ته چین؛

طرز تهیه تارت توت فرنگی

کد خبر: ۷۷۸۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱ 01 March 2018
تعداد بازدید : 931
بازدید 5803
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه(سقز) است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارت‌های امروزی معمولا بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. امروز یک تارت ساده و خوشمزه توت فرنگی را به شما نشان می دهیم.
اشتراک گذاری