ته ‌چین؛

طرز تهیه اسکون

کد خبر: ۷۹۱۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰ 17 April 2018
تعداد بازدید : 1126
بازدید 8136
اسکون نوعی کیک انگلیسی است که معمولا از گندم و یا بلغور درست می‌شود. اسکون‌ها شیرینی کمی دارند. در مناطق مختلف دنیا اسکون‌ها را با طعم و شکل‌های متنوع درست می‌کنند. امروز نحوه‌ درست کردن این کیک خوشمزه و ساده را می بینیم. شما می‌توانید از اسکون برای صبحانه و یا یک عصرانه مقوی استفاده نمایید.
اشتراک گذاری