ته چین؛

طرز تهیه سس تاکو هفت لایه

کد خبر: ۸۲۴۳۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۱ 11 August 2018
تعداد بازدید : 283

مواد لازم:
یک بسته نیم کیلویی لوبیای پخته پودری
یک بسته سی گرمی ادویه تاکو
یک بسته 220 گرمی پنیر خامه‌ای
یک بسته نیم کیلویی خامه ترش
یک شیشه نیم کیلویی سس سالسا
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ
یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز
یک عدد پیازچه
یک عدد کاهوی سبز کوچک
دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک بسته 170 گرمی زیتون سیاه

 

بازدید 6207
دیپ به انواع سس یا خوراکی‌هایی گفته می‌شود که مخصوص خورده شدن همراه نان یا انواع چیپس هستند. در این ویدیو طرز تهیه سسی با هفت لایه مخصوص قرار داده شده را ببینید.
اشتراک گذاری