ته چین

طرز تهیه روپا ویجای کوبایی

کد خبر: ۸۰۴۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴ 31 May 2018
تعداد بازدید : 261

مواد لازم:
يک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک کیلوگرم گوشت استیک بدون استخوان
یک پیمانه آب گوشت
یک کنسرو 220 گرمی سس گوجه فرنگی
یک پیاز خرد شده
یک فلفل دلمه‌ای هسته گیری شده و رشته‌ای بریده شده
دو حبه سیر ریز شده
یک بسته 170 گرمی رب گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری گشنیز تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید

بازدید 5319
روپا ویجا غذای ملی کوبا و غذایی محبوب در کشورهای حوزه دریای کارائیب می‌باشد. ماده اصلی این غذا رشته‌های گوشت است که در سس گوجه فرنگی خوابانده و سرو می‌شود.
اشتراک گذاری