بازدید 12705
۲

سوسیس‌خورها شیدا می‌شوند!

کد خبر: ۸۱۸۳۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۳ 21 July 2018

به گفته محققان، مواد شیمیایی مورداستفاده در گوشت‌های فرآوری شده نظیر هات داگ و سوسیس، با اختلال رفتاری موسوم به «مانیا» یا شیدایی مرتبط است.

به گزارش مهر، مواد شیمیایی افزوده شده به گوشت‌های فرآوری شده موسوم به نیترات‌ها از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند.

دکتر رابرت یولکن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جان هاپکینز مریلند آمریکا، در این باره می‌گوید: «اسناد و شواهد متعدد نشان می‌دهد که میکروب‌های درون روده‌ها می‌توانند بر مغز اثر داشته باشد.»

محققان در این مطالعه داده‌های بیش از ۱۰۰۰ نفر مبتلا به مشکلات روانی و افراد فاقد چنین مشکلاتی را بررسی کردند.

آنها دریافتند، افرادی که برای مدتی به خاطر اختلالات ناشی از بیماری روانی شیدایی نظیر بیش فعالی، هیجان و بیخوابی بستری شده بودند در مقایسه با افراد فاقد سابقه یک اختلال روانی جدی، 3/5 بار بیشتر گوشت‌های حاوی نیترات مصرف کرده بودند. مانیا معمولا در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی روی می‌دهد اما ممکن است افراد مبتلا به شیزوفرنی هم مبتلا به آن شوند. مانیا شامل اندیشه‌ها و تفکر خودمهم انگاری است و به رفتارهای پرخطر منجر می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
البته این در مورد محصولات اونها هست عوارض اینایی که ما تولید و مصرف میکنیم خیلی بدتره!!!
متاسفانه آمار هایی که در جامعه پزشکی تولید می شود به دلیل جامعه آماری عمدتا کوچک و پارامترهای بسیار زیاد موثر در مسله خیلی قابل اتکا نیست.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار