ته چین؛

اهمیت دمای آب در درست کردن قهوه

کد خبر: ۸۴۲۴۴۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۹ 13 October 2018
تعداد بازدید : 1503
بازدید 6483
برای استخراج طعم و رایحه مطبوع قهوه آبی که روی قهوه ریخته می‌شود با از دمای خاصی باشد. نه سرد باشد و نه خیلی داغ در غیر اینصورت قهوه ای که آماده می‌کنید طعمی متفاوت خواهد داشت و خوشایند نخواهد بود. در این ویدیو این تفاوت و با اهمیت دمای آب در درست کردن قهوه آشنا شوید.
اشتراک گذاری