کد خبر: ۸۱۵۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷ 12 July 2018

مواد لازم:
نیم کیلوگرم سالمون
نمک
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
دو حبه سیر
یک قطعه دو سانتی‌متری زنجبیل رنده شده
سس چیلی شیرین یک قاشق غذاخوری معادل 15 گرم
سرکه برنج یک قاشق غذاخوری معادل 15 گرم
عسل یک و یک دوم قاشق غذاخوری معادل 30 گرم
روغن کنجد يک قاشق غذاخوري معادل 15 گرم
سس سویا سه قاشق غذاخوری معادل 45 میلی‌لیتر
تخم کنجد
پیازچه خرد شده

 

 

در این دستور پخت ماهی سالمون به همراه ادویه‌های مختلف عموماً شیرین طعمدار شده و سپس پخته می‌شود. در این دستور غذا با استفاده از سس سویا و چیلی طعم غذای آسیایی پیدا می کند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv