ته‌ چین؛

دستور پخت نان پیتا

کد خبر: ۷۹۷۰۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰ 08 May 2018
تعداد بازدید : 3036
بازدید 14445
نان پیتا نان صاف و گردی است که در نواحی مدیترانه، خاورمیانه رواج دارد. خمیر را پس از پهن کردن، مدت نسبتاً طولانی می گذارند تا ور بیاید، بعد خمیر را در داخل فر بسیار داغ قرار می دهند. داخل خمیر شروع به باد کردن می کند و به شکل پاکت در می آید. برای درست کردن نان پیتا به دستگاه نان پز احتیاج خواهید داشت. دستور پخت این نان را در تابناک ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری