ته چین؛

طرز تهیه سس مایونز

کد خبر: ۷۷۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰ 20 February 2018
تعداد بازدید : 3076
بازدید 13371
۱
سس مایونز یا سس سفید نوعی سس است که از تخم مرغ، روغن زیتون، خردل و سرکه درست می‌شود و به طور سرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. داستان‌های ضد و نقیضی در مورد چگونگی پیدایش این سس وجود دارد، بسیاری از صاحب نظران معتقدند، اولین بار این سس به صورت مخلوطی از زرده تخم مرغ و روغن، در سال 1756 میلادی در فرانسه تهیه شد. گفته می‌شود این سس، نخستین بار توسط آشپزهای فرانسوی تهیه شده است. بسیاری می‌گویند، این سس شبیه ترکیبی است که در روم باستان از مخلوط روغن زیتون و تخم مرغ تهیه می‌شد و این روزها به این شکل عرضه می‌شود. اما به شکل رسمی، تولد این سس به سال 1910 باز می‌گردد، که نینا هلمن یک آلمانی مهاجر در نیویورک، سسی را به منظور فروش بیشتر ساندویچ‌های مغازه شوهرش تهیه کرد. او این سس را به جای کره در ساندویچ‌هایش استفاده می‌کرد. او به تدریج در طعم سس خود تنوع ایجاد کرد و در سال 1912، کارخانه این سس را ساخته و اسمش‌را Best Food گذاشت. طرز تهیه این سس را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خیلی عالی