بازدید 3510
محمد مخبر در در مراسم بهره برداری از اولین کارخانه تولید انبوه فرآورده های سلولی:

برای حل مشکلات کشور نهضتی مبتنی بر انسجام ملی شکل بگیرد

براساس گزارش بانک جهانی در سال ۹۳ با ۸۰ میلیون نفر جمعیت و فروش روزانه یک و نیم میلیون بشکه نفت، ۹ و نیم درصد جمعیت کشور زیر خط فقری هستند؛ یعنی زمانی که ۳۰ میلیون جمعیت داشتیم نزدیک ۱۴ میلیون نفر زیر خط فقر و اکنون که ۸۰ میلیون هستیم حدود ۷ و نیم میلیون زیر خط فقر داریم.
کد خبر: ۷۹۹۴۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۸ 15 May 2018

محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در مراسم بهره برداری از اولین کارخانه تولید انبوه فرآورده های سلولی که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: بهره برداری از این کارخانه سندی بر توانایی کشور و اتکا به جوانان و نخبگان است.

به گزارش «تابناک» وی با تاکید بر اینکه در عمده مولفه های حکومتی در بهترین وضعیت قرار داریم و بی جهت یاس را در مردم ایجاد می کنیم، افزود: بگو مگوهایی که در جریانات سیاسی اتفاق می افتد، بیشتر شوخی است و برخی را مضطرب می کند البته ممکن است دشمنان ان را جدی بگیرند.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با اشاره به آمار بانک جهانی در سال۵۶ در زمینه فقر در کشورمان، گفت: در سال ۵۶ حدود ۳۰ میلیون جمعیت داشتیم و ۵ میلیون بشکه نفت هم می فروختیم، براساس گزارش بانک جهانی آن زمان ۴۶ درصد مردم ایران زیر خط فقر مطلق بوده اند.

وی تصریح کرد: براساس گزارش بانک جهانی در سال ۹۳ با ۸۰ میلیون نفر جمعیت و فروش روزانه یک و نیم میلیون بشکه نفت، ۹ و نیم درصد جمعیت کشور زیر خط فقری هستند؛ یعنی زمانی که ۳۰ میلیون جمعیت داشتیم نزدیک ۱۴ میلیون نفر زیر خط فقر و اکنون که ۸۰ میلیون هستیم حدود ۷ و نیم میلیون زیر خط فقر داریم.

مخبر با تاکید بر اینکه کشور پتانسیل های زیادی دارد و نباید موج منفی به مردم بدهیم گفت: برای حل معضلات کشور از جمله بیکاری فقط یکی از نعمات و پتانسیل های بزرگ کشور کافی است و شرطی تحقق این امر شکل گیری نهضتی مبتنی بر انسجام ملی در کشور است.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با اشاره به برخی پتانسیل های کشور، یادآور شد: ۲۷۰۰ کیلومتر به دریا دسترسی داریم؛ ۹۵ درصد زغفران دنیا در اختیار ماست و ۸ میلیارد دلار بازار زعفران در جهان گردش مالی دارد که سهم ما فقط ۵۰۰ میلیون دلار است.

وی گفت: در صنایع دستی به لحاظ تنوع رتبه اول را داریم و از نظر حجم تولید در جایگاه هشتم هستیم؛ حدود ۳۰ میلیارد دلار هم گردش مالی این بازار است و ما فقط ۵۰۰ میلیون دلار استفاده می کنیم؛ کشورمان این همه نعمت دارد چرا باید در مردم برای ایجاد ۵ میلیون شغل اضطراب ایجاد کنیم.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ادامه داد: در تمام کشورهایی که به رشد خوبی در پیشرفت دست یافته اند، دو محور مشترک یعنی اتکا به شرکت های کوچک و دانش بنیان وجود دارد.

وی تاکید کرد: در ستاد اجرایی فرمان امام از هیچ رانتی استفاده نکرده ایم در هیچ مناقصه ای هم با عنوان اینکه ما ستاد اجرایی هستیم، ورود نکردیم؛ هیچ حضوری هم در واگذاری های اصل ۴۴ غیر از یک مورد نداریم.

مخبر با تاکید بر اینکه در واگذاری های اصل ۴۴ حتی یک سهم خریداری نکرده ایم٬ افزود: تمامی فعالیت های این ستاد جنبه تاسیسی دارند و رویکردمان هم غیر ماندگاری بوده است؛ برای مثال در سال ۹۳ صد و چهار شرکت داشتیم در سال ۹۴ این تعداد را به ۸۵ شرکت در ۹۵ به ۶۵ شرکت و در ۹۶ به ۶۰ شرکت رساندیم، البته مسمم هستیم در سال ۹۷ این شرکت ها را به ۵۰ عدد کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه در تمامی فعالیت ها بهتر از بخش خصوصی مالیات را پرداخت کرده ایم٬ ادامه داد: براساس اظهارات مسئول مالیات کشور یکی از بهترین دستگاهها در مورد پرداخت مالیات، ستاد اجرایی است.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: در برخی از فعالیت ها از جمله ساخت و سازها هم براساس قانون می توانستیم هزینه ها را به حساب مالیات ها بگذاریم و دیگر مالیاتی ندهیم اما اینکار را نکردیم.

وی تاکید کرد: با بخش خصوصی هیچ رقابتی نداریم، آمادگی کامل داریم تا در همه فعالیت هایمان هر بخش خصوصی که خواهان آن فعالیت است، آن را واگذار کنیم.

مخبر با تاکید بر اینکه با دولت هم رقابتی نداریم و بهترین رابطه را با دولت داریم، اظهار کرد: از ۵ پروژه ای که با کمک آقای جهانگیری مسایل آن در شورای اقتصاد حل شده است، ال سی چهار موردش باز شده و آن یک مورد هم با یاری خداوند تا پایان خرداد حل می شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام تاکید کرد: هر بخش خصوصی که این ۵ پروژه را می خواهد، آمادگی داریم تا از یک درصد تا ۱۰۰ درصد آن را واگذار کنیم؛ ما در این ستاد به دنبال نام و کار اقتصادی نیستیم.

وی با تاکید بر اینکه در ستاد اجرایی چارچوبی را برای خودمان تعیین کردیم، افزود: براساس این چارچوب باید فعالیت هایمان در محدوده اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و اشتغال زایی باشد و تا کنون بیش از ۴۵۰ هزار فرصت شغلی به ویژه در مناطق محروم ایجاد کرده ایم.

مخبر با اشاره به استفاده از ظرفیت های جوانان در ستاد اجرایی فرمان امام(ره) اضافه کرد: بیش از ۲۵۰ جوان تحصیل کرده دارای مدرک دکتری زیر 30 سال در ستاد اجرایی مشغول به فعالیت هستند و هیچ کاری نبوده که اراده کنیم و نتوانیم آن را انجام بدهیم.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: کشور ما توانمندی های زیادی دارد و یک رییس جمهور غداره بند نباید فکر کند، می تواند برایمان مشکلی ایجاد کند.

همچنین اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم بهره برداری از اولین کارخانه تولید انبوه فرآورده‌های سلولی که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: در شرایط عجب و غریبی قرار گرفتیم؛ بعد از گذشت هفتاد سال از اشغال سرزمین های فلسطینی، به مقطعی رسیدیم که عده ای تصور کردند، می توان با گفتگو جلوی خون ریزی و اشغال را گرفت.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراد انقلابی معتقدند بودند که تنها راه ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی فقط مقاومت است، تصریح کرد: رئیس جمهور آمریکا صرفا برای نمایشی که پرده کنسولگری را سفارت اعلام کند تاکنون نزدیک به ۶۰ نفر انسان مسلمان بی گناه را به کشتن داده است.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: متاسفانه بی عرضگی و بی کفایتی برخی از حکام که سعی کردند با اسرائیلی ها نمایش انسجام بدهند؛ امروز نمایش های آنان در قلب مسلمان به آتش کشیده شد و باید خجالت بکشند که شاهد چنین صحنه هایی هستند

جهانگیری تصریح کرد: ما انواع و اقسام دوران ها از جمله تحریم آمریکا، تحریم اروپا، تحریم سازمان ملل و همراهی برخی کشورها با تحریم کنندگان را پشت سر گذاشتیم: برای ما هیچ دوره ای جدید نبوده است و ما از اینها سخت تر را در دوره جنگ سپری کردیم که همه قدرت ها پشت عراق بودند و میلیاردها دلار به آنان کمک کردند

وی با اشاره به اینکه ملت ایران از همه آزمایشات با موفقیت بیرون آمده است، افزود: رئیس جمهور جدید آمریکا کارهای عجیب و غریب زیادی دارد و قبل از انتقال سفارت، آن اقدام را در مورد برجام انجام داد

جهانگیری گفت: رئیس جمهور امریکا در نهایت زشتی به ملت بزرگ ایران انواع و اقسام اتهامات ها را زد و از نظر خودش از توافق برجام خارج شده است و بعد از آن هم امضا کرد تا تحریم ها برگردد

معاون اول رییس جمهور بیان کرد: خروج آمریکا از برجام از جهات مختلفی برای آمریکایی ها به عنوان کشوری بزرگ بی آبرویی است.

جهانگیری تصریح کرد: سایر اعضای توافق هسته ای تلاش می کنند تا توافق را سر پا نگه دارند نه به خاطر ما، بلکه به خاطر خودشان است چرا که اگر قرار باشد مذاکره صورت گیرد و بعد آن را نقض کنند دیگر دیپلماسی چه فایده ای دارد؟

وی تصریح کرد: در دولت یازدهم 18 ماه مذاکره فشرده انجام شد و نمایندگان پنج کشور، سازمان ملل، سازمان انرژی اتمی و اتحادیه اروپا حضور داشتند، اگر این راه بسته و گفته شود که می توان نتیجه این مذاکرات را آتش زد، چه دلیلی برای مذاکرات بعدی وجود دارد و چرا باید دیپلماسی ادامه یابد.

معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: به همین دلیل است که اروپایی ها می گویند، می خواهیم توافق پابرجا باشد، نه به خاطر ما بلکه به خاطر خودشان است.

جهانگیری گفت: آمریکایی ها با نهایت پررویی می گویند، ما می خواهیم با ایرانی ها مذاکره کنیم و به توافق بهتر برسیم، با چه اعتمادی این حرف را می زنند.
وی با بیان اینکه ما روش خود راه را ادامه می دهیم، گفت: تلاش مسئولان این است که راه های کم زحمت تر را باز کنند و هیچ زحمتی بر ملت تحمیل نشود اما تحریم های آمریکا سه یا 6 ماه دیگر بر می گردد و این مشخص است.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه توانمندی های ایران نسبت به شناختی که آمریکایی ها دارند، بسیار بالاتر است، گفت: ما در داخل کشور عادت کرده ایم که مشکلات را بزرگنمایی و توانمندی های کشور را کوچک نمایی کنیم.

جهانگیری ادامه داد: آمریکایی ها فکر می کنند اگرما را تحریم کنند ما نمی توانیم تجهیزات مورد نیاز را وارد کنیم و این ناشی از ناآگاهی آنها از توانمندی و موقعیت راهبردی ایران است.


معاون اول رئیس جمهور با اشاره به همسایگی کشورمان با 15 کشور دیگر، گفت: مگر می توانید ایران را کنترل کنید، شما فقط زحمت ما و مردم را زیاد می کنید؛ ملت ایران از مسیری که تصمیم گرفتید به توسعه ایران ضربه بزنید، مسیر رشد و توسعه ایران را شکل می دهد.


وی گفت: آنها هنوز عرق ایرانی را درک نکرده اند و نمی دانند مردم ایران مقابل فشارهای بیگانه چه عکس العملی نشان می دهند؛ به فضل الهی هیچ آسیبی به توسعه کشور وارد نمی شود و با موفقیت این دوره را هم پشت سر خواهیم گذاشت.

جهانگیری با بیان اینکه آنچه بیگانه را به زانو در می آورد انسجام، وحدت و همصدایی در داخل است، تصریح کرد: نباید وحدت و انسجام به شعار جناحی تبدیل شود، باید یکصدایی و همدلی را در مقابل بیگانگان به نمایش بگذاریم.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: ما دشمن هم نیستیم و باهم اختلاف سلیقه داریم در کشورهای همسایه گروه هایی که دشمن بودند دشمنی را کنار گذاشتند؛ هر کس توانی دارد باید به صحنه بیاید و توان خود را در خدمت کشور قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه همه نخبگان یک بار دیگر خود را باید در معرض کار و تلاش قرار دهند تا کشور از این مرحله عبور کند، بیان کرد: دوره جدیدی آغاز شده و با بی حالی و بی انگیزه بودن این دوره جواب نمی دهد؛ اگر کسی نمی تواند

{$sepehr_album_31178}
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر