ته چین؛

آموزش روشن کردن زغال در منقل

کد خبر: ۷۶۶۱۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱ 20 January 2018
تعداد بازدید : 40447
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
بازدید 107101
۲
احتمالاً برای روشن کردن زغال در منقل از مواد آتش زا نظیر نفت یا ژل های شیمیایی استفاده می‌کنید که ممکن است در لحظه نسوزد و بخارآتش جذب مواد غذایی شود. در آشپزخانه‌های حرفه‌ای ایرانی از چه روشی استفاده می‌شود؟ جواد جوادی آشپز حرفه‌ای که در ملبورن مستقر است، در این زمینه یک روش ساده و سالم را پیشنهاد می دهد. در تابناک فرار می‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ممنونمازآقای جوادی عالیییی بود
سلام واقعا ممنون راحترین و سرعترین راهی بود که تا حالا بری روشن کردن زغال یاد گرفتم خدا خیرتون بده کبابتون همیشه براه تنوتون سالم