمایه خارجی وارد کشور میشود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
نه تو رو خدا اقتصاد مملکتو که نابود کردین امنیت رو هم به باد بدین بعدم چمدوناتونو ببندین پرواز کنین امریکا و مردم بیچاره رو در آتش جنگ با اسراییل و داعش و امریکا رها کنین کور خوندین خوبه منظور از کارو فهمیدیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
همین الانم که جناب ناشناس 11:55 امریکا تشریف دارن شما همونجا باش نمی خواد واسه ما نسخه برد برد بپیچی منظور از برد برد توی برجام کاملا معلوم شد...
1 از 20 اینم نقد احاد ملت
((من به عنوان رئیس جمهور هر روز لیست قیمت اجناس را می‌بینم و می‌دانم وضع زندگی مردم چگونه است))
دیگه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بدتررررررررررررررررررررررررررررررررر..........................
من تا حالا یه امیدی داشتم به اینکه شاید ندونین مردم تو چه شرایطی هستن!!
باز هم حرف
باز هم شعار
و دیگر هیچ
این نوع سخنرانی از تلویزیون هم میتوانست پخش شود.
به محض انتخاب دولت سال 92 قیمت دلار کاهش یافت!!!
که چی؟؟؟؟
به محض شروع دولت دوم تدبیر و امید، قیمت دلار نجومی شد و پدر ملت در اومد!!!
بیش از یک سال از آزمون مرحله چهارم استخدامی (آزمون فراگیر) می‌گذرد ولی از وضعیت پذیرفته‌شدگان سازمان بنادر که زیرنظر وزارت راه و شهرسازی است، هیچ خبری نیست. از مسئولان امر درخواست می‌شود حدود 200 نفر پذیرفته شده را از این وضعیت بلاتکلیفی برهانند. تمام مراحل مصاحبه و استعلام‌ها هم انجام شده است. این درحالی است که بسیاری از پذیرفته‌شدگان دیگر وزارتخانه‌ها مدت‌هاست مشغول به کار شده‌اند.
نقدهایی که قبلا انجام شده چه تاثیری داشته ؟ ما نقدمان این است به فرمایشات رهبر معظم گوش دهید و عمل کنید . ایشان از درد دل مردم خبر دارند و حرفهایی را که به شما میزنند حرف مردم است . خوب خواسته ما مردم معلوم است آزادی و آزادگی و آرامش و امنیت و رفاهیات . شما چه کرده اید؟
جناب رئیس جمهور امروز وضع مردم چگونه است؟ وضعیت اقتصادیمان خراب . امیدی هم به روز دیگر نداریم فقط زندهایم. جناب رئسی جمهور با اینکه به شما رای دادم امروز سوالم از شما اینست آیا اینست وعده هایتان با دارایی مردم چه کردید کارمند و کارگری که با هزار امید و آرزو صرفه جویی اندکی پسانداز کرد تا سر پناهی تهیه کند یا فرزندش را به خانه بخت بفرستد امروز چه دارد. بوی بهبود زاوضاع جهان نمی شنوم.وآنچه میگویید فقط شعار است مشکلات با شعار حل نمی شود کهاگر میخواست حل بشود تاکنون حل شده بود. فردا بدتر از امروز
چون به شکل حبابی رفته بود بالا و بعدش شما اجازه ندادین بیشتر پایین برود جناب روحانی
دولت همه چیز مخصوصا اقتصاد رو رها کرده،
حرفهای تکرااااااری
دلار پایین نگه داشتی رای بیارید کی سیاه میک نید
همچین حرف میزنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده حالا اصلا شما پیروز!!!وقتی هیچکس با ایران معامله نمیکنه سرمایه گذاری نمیکنه حتی هواپیماهاشون نمیان ایران و نفتمونم نمیخرن...
چرا بی ارزش شدن پول ملی فقط تو کشورما و با این همه منابع اتفاق می افته کشورهای هم تراز و پایینتر از ما هیچی ندارند ولی پولشون هیچوقت بی ارزش نمیشه !
وا...دانشجوها چقد پير و کچل شدن تو عکس ک ما دانشجو نديديم. روحاني انقد حرررف زدي خسته نشدي واقعأ؟؟؟؟
اميد مردم نا اميد شد پول مردم بى ارزش شد تورم هزار درصدى شد هنوز ...
باسلام،آقاي دكتر روحاني اگر ترامپ بدترين ها را برعليه ايران جمع كرده شما هم بدترين ها را بر عليه ملت در كابينه خودت جمع كردي
چرا باید به دولت انتقاد کرد وقتی که دولت هیچکاره است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
اگه هیچکاره است چرا کنار نمیره؟ چرا دور دوم دوباره کاندید شده؟ چرا اونهمه وعده داده؟ وقتی هیچکاره است اصلا چرا نمیگه من کاره ای نیستم؟
مملکت اگر رییس جمهور و وزیر نداشت، وضع باور کنید که از الان بهتر بود

برای مثال ارزش پول ســــــــوریه را مقایسه کنید با ایــــران
این آقا هنوز تو حال و هوای 92 سیر می کنه! بابا بیدار شو!
سال 92 ارزان شد؟ که چه؟ امسال چه کردید قربان؟ همه آنها را جبران کردید.
اول اینکه همه ناشناس پیام می دهند این ناشی از دو نکته است الف ) وزیران و مدیران امنیتی جناب آقای روحانی که کاری برای اقتصاد نمی توانند بکنند ترس و رعب بوجود آورده اند و ب) اضافاتی مثل افزایش بهای انرژی مثل بنزین و ... که در قانون هدفمندی یارانه ها باید مقداری از آن را به مردم بدهند و یا افزایش دلار احمدی نژاد به دلار جهانگیری چه می شود آیا ایشان فکر می کنند مردم نمی دانند که چه می کنند و با حمایت های بی دریع از لانه فسادی به نام پتروشیمی و فولادی ها و خصولتی ها و اتاق بازرگانی که اقوام و اعوان درجه یک آنها در آنجان هستند خبری ندارند پس تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
جناب آقاى روحانى در این 5 سال اعوان وانصار جنابعالى بجاى تدبیر و بهره گیرى از نیروهاى توانمند و تکنوکرات به انتقامجویی کور پرداختند و در تمام سطوح بر ستادى ها را به مدیران با تجربه و توانا ترجیح دادند ، این هم نتیجه بى تدبیرى شماست که مردم هیچ امیدى به آینده ندارند . قطعا مدیون فقیرفقرا هستید
سخنرانی ی طرفه کردی بدون صحبتهای بقیه بعد میگی نقدم کنید ؟؟
پس از5سال وعده های توخالی وحرف درمانی تصمیم گرفته سه سال باقیمانده عمردولتش رابه امیددرمانی بگذراند ولی متاسفانه اکثریت 24میلیون رای دهند وملت ایران دیگر امیدی به دولت روحانی ندارند وضعیت اقتصادی وخیمترنشود بهترنخواهدشد
باتوجه به اینکه مراسم مربوط به شروع سال تحصیلی دانشگاهها بود ای کاش بجای کارمندان واستادان وهیات وزیران ومعاونین ومقامات چند دانشجو هم در مراسم فوق شرکت میکردند در خصوص مطالبات برجامانده ووعده های تحقق نیافته 5سال صدارن روحانی ووضعیت وخیم اقتصادی که کاردرابه استخوان ملت ایران رسانده هم حضور وسوال میکردند هیان وزیران که همیشه در کنارش حضوردارند
آقای رییس جمهور محترم ای کاش شم و تیمتون کمی به حرفهای مقام رهبری گوش میدادید .زمانی که ایشان فرمودند همه تحریم ها یکجا برداشته شود و فرمودند امریکا قابل اعتماد نیست فرمودند هسته ای حل شود نوبت موشکی هست فردو تعطیل کردید اراک رو بتون ریختید حالا افتخار میکنید که تو بر جام هستیم هم تحریم شدیم هم داریم قرداد اجرا میکنیم .کلی از دانشمندهای موشکی و هسته ای به لطف دولت شما بیکار شدند .حقوقدان های ما اگه حقوق دان بودند نباید میگفتند امضای کری تضمینه .مشکل امریکا و نظام سلطه اصل نظام هست نه هسته ای و موشکی و برجام
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
تازه هنوز اون راه اشتباهی رو که رفتن می خوان درمورد بقیه موضوعات هم برن
آقای رئیس جمهور فرمودند که هر روز قیمت ها را چک می کنند و از افزایش بی رویه قیمت ها و در مضیقه بودن اقشار مختلف جامعه به خصوص حقوق بگیران و حقوق نگیران آگاهند ، راه حل هم دادند و آن اینکه به خود امید دهیم که از این شرایط نیز گذر خواهیم کرد!
پس اینکه میگفتند ما برای هر شرایطی آماده ایم و راه حل داریم، یعنی این!!!!! ؟؟؟؟؟
بهتر است همه با هم دعا کنیم ، فی امان الله
ولی آقای روحانی ما قبول کردیم ک حداقل در شش ماه گذشته فرمون دست شما نبود.شورایی کار کردید تا این دسته گلها را به نتیجه برسانید.همانطور که در نهایت برای کنترل ارز ،شورایی تصمیم گرفتید و به رییس بانک مرکزی اختیارت جدید دادید.
البته شاید پیش دستی کردید و ارز و سکه را تا سقف بالا بردید تا بتوانید آبان را مهار کنید.برای همین نیست که میگویید در آبان اتفاقی نمی افتد؟
اظهارات شیخ حسن روحانی درمراسم شروع سال تحصلیلی دانشگاهها آنقدر تکراری بود که اکثر حضارکه از کارمندان دانشگه ها و استادان ومقامات ووزرا تشکیل شده بود در حال خمیازه کشیدن بودند
متاسفام
در مراسن شروع سال تحصیلی دانشگاه های کشور بازهم همان اظهارات تکراری و ودریغ ازیک جمله اظهارامیدبخش
آقای روحانی ای کاش بجای صحبت از عظمت وقدرت دولت آمریکا که صرفا باتهدید کردن اقتصاد کشورورشکسته گردید و استخوانهای اکثریت ملت زیرفشاراقتصادی خردگردید درمدت 5سال صدارت چه اقدام موثری برای کشورانجام دادید مگر پس ازرفع تحریمها و افزایش تولید وفروش نفت وافزایش قیمت جهانی نفت از45دلاربه بیش از80دلار چه گلی بسر ملت ایران زدید واصولا در قبال اقدامات آمریکا چه عکس العملی داشتید وباکدام برنامه اقتصادی درمقابل آمریکا قرارگفتید صرف حرف درمانی وامیددرمانی مشکلی راحل نمیکند حقیقت تلخ وضعیت فلاکت باراقتصادی اکثریت ملت ایران است که زیرفشاراقتصادی کاردبه استخوانشان رسیده
هرکس موفق به شنیدن ودیدن اظهارات روحانی درمراسم شروع تحصیلی دانشگاهها نشده نه تنها ضررنکرده بلکه وقتش هم تلف نشده چون همان اظهارات مکرر 5سال گذشته بود ومطلبی که بدرد بخورد وجودنداشت
به افتخار آقای پرزیدنت..سوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت،،،،،،،،،،،،،،،،،کففففففففففففف..سال 92 انتخاب شده بودند....................................قیمت دلار پایینی آمد.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان آیا این پایین بودن قیمت تداوم داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون 4 سال اول هم که خوب بوده به برکت خرابیهای دولت گذشته بوده هه هه هههههههههههههههههههههه
آقای روحانی به بهانه شروع سال تحصیلی در جمعی که اصولا اکثریت با وزرا ومقامات و کارکنان واستادان دانشگاه تشکیل شده بود طبق معمول 5سال گذشته بااظهارات تکراری ووقت تلف کن متذکر شدند تحریمها قبل از13آبان شروع شده ازایشان بعنوان کسیکه دودوره رای داده ام وبازنشسته زیرمجموعه ریاست جمهوری هستم سوال میکنم در مدت بیش سه سالی که تحریمها رفع گردیده بود و قیمت جهانی نفت به بالای 80دلاررسیده و تولید وفروش نفت اززیریک میلیون بشکه به بالای سه میلیون بشکه رسیده و بیش از100میلیارددلارازاموال بلوکه شده آزادشده چه اقدامی برای بهبود وضعیت اقتصادی اقشارآسیب پذیر چون کارمندان وبازنشستگان وکارگران بعمل آوردند که این اقشارمتوجه رفع تحریمها شده وازمزایای برجام برخوردارشده باشند حداقل حقوق بازنشستگان وکارمندان با افزایش 5سال صدارت نوبخت در سازمان برنامه وبودجه بطرق پلکانی زیر یک میلیون پانصد هزارتومان الی دومیلیون تومان است که با خط فقر تعیین شده توسط رییس بانک مرکزی منصوب شما که سه میلیون ونیم تعیین گردیده فاصله زیادی دارد آقای روحانی چه اقدام مثبتی دراین 5سال انجام داده ای که به ملت امید درمانی میدهی بازنشستگانی که بخاطر مشکلات معیشتی شرمنده خانواده هایشان هستند چه امیدی میتوانند به آینده داشته باشند بفرمایش مقام معظم رهبری وضعیت وخیم اقتصادی فعلی فقط وفقط بخاطر بی تدبیری امثال نوبخت ووزرای شماست
مشاهده حاضرین درمراسم شروع سال تحصیلی توسط اکثریت بینندگان داخلی وخارجی قبل ازآنکه بی حرمتی به دانشجویان عزیز باشد اثبات کننده ضعف روحانی بود که پس از5سال درمراسمی که به بهانه شروع سال تحصیلی بوده بجای دانشجویان مقامات وکارکنان واستادان ووزرای کابینه حضورداشتند ومتاسفانه اظهارات تکراری آنچنان خسته کننده بود که حاضرین یا در حال جرت زدن بودند ویا خمیازه کشیدن
جناب روحانی شما که مدعی هستید باسیاستهای دیپلماسی آمریکا رامنزوی نموده اید واروپا باشما هستند پس چرا قبل ازشروع تحریمها به اعتراف خودتان ضربه هولناکی توسط آمریکا به اقتصاد کشورواردشده مگر اروپا با شما نیستند بااین اوصاف مشخص میگردد که اروپا توان مقابله باترامپ راندارد ویا اروپاییان بسرجنابعالی وظریف کلاه گشادی گذاشته اند
آقای روحانی اگر فراموش نکرده باشید در سال 92 بهنگام تبلیغات انتخاباتی گفتید قدرت خرید کارمندان آنقدرضعیف شده که پس از10روز حقوق تمام میشود درحالیکه درآن تاریخ عضو شورای امنیت ملی بودید وچند برابر من بازنشسته حقوق دریافت میکردید حال ازشما سوال میکنیم درمدت 5سال ریاست جمهوری باوجود رفع تحریمها ودرآمد سرشارنفتی و اژادشدن اموال بلوکه شده وعواید سرشارناشی ازفروش دلاروسکه چه اقدامی برای بالابردن قدرت خرید کارمندان بازنشستگان بعمل آوردید صرف اینکه با دریافت چند برابر حقوق من بازنشسته قدرت خرید خودت چندبرابرشده کافی است دغدغه خودتان راداشتید
کشوری چون آمریکا که به دنبال کسب منافع حداکثری برای خود به هر قیمتی است یک چالش برای کل کشورهای دنیا و یک ابرچالش برای کشورهای ضعیف (از لحاظ نهاد حاکمیت، فرهنگ جامعه و نهادهای آموزشی) است، چه با آمریکا روابط حسنه داشته باشند و چه نداشته باشند. آیا آمریکا برای عربستان سعودی ابرچالش نیست در حالیکه مورد تحقیر قرار می گیرد و منابعش توسط ایشان دوشیده می شود؟! ای کاش مردم و حاکمیت بفهمند که عقب ماندگی کشور به علت مشکلات در نهادهای داخلی (حاکمیت، فرهنگ و آموزش) است و چالش آمریکا چه در ارتباط با آمریکا و چه بدون ارتباط با آمریکا، عامل خارجی تشدید کننده سایر مسایل است. تاریخ ۳۰۰ ساله اخیر موید این امر است.
چون قیمت ها حبابی رفته بالا هی بازم این حباب ها بالا و بالا تر می روند تا از جو خارج شوند و آنجا معلق بمانند
جوری فرمایش می فرمایید که انگار خوشی همه را برداشته جناب
اقاي روحاني الان دلار چه قيمتي داره مردم در چه فلاكتي هستن اعتماد به نفس اقاي روحاني ايوالله داره
آقای روحانی با مردم رو راست باش وحرف آخر را بگو
اقای روحانی
از اول یعنی قبل از سال 92 به تو اعتماد نداشته ام
حرف که می زنی نگران می شوم
آقای روحانی چون روش نشده مشکلات را بدوره احمدی نژاد نسبت بده ونیز نخواسته از وضعیت زار کنونی صحبت کندیعنی حرف منطقی نداشته که ارایه دهد، یاد سال 92 و آنروزهای خوش خود ودولتش افتاده
در روایت است اگر امر به معروف و نهی از منکر نکنید کار بجایی خواهد رسید که اگر خوبان شما هم دعا کنند مستجاب نخواهد شد. یکی از رفتارهای منکری که در جامعه وجود دارد و کسی به آن اهمیت نمی دهد این است که مردم با کاهش مایحتاج و بر خلاف توصیه های دینی شروع به خریدهای اضافه می کنند و دست به احتکار می زنند در حالی که مردم باید عکس آن عمل کنند امروز قیمت لبنیات سر به فلک کشیده است چه اشکال دارد که همه دست به دست هم بدهیم به مدت ۲ الی ۳ هفته یا بیشتر لبنیات را از جیره غذایی خود کنار بگزاریم دقیقاْ کاری که کشورهای اروپایی می کنند. بخدا وضعیتمان چیزی خواهد شد که همه آرزوی آنرا داریم و مطمئناْ هم به نفع ثروتمندان و هم به نفع فقیران جامعه خواهد بود چرا که در وضعیت خراب امنیت اجتماعی پایین می آید و ثروتمندان هم از آن متضرر می شوند.
ریشه مشکلات اینجاست: ما در ادارات دولتی مدیری داریم که با وجود مسئولیت زیاد در ۲۰ تا کمیته عضو است و کارشناس هایی داریم که با وجود توانمندی هیچ کاری به آنها سپرده نمی شود و بیشتر مسئولین ما دنبال غنی کردن رزومه خود هستند و لذا به کسانی که زیاد حرف می زنند و اجازه نمی دهند دیگران حرف بزنند و کسانی که دارای لیستی از مسئولیت بلند و بالا هستند زیاد اعتماد نکنید باید به کسانی اعتماد کنید که عملگرا و شنونده هستند و فقط در یکی دو موضوع خاص متخصص و تبحر دارند و به جای اینکه همه چیز را به نام خود تمام کنند کمک می کنند دیگران توان خودشان را به نفع خودشان و در راستای جامعه بکار بگیرند و به دیگران میدان می دهند.
بعنی کسی توی این مملکت نارضایتی مردم رو نمی بینه
آقای رئیس جمهور به حرف مردم گوش کنید دشمن ما همین جاست
از جمله دشمنان ما
مدیران نالایق مدیران راندخورند
.
مقصرفقط وفقط خودشمایین اقای روحانی یعنی نمی دونیدمردم دارن ازدست دولت تدبیرشما چه می کشن صدرحمت به احمدی نژاداگرمشکل داشتیم دیگه این قدرنبودیاحداقل حرفی می زدعمل می کرد ولی شما چه...........................................؟
بدبختی اینه که آقای رییس جمهور همیشه توی گذشته ها سیر میکنه .
ای بابا پاشیم بریم یه خاکی تو سر خودمون بریزیم از این دولت آبی برای ما گرم نمیشه که هیچ یخ هم میزنه....
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر