ته چین؛

دستور پخت سوپ عروس

کد خبر: ۸۳۶۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ 23 September 2018
تعداد بازدید : 1713
بازدید 8201
۱
سوپ عروس یکی از سوپ‌های بسیار خوشمزه است که در آن از گوشت گوسفند یا گوشت بوقلمون استفاده می‌شود و طمع متفاوتی نسبت به دیگر سوپ‌ها دارد. طرز تهیه این سوپ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
منظورتون طعم متفاوت بود دیگه!!!