ته چین؛

دستور پخت گوشت کبابی لندنی

کد خبر: ۸۱۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰ 19 July 2018
تعداد بازدید : 843

مواد لازم:
يک حبه سیر
یک قاشق چایخوری نمک
سه قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری آویشن خشک شده
دو کیلوگرم گوش

بازدید 5249
گوشت کبابی لندنی غذایی انگلیسی است که در دستور پخت آن گوشت در سس مخصوص خیسانده، کباب و سپس قطعه قطعه می‌شود. این غذا روی منقل گریل آماده خواهد شد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط