ته چین؛

دستور پخت شیرینی چورو

کد خبر: ۸۱۳۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳ 07 July 2018
تعداد بازدید : 1208

مواد لازم:

یک پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
دو قاشق غذاخوری شکر
یک پیمانه آرد
دو قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری دارچین

بازدید 7536
چورو دسر اسپانیایی است که معمولا به صورت رشته‌های دراز و باریک آماده می‌شود. این دسر معمولا به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می‌شود. معمولا آن را همراه شکلات آب شده، شیر غلیظ شده و دیگر مواد خوراکی از این قبیل صرف می‌کنند.
اشتراک گذاری