ته چین؛

دستور پخت توپ‌های سیب زمینی و پنیر

کد خبر: ۸۰۴۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۵ 01 June 2018
تعداد بازدید : 49966

مواد لازم:
۴۵۰ گرم سیب زمینی
دو عدد پیازچه
پودر سیر نصف قاشق چایخوری معادل دو گرم
دانه های فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک
فلفل
خرده نان آماده یک پیمانه معادل 60 گرم
پاپريکاي دودي نصف قاشق چايخوري معادل دو گرم
روغن یک قاشق غذاخوری معادل 15 گرم
پنیر چدار دو سوم پیمانه معادل 70 گرم
یک عدد تخم مرغ

بازدید 72530
در این دستور پخت گلوله‌های سیب زمینی همراه پنیر آغشته شده به آرد داخل فر پخته و تنوری می‌شوند. این غذای آمریکایی در اواسط دهه سی میلادی ابداع شد و جزو فست فود های متنوعی است که در رستورانهای آمریکا سرو می شود.
اشتراک گذاری