ته چین؛

طرز تهیه کباب راسته گوشت گاو

کد خبر: ۸۱۵۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵ 11 July 2018
تعداد بازدید : 2161

مواد لازم:
يک چهارم پيمانه سس سويا
سه قاشق غذاخوري شکر قهوه‌اي
سه قاشق غذاخوري سرکه سفيد
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری نمک سالاد
نصف قاشق چایخوری پودر ادويه سير و فلفل
112 گرم نوشيدني ليمويي
یک کیلوگرم گوشت
دو عدد فلفل دلمه‌ای
250 گرم قارچ
یک بسته گوجه گیلاسی
یک آناناس

بازدید 14022
سیرلوین یا راسته به قطعه‌ای از گوشت گاو که از پشت گاو جدا می‌شود، گفته می‌شود. در تهیه این کباب از این گوشت مرغوب استفاده می‌شود.
اشتراک گذاری