بازدید 15515

چشم دانش آموزان مناطق زلزله‌زده به دست خیرین، نه وزارت!

وزارت آموزش و پررش، وزارت خانه ای برای دانش آموزان نیست و تنها سازمانی است که تلاش دارد اموراتش را بگذارند و شاغلان پرشمارش را راضی نگه دارد؛ هدفی که در آن هم موفق نیست. این را می‌شود از اختصاص وام 5 میلیون تومانی به فرهنگیان ساکن مناطق زلزله زده و نامه نگاری مدیرکل و وزیر دریافت.
کد خبر: ۷۴۹۸۶۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵ 25 November 2017
موافق گرفتن عوارض از خودروهاي شخصي در بزرگراه هاي تهران هستم/ بايد مطلوبيت سفر با خودروهاي شخصي را كاهش دهيم
زلزله ویرانگر غرب کشور در کنار خسارات فراوان جانی و مالی که به دنبال داشت، بار دیگر اشکالی را پیش روی دید همگان قرار داد که سال هاست به دلایل گوناگون از دید عموم پنهان مانده یا حتی پنهان نگاه داشته شده است!
 
به گزارش «تابناک»؛ حدود دو هفته از زلزله ویرانگر غرب کشورمان می‌گذرد، ولی هنوز زندگی در این مناطق به حالت عادی بازنگشته است؛ موضوعی که ظاهرا مسئولان پی به اهمیت آن نبرده اند که اگر این گونه نبود، دست کم هم و غمشان را بر دایر کردن مدارس می‌گذاشتند و می‌کوشیدند، با این کار، نبض حیات را در این مناطق تقویت کنند.

تلاش برای بازگشت دانش آموزان به کلاس های درس که هرچقدر دیرتر صورت گیرد، جبران عقب افتادگی‌ها و یادگیری درس ها برایشان دشوارتر شده و از آن مهم تر، دور کردن ایشان و خانواده هایشان از فضای ناراحت کننده پس از زلزله، غیرممکن تر خواهد شد؛ بازگشتی ضروری که جدی گرفته نشده است.

این در حالی است که بر اساس ارزیابی ها و بررسی‌های صورت گرفته در مناطق زلزله زده، 78 مدرسه در این نقاط دچار آسیب هایی شده‌اند که آنها را غیرقابل استفاده کرده است. 78 مدرسه مشتمل بر 415 کلاس درس که بازسازی آنها امری زمان بر است و بسیار خوش بینانه است، اگر تصور کنیم کار بازسازی شان پیش از پایان سال تحصیلی جاری پایان یابد!

این در حالی است که اگر تصور می‌کنید، می‌شود با تدابیری مانند دو شیفته کردن مدارس سالم مانده در زلزله، بازگشت دانش آموزان به کلاس های درس را سرعت بخشید، سخت در اشتباهید چون بنا بر گزارش های مسئولان آموزش و پرورش، اغلب مدارس این مناطق دو شیفته بوده‌اند و جایی برای افزایش شیفت ندارند.

مدارس دوشیفته‌ای که بسیاری شان فرسوده بوده و در زلزله فروریخته اند، اما به چشم کسی نیامده‌اند که اگر آمده بودند، هوشمندسازی مدارس در شهرهای بزرگ در دستور کار مسئولان آموزش و پرورش قرار نمی‌داشت و به جای آن، نوسازی ساختمان این مدارس ها و افزایش شمار کلاس های درس در امثال سرپل ذهاب در دستور کار قرار می‌گرفت.

بدین ترتیب مشخص می‌شود که تنها راهکار برای دایر کردن دوباره کلاس های درس در مناطق زلزله زده، بازگشت دانش آموزان به تحصیل و بازگشت حیات به این مناطق به واسطه شور و نشاط دانش آموزان، دایر کردن کلاس های درس موقت در این مناطق است. امثال کانکس هایی که متاسفانه بسیاری از دانش آموزان نقاط محروم کشورمان بی رقم خوردن هیچ زلزله ای، محکوم به درس خواندن در آنها هستند.

دایر کردن کانکس راهکار مؤثر و سریعی ست که می‌توان به کمک آن به سرعت کلاس های درس را در سرپل ذهاب و دیگر مناطق زلزله زده دایر کرد؛ اما به فاصله حدود دو هفته از زلزله و به رغم بازدید وزیر و دیگر مسئولان آموزش و پرورش و حتی سفر دیگر مسئولان کشورمان به این مناطق، تا کنون تنها چهل کانکس تأمین شده که این تعداد هم به دایر شدن یک کلاس درس منجر نشده است!

نکته جالب توجه و عجیب اینکه همین چهل کانکس هم توسط خیرین تهیه شده نه وزارت آموزش و پرورش و علاوه بر این تعداد، دست کم 250 کانکس دیگر نیز به این منظور نیاز است. این را گزارش مسئولان آموزش و پرورش نشان می‌دهد که همه به طرح این درخواست منجر می‌شوند که خیرین پا پیش بگذارند تا این نیازها تأمین شود!

عجیب تر آنجاست که می‌بینیم حتی قدر تأمین چند چادر و دایر کردن کلاس های اوقات فراغت در این مناطق به منظور کاهش آلام زلزله زدگان و بازگشت دانش آموزان به شرایط کلاس درس و احیای روحیه این دانش آموزان نیز اقدامی از جانب مسئولان آموزش و پرورش صورت نگرفته است، حال آنکه می‌دانیم در برخی مناطق کشورمان چادر، کلاس درس دانش آموزان است و نسبت به کلاس های درس دایر شده در کپر و امثال آن، برتری هایی هم دارد.

اینجاست که ثابت می‌شود وزارت آموزش و پررش، وزارت خانه ای برای دانش آموزان نیست و تنها سازمانی است که تلاش دارد اموراتش را بگذارند و شاغلان پرشمارش را راضی نگه دارد؛ هدفی که در آن هم موفق نیست اما تلاش هایش را به آن معطوف کرده است. این را می‌شود از اختصاص وام 5 میلیون تومانی به فرهنگیان ساکن مناطق زلزله زده و درخواست مدیر کل آموزش و پرورش استان از وزیر بابت پرداخت معوقات معلم های این استان و موافقت وزیر دریافت!

تصمیم هایی که لا‌بلایشان هیچ رد و نشانی از دانش آموزان نیست؛ انگار نه انگار که هر روزی که از زمان وقوع زلزله دورتر می‌شویم، بر زیان و ضرر دانش آموزان این مناطق افزوده می‌شود. دانش آموزانی که برخی بر این باورند، هرگز محور هیچ تصمیم گیری در وزارت آموزش و پرورش نبوده و نیستند و این را می‌شود، به وضوح در زلزله اخیر و تصمیمات پس از آن مشاهده کرد. دانش آموزانی که اگر اصل باشند، اوضاع تفاوت های آشکاری خواهد کرد.

 
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
خب وقتی بودجه ندارند چیکار کنند؟ بودجه فلان موسسه تو فلان شهر (که اسمشو نمی برم) از بودجه چند وزارتخونه بیشتره. چه انتظاراتی دارید شما...
همین دیروز نوشتید ، کمک هایی که نیست شد !!! اونوقت توقع دارید مردم دوباره کمک کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک رو که وظیفه دولت هست مردم کنند خیرین بسازند این وسط دولت چیکاره هست؟هر سال بودجه رو افزایش بده و پول نفت رو از بین ببره؟
هر کی میخواد کمک کنه به خیرین معتمد پول رو بده واسه ساخت مدرسه خواهشا اصلا به آموزش و پرورش یک قرون هم ندین
کدام وزارت خانه محلی برای رتق و فتق امور مربوطه است که این یکی باشد؟!!!
با این همه ثروت چکار کرده اید.
آن موقع که به آقای روحانی داشتید رای میدادید باید حساب اینجا را هم می کردید
پس سازمان نوسازی مدارس چکاره است؟ چند هزار پرسنل و .............
حال زور بهتان دارد که بخواهند مطالبات معلمان را بدهند؟ اولویت با معلم است نه دانش آموز .
وام 5میلیونی با سود 14درصد برای فرهنگی که حقوقش با ده سال سابقه 2میلیون هست و دریافتیش 1700 ، خیلی لطف بزرگی به فرهنگیا کردن؟؟؟؟؟
اساسا وزارت آموزش و پرورش مسیول تعلیم و تربیت است نه ساخت و ساز مدارس این امر به عهده وزارت مسکن و شهر سازی می باشد.وزارت آموزش و پرورش بنگاه اقتصادی نیست .اگر چه با بی مسیولیتی در مواقعی که سعی در کمک به فرهنگیان دارد مانند صندوق ذخیره موجودی آن را با سوء مدیریت بر باد میدهد.
بیشتر از همه عزیزان شاغل در اموزش پرورش حقوق میگیریند کمتر از همه سختی کار دارند اندازه همه هم نق میزنند عجبا
برچسب منتخب
# غزه # ماه رمضان # عید نوروز # کاظم صدیقی # دعای روز هشتم رمضان # دعای سال تحویل
وب گردی