کد خبر: ۷۹۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶ 21 April 2018
توفو یا پنیر لوبیا غذایی است که از فرآیند بستن شیر سویا بدست می‌آید. این شیر دلمه بسته را با فشار به قالب‌های سفید و نرم تبدیل می‌کنند. توفو عطر و بوی اندکی دارد و از این رو می‌توان آن را در غذاهای شور و یا شیرین استفاده کرد. به طور معمول توفو را تند درست می‌کنند. امروز در این ویدیو طرز تهیه توفو هم خورده برای میان وعده را یاد خواهیم گرفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
tabnak-adv
tabnak-adv
tabnak-adv