ته چین؛

طرز تهیه شیرینی سینابون

کد خبر: ۸۰۶۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱ 09 June 2018
تعداد بازدید : 1766

مواد لازم:
یک پیمانه شیر گرم
دو تخم مرغ
یک سوم پیمانه مارگارین آب شده
چهار و نيم پيمانه آرد نان
یک قاشق چایخوری نمک
نصف پیمانه شکر
و دو و نیم قاشق چایخوری مخمر دستگاه نان ساز
دو و نیم قاشق غذاخوری دارچین
یک سوم پیمانه کره نرم شده
يک بسته 80 گرمی پنير خامه‌اي
یک چهارم پیمانه کره نرم شده
یک و نیم پیمانه شکر شیرینی پزی
نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک هشتم قاشق چایخوری

بازدید 14764
رول دارچینی سینابون نوعی رول شیرین است که معمولاً در شمال اروپا و شمال آمریکا سرو می‌شود. خمیر، دارچین، شکر و کره مواد اصلی را تشکیل می‌دهند. رول دارچینی اغلب به عنوان صبحانه با پنیر یا شکر و تخم مرغ مصرف می‌شود.
اشتراک گذاری