ته چین؛

طرز تهیه قهوه فوری با فرنچ پرس

کد خبر: ۸۴۰۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳ 08 October 2018
تعداد بازدید : 11372

مواد لازم:
دم کنی فرنچ پرس(با محفظه اندازه هشت پیمانه)
هشت قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده(56 گرم)
آب جوش آمده(95 درجه سانتیگراد)
زمان سنج

بازدید 21231
فرنچ پرس وسیله ای برای تهیه قهوه فوری است که توسط پاولینی اوگو در سال 1929 اختراع شد. در این روش با فشار توسط پلانجر به قهوه آسیاب شده بعد از زمان مشخصی که در آب حل شده است طعم مطبوعی از قهوه استخراج می‌شود. تفاوت اصلی در این روش با دیگر روشهای قهوه فوری دیگر که در تابناک ویدیوهای آن در دسترس است، در اندازه قهوه آسیاب شده است. اندازه دانه های قهوه آسیاب شده باید بزرگتر از دانه های نمک و در اندازه خرده نان باشد چون در هنگام پایین آوردن پلانجر دانه های قهوه کوچکتر از آن اندازه از پلانجر عبور کرده و به تلخی بیشتر قهوه خواهد انجامید. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری