ته چین؛

طرز تهیه پنکیک ترد سیب

کد خبر: ۸۰۱۹۳۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۶ 23 May 2018
تعداد بازدید : 683

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای
یک چهارم پیمانه جو دو سر
نصف قاشق چايخوري دارچين
سه قاشق غذاخوری (45 گرم) کره
یک و یک چهارم پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شکر
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک و یک دوم قاشق چایخوری بیکین پودر
یک دوم قاشق چایخوری دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه شیر
یک عدد سیب
دو قاشق غذاخوري اشترویزل

بازدید 5786
در این دستور آموزش پخت پنکیک به همراه قطعات سیب آموزش داده می‌شود. اضافه شدن ترکیبات جو دو سر و اشترویزل که ترکیبی از آرد، شکر و کره است این پنکیک را ترد می‌کند.
اشتراک گذاری