کد خبر: ۷۷۱۹۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴ 06 February 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
دل، جگر و قلوه گوسفند یکی از غذاهای بسیار خوش طمع و پرطرفدار است. آموزش خرد کرد و پختن دل، جگر و قلوه را توسط جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: