بازدید 2387

جلوگیری از ضربان نامنظم قلب با مصرف آجیل

کد خبر: ۸۰۲۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۶ 26 May 2018

نتایج تازه‌ترین بررسی‌های محققان مشخص کرده است، مصرف آجیل به میزان 3 بار در طول هفته، می‌تواند خطر ابتلا به ضربان نامنظم قلب و در پی آن، سکته قلبی را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

به گزارش فارس، نتایج تازه‌ترین بررسی‌های محققان مشخص کرده است، مصرف آجیل به میزان 3 بار در طول هفته، می‌تواند خطر سکته قلبی را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

به گفته پژوهشگران، اولین تأثیر مصرف آجیل، کاهش خطر ابتلا به ضربان نامنظم قلب است؛ ضربان نامنظم قلب مهم‌ترین عامل سکته قلبی‌ست و آجیل می‌تواند تا 25 درصد احتمال این بیماری را کاهش دهد.

خوردن آجیل، به دلیل آنکه حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها، پروتئین‌ها، مواد مغذی، مواد معدنی و فیبر است، افراد را در برابر بسیاری از بیماری‌های وخیم مانند سرطان، دیابت، بیماری تنفسی و زوال عقل محافظت می‌کند.

یافته‌های اخیر محققان سوئدی نشان می‌دهد که افزایش مصرف انواع آجیل، به عنوان بخشی از الگوهای غذایی سالم، برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن خواهد بود.

همچنین این میزان مصرف روزانه آجیل می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را 40 درصد و احتمال مرگ به دلیل بیماری‌های تنفسی را به نصف کاهش دهد.

دانشمندان وجود منابع سرشار از فیبرها و منیزیم و چربی اشباع نشده در آجیل را که برای کاهش سطح کلسترول خون مفید است عامل اصلی مؤثر بودن مصرف این ماده غذایی ذکر کردند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل