ته‌ چین؛

دستور پخت توفو

کد خبر: ۷۹۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶ 21 April 2018
تعداد بازدید : 1852
بازدید 12995
توفو یا پنیر لوبیا غذایی است که از فرآیند بستن شیر سویا بدست می‌آید. این شیر دلمه بسته را با فشار به قالب‌های سفید و نرم تبدیل می‌کنند. توفو عطر و بوی اندکی دارد و از این رو می‌توان آن را در غذاهای شور و یا شیرین استفاده کرد. به طور معمول توفو را تند درست می‌کنند. امروز در این ویدیو طرز تهیه توفو هم خورده برای میان وعده را یاد خواهیم گرفت.
اشتراک گذاری