ته چین؛

دستور پخت امپانادای گوشت

کد خبر: ۸۰۱۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۹ 22 May 2018
تعداد بازدید : 949

مواد لازم:
يک بسته خمير ورقه‌اي شيريني 490 گرمی
دو عدد تخم مرغ بزرگ
دو عدد پیاز متوسط
نصف پیمانه زیتون سبز
نصف پیمانه چربمایه سبزیجات (روغن قنادی)
دو قاشق چایخوری پاپریکای شیرین مجاری
سه چهارم قاشق چایخوری پاپریکای تند
نصف قاشق غذاخوری خرده‌های له شده فلفل قرمز
نمک
نیم کیلو گوشت چرخ کرده کم چربی
يک قاشق چايخوري زيره آسياب شده
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
یک چهارم پیمانه کشمش

بازدید 9572
امپانادا کلمه‌ای با ریشه اسپانیایی ست که به انواع غذاهایی که داخل نان یا خمیر شیرینی سرخ می‌شود گفته می‌شود. در این دستور پخت امپانادای گوشت که غذایی مربوط به کشور آرژانتین است را ببینید.
اشتراک گذاری