کد خبر: ۸۴۰۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۵ 06 October 2018
طمع ساندویچ تا حدود زیادی به سسی بازمی‌گردد که در آن استفاده می‌شود. پیش از این طرز تهیه چندین سس را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه یک سس ساندویچ دیگر را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید که در رستوران‌های ایران مرسوم است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: