ته چین؛

طرز تهیه پای گوشت

کد خبر: ۸۰۳۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ 30 May 2018
تعداد بازدید : 1306

مواد لازم:
دو ورقه 18 سانتی خمیر پای
دو عدد هویج بزرگ
دو عدد سیب زمینی بزرگ
نیم کیلوگرم گوشت راسته گوساله
روغن
نمک و فلفل
یک کنسرو 400 گرمی آب گوشت
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک سوم پیمانه آب

 

بازدید 7735
«پات پای / Pot Pie» به پای‌هایی گفته میشود که یک با گذاشتن داخل اجاق یا فر یک لایه ترد رویشان تشکیل می‌شود و شکل کلاسیک پای را دارند. در این ویدیو برخلاف ویدیوهای آشپزی که در تابناک دیده اید بجای پای میوه ای، دستور پخت پای گوشت را ببیند.
اشتراک گذاری