ته چین؛

طرز تهیه حلقه‌های پیاز سوخاری

کد خبر: ۸۰۸۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۴ 17 June 2018
تعداد بازدید : 14168

مواد لازم:
دو پیاز سفید بزرگ
یک پیمانه آرد
یک تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه به میزان دلخواه
یک پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف پیمانه نشاسته ذرت
دو پیمانه خرده نان
دو قاشق چایخوری فلفل کاین
روغن گیاهی
یک قاشق چایخوری پودر سیر

بازدید 28072
حلقه‌های پیاز سوخاری نوعی فست فود است که اولین بار در آمریکای شمالی تهیه شد. این غذا عموماً متشکل از حلقه‌های پیاز است که داخل خمیر یا آرد سوخاری غوطه‌ور و سپس سرخ شده‌اند. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری