ته چین؛

دستور پخت سالمون کنجدی

کد خبر: ۸۱۵۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷ 12 July 2018
تعداد بازدید : 322

مواد لازم:
نیم کیلوگرم سالمون
نمک
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
دو حبه سیر
یک قطعه دو سانتی‌متری زنجبیل رنده شده
سس چیلی شیرین یک قاشق غذاخوری معادل 15 گرم
سرکه برنج یک قاشق غذاخوری معادل 15 گرم
عسل یک و یک دوم قاشق غذاخوری معادل 30 گرم
روغن کنجد يک قاشق غذاخوري معادل 15 گرم
سس سویا سه قاشق غذاخوری معادل 45 میلی‌لیتر
تخم کنجد
پیازچه خرد شده

 

 

بازدید 4024
در این دستور پخت ماهی سالمون به همراه ادویه‌های مختلف عموماً شیرین طعمدار شده و سپس پخته می‌شود. در این دستور غذا با استفاده از سس سویا و چیلی طعم غذای آسیایی پیدا می کند.
اشتراک گذاری